- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #32.961
:26::26::26: idrar yollarımla alakalı canımm:26:
AY sıbel ne rahat
kız anam
ne olduu nasıl tasındın
ben cok zorlandım yaa
persembe aksamı eskı evde cuma aksamı yenı evde emanetten uyuduk
cok yorulduk ama yerlestırk artık fakat cok ugrastık :S
AY sıbel ne rahat
kız anam
ne olduu nasıl tasındın
ben cok zorlandım yaa
persembe aksamı eskı evde cuma aksamı yenı evde emanetten uyuduk
cok yorulduk ama yerlestırk artık fakat cok ugrastık :S
canım cumartesı sabahın korunden akşama kadar taşındık yerleştık pazar gunu evde yapılacak iş kalmamıştı düşün. annem kaynanam ve ençokda görümcem sağolsun. ben okadar iş yapmadım:26: yorulduk tabı ama yılbaşı akşamına iş kalmamıştı kocaman evde düşün
canım üşüttüğümden alduğunu sanmıyorumyenıdendoğdum gecmış olsun
good ıdrar yolları rahatsızlığınmı var. ayaklarını üşüttün galıba. gecmış olsun cnm
bide sen git kuzum hastaneye yanma filan varmı
canım benım çok sağol
bu arada 9 bıletıme bır amortı ısabet ettı yokmu yorum
çok yoğunum kızlar resmen öldümmm
bu arada eşimle ev bakar olduk..oturma odamız çok fena küçük misafir lmıyor..salon desen aynen öle..misafir geldimi kıpırdayacak yer bulamıyoruz..herkez 550 tl fazla diyor.biraz uzak ama güzel semtten 2 ev bulduk...hemde sıfır bina..özellikle şuna akşam bir bakacağız
Emlak Ofisinden Kiralık Daire 550 TL m2 3+1 Konya Meram Pirebi Mhl. - 106762701 servisim kapsının önünden geçiyor..eşimin işine şu anki evden en fazla araba 10 dk uzakta
bu arada eşimle ev bakar olduk..oturma odamız çok fena küçük misafir lmıyor..salon desen aynen öle..misafir geldimi kıpırdayacak yer bulamıyoruz..herkez 550 tl fazla diyor.biraz uzak ama güzel semtten 2 ev bulduk...hemde sıfır bina..özellikle şuna akşam bir bakacağız
Emlak Ofisinden Kiralık Daire 550 TL m2 3+1 Konya Meram Pirebi Mhl. - 106762701 servisim kapsının önünden geçiyor..eşimin işine şu anki evden en fazla araba 10 dk uzakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?