Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
sızın evın kırasına kıyasla daha buyuk ve daha duzgun bır ev dogru
ama ne gerek var tasınmaya nasıl cesaret edıyon

hemen taşıncaz demiyoz yahu..öle bir gaza geldik...eve msafir alamıyorum kuzu...daracık oluyor..zaten oturma odama hiç alamıyorum salonada 5-6 kişi anca sğıyor..ben çay falan ikram edemiyorum göt göte duruyoz misafirlerle..geçen akşam ok sinirlendim öle baktık...ama hemen taşınamayız fikir olur bize

kuzum çok şehir dışı değil aslında..konyanın eski mahalleri..tüm evleri yıktılar site yapıyorlar şimdi..eski stradyumun arkasında...çarşıya araba ile 5-10 dk arasında bir mesafe

bır daha tasınmam
baska eve gıdersem bu esyaları bırakır colugu cocugu yanıma alır bır vıllaya gecerım
ellerımın fotolaırnı koysam sok olursunuz tavuk dötü gıbı kızardılar yandılar

........................

tasınmak dunya masraf nereden cıktı bu ya :S

sütten ağzı yanan çıktı meydaneeee kızım dha ne istiyosun mis gibi evin var oturuyosun şikayet etme. evet taşınmak zor ama şırda en fazla 15 gün çekiceksin sonra rahatsın sen sus bakimmmm
bak biz hala kirada uğraşıyoz keşke kendi evime çıkaydımdaaa 1 ay uğraşaydım. şükret kuzucum şükret...
isyancım bencede daha taşınmak için çok erken daha yeni yapılıyosa o siteler istediğiniz zamanda ev bulabilirsiniz demektir. misafir ağırlıyamıyorum diye de evmi taşınırmış canım o kadar masrafa girmeyin şimdi

canım benım çok sağol
bu arada 9 bıletıme bır amortı ısabet ettı yokmu yorum

canım bize 80 tl çıktı ama çeyrek olduğu için 20 tl eder oda
olsun tatlı yicez onunla inşaallah nişanlımla

canımmm sanada inşaallah 2013 uğurlu,huzurlu,mutlu bir yıl olsun
bu arada mekanı tuttuk canım çook sağol
rabbim utandırmasın ama çook zor yaaa:26::26:
Herşey para şimdiden düşünüyorum nasıl olçak diye
allah yardımcımız olsun ateş pahası herşey
sen nasılsun bu arada kuzum

çok şükür canım ne olsun ya soğuklarla savaşıyorum resmen koşturmaca ile günlerim geçiyor özellikle tatil günleri nasıl bitiyor anlamıyorum bedenen kendimi çok yorgun hissediyoerum haftalardır dinlenemiyorum:) gelen gidenden başımı alamadım

canım bende aynen sebnin gibiyim dün nasıl geçti anlamadım vallahi
bütün gün yataktan çıkmadım annem sağolsun herşeyi yaptı
bir baktım akşam olmuş elimde kumanda o koltuk senin bu koltuk benim gezdim çook iyi geldi
sende evet hep misafir ağırladın bu ara umarım azalmıştır yoğunluk

Selam gelincikler
Güzel 2013 yılının ilk günü nasıl gidiyor bakalım
İlk iş günü mü deseydim
Yılbaşı gecesi eşim nöbetçiydi ama dün evdeydi şükür dışarı çıktık gezdik
Bi de kuş aldık Allah uzun ömür versin pek sevdim

Fırsat bulsam ben de taşıncam kızlar evimi sevmiyorum yaa

Dışarı çıktık mı eve dönesim gelmiyor o derece yani :26:
Yenidendoğdum evin hayırlı olsun cnm sibel senin de öyle

Son düzenleme:
iş arkadaşım ikiz doğurdu...biri kız biri oğlan...çokkk güzeller yaaaa...biranda bende istiyorum dedim içimdenn

hemen yapın bitane bebişş
bir yanım istiyor bir yanım yok olmaz diyor...ama en mantıklısı önce borç harç bitecek..yazın sonunda taşınıcaz sonra bebek isterim inş..
bu ev zemin kat ve çok toz oluyor...pencerelerden giriyor..annem bile dedi bebk olsa rahahtsızlanır..güneşte görmüyor...
eşimle konuştuk..borçlar bitince eylül gibi ev arıcaz..gönlümüze göre buluncada taşıncaz inşş

kalplerarası herkesın soğuklarla başı dertte. bız bıde soğukta ev taşıdık düşün:26:
prensescim teşekkur ederım
ısyan sakın son kat tutma sakın. ben çok pişman oldum

kalplerarası herkesın soğuklarla başı dertte. bız bıde soğukta ev taşıdık düşün:26:
prensescim teşekkur ederım
ısyan sakın son kat tutma sakın. ben çok pişman oldum
tmm canım...şimdi vazgeçtik zaten...yaza bakıcaz..arakat istiyorum ben...zemin kat asla istemiyorum...

en guzeli ara kat. ama bıde gurultu olmasa
çok tv sesi gelıyor salonumuza. hayır yan dairedenmı yukardan mı anlayamıyorum. yoksa gıdıp uyarıcam . nasıl anlıcam kı yan daireylen kapımız bıtışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…