- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #32.981
sızın evın kırasına kıyasla daha buyuk ve daha duzgun bır ev dogru
ama ne gerek var tasınmaya nasıl cesaret edıyon
kuzum çok şehir dışı değil aslında..konyanın eski mahalleri..tüm evleri yıktılar site yapıyorlar şimdi..eski stradyumun arkasında...çarşıya araba ile 5-10 dk arasında bir mesafecanım ben evi çok beğendim hem ferah ve güzel. bizim buralarda 550 çok normal hatta ucuz ama sizin orası farklıdır. bide site aidatına falan bakın o ne kadar olur. binanın dış kısmına bakınca bana biraz ıssız geldi ama muhiti sen daha iyi bilirsin tabi
........................merhaba herkese yeni yılın ilk iş günü malumunuz bu yıl inş. hepimiz için hayırlı sağlıklı huzurlu ve aşk dolu geçer...
sibel , yenidendoğdum yeni evlerinizde huzurla oturun canım..
good allah şifa versin aman dikkat et kendine 2-3 aydır neden ihmal ediyorsun kendini
citl allah şifa versin canım şimdi nasılsın
eflinam salonu tutmuşsunuz hadi rabbim hayırla o günlere ulaştırsın seni
tasınmak dunya masraf nereden cıktı bu ya :S
canım benım çok sağol
bu arada 9 bıletıme bır amortı ısabet ettı yokmu yorum
merhaba herkese yeni yılın ilk iş günü malumunuz bu yıl inş. Hepimiz için hayırlı sağlıklı huzurlu ve aşk dolu geçer...
Sibel , yenidendoğdum yeni evlerinizde huzurla oturun canım..
Good allah şifa versin aman dikkat et kendine 2-3 aydır neden ihmal ediyorsun kendini
citl allah şifa versin canım şimdi nasılsın
eflinam salonu tutmuşsunuz hadi rabbim hayırla o günlere ulaştırsın seni
........................
canım bize 80 tl çıktı ama çeyrek olduğu için 20 tl eder oda
olsun tatlı yicez onunla inşaallah nişanlımla
canımmm sanada inşaallah 2013 uğurlu,huzurlu,mutlu bir yıl olsun
bu arada mekanı tuttuk canım çook sağol
rabbim utandırmasın ama çook zor yaaa:26::26:
Herşey para şimdiden düşünüyorum nasıl olçak diye
allah yardımcımız olsun ateş pahası herşey
sen nasılsun bu arada kuzum
çok şükür canım ne olsun ya soğuklarla savaşıyorum resmen koşturmaca ile günlerim geçiyor özellikle tatil günleri nasıl bitiyor anlamıyorum bedenen kendimi çok yorgun hissediyoerum haftalardır dinlenemiyorum:) gelen gidenden başımı alamadım
iş arkadaşım ikiz doğurdu...biri kız biri oğlan...çokkk güzeller yaaaa... biranda bende istiyorum dedim içimdenn
şekerCANIMMMM hoş geldin görüşemiyoruz nasılsın
bir yanım istiyor bir yanım yok olmaz diyor...ama en mantıklısı önce borç harç bitecek..yazın sonunda taşınıcaz sonra bebek isterim inş..hemen yapın bitane bebişş
iyiyim tatlım sen nasılsın
gerçekten görüşemiyoruz
sağol ne olsun işte iş güç :) sen napıon yeni yılın nasıldı
tmm canım...şimdi vazgeçtik zaten...yaza bakıcaz..arakat istiyorum ben...zemin kat asla istemiyorum...kalplerarası herkesın soğuklarla başı dertte. bız bıde soğukta ev taşıdık düşün:26:
prensescim teşekkur ederım
ısyan sakın son kat tutma sakın. ben çok pişman oldum
tmm canım...şimdi vazgeçtik zaten...yaza bakıcaz..arakat istiyorum ben...zemin kat asla istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?