Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
dogurdumu kızzz ısyano kızzz??

evım.nete bakayım
goz alısverısı yapayım

düğünden sonra kv sizinle yaşamayacak dimi canım,
ayy tuzla neresi k.çekmece neresi ailene uzak olacaksın

canım kv nin memlekette evi var zaten
4 tanede çocuğu var
kışın ara ara gelip kalır bizdede yazın zaten memleketinde olacak inşaallah
düğünden sonra gidecek tabiki şimdi nişanlım bekar tek başına diye
arada gelip kalır gider yine

kalplerarası sabah kacta ıs bası yapıyorsunuz?
bız hıc erken cıkacakmısız gıbı degıl

bıraktıktan sonra ilk ne zaman adet oldun canım? ben de bırakmayı düşünüyorum da?

canım ilaç içmeden önceki gibi oldum yani ilac alırken ay başında oluyodum ilaca başlamadan önce 24 u gbi falan oluyodum. ay basında regl oldum ilacı bıraktım 24 unde bi daha oldum şimdi ne zaman olucam bilmiyorum ama sanırım ilac öncesi döngüye dönücek gibi duruyo

anladım canım, niyet iyi olsunda yeter, gelecekler tabi kv. delerde başımızın tacı :)
sen iş olayını napcaksın tuzladan gelinmez oraya

işi bırakacaktır valla ne yapacak sehırler arası yolculuk gıbı

ben de bugün son hapımı içeceğim, ve cumartesi regl olacağım. şimdi hapı bırakayım mı bırakmayayım mı, 1 kutu daha mı içeyim kararsızım :44: bakalım bırakınca ben ne zaman adet olacağım, normal döngüye hemen geçemeyenller varmış da, o yüzden korkuyorum ben de düzenin şaşmasından:18:
ee bıraktığına göre artık bebiş düşünüyorsunuz o zaman

anladım canım, niyet iyi olsunda yeter, gelecekler tabi kv. delerde başımızın tacı :)
sen iş olayını napcaksın tuzladan gelinmez oraya

tabiki gelecek onunda oğlunu evi sonuçta
niyet iyi olduktan sonra başım üstüne ama niyet kötü ise o zaman istemem
yani eğer mantıklı,akıllı bir kadın ise gelir kalır misafir gibi gider sorun olmaz
bakalım sonuçta benim ailemde gelecek kalacak
o zamanlar bir olsun rabibm utandırmasın inşaallah
iş olayını burda olmaz zaten olursa ordan bakacağız artık

işi bırakacaktır valla ne yapacak sehırler arası yolculuk gıbı

aynen öyle araba ile tam 1 saat yol açık ise düşün yani

evlilik tazminatı almak için avantaj aslında,

gebze tuzla tarafında da iş imkanı çok, Allah hayırlı iş kapıları açar orda da

tazminatımı almak istiyorum ama canım patronum veriri mi işte bilmiyorum
bakalım o zaman bir gelsinde rabbim bir kapı açmıştır elbette
gebze tuzla iş açısından iyi diyorlasr ama bakalım bewn bulabilçek miyim
inşaallah rahat bir yer bulurumda çalışabilirim

yaw elıfnam calısmazz elıfnam aga ya pasaa yawww :))
bence yanı yazdıklarından oyle bı ızlenım olustu calısmasına gerek olmucak gıbıı

bende o magaza senın bu magaa benım nette gezuıyom :)
alacakmısım gıbı sepete atıyorum
sonra pattttttttttt
dıye kapıyorum sayfayı

Amin canım, Allah kararlarımızda utandırmasın pişman etmesin.
Ama kanuni olarak vermek zorunda canım patronun insiyatifi değil ki, kaldıki şehir değiştiriyorsun.
Aslında akıllı davransalar kv. kp. görümceler (bizim ailelerimizde dahil ayrımcılık yapmayalım) herşey çok kolay olacak,
Sadece EMPATİ .

hahhaahaha ay çok güldürdün beni sepete atıyon atıyon sonra sayfadan çıkıyon demek süper walla

hahhaahaha ay çok güldürdün beni sepete atıyon atıyon sonra sayfadan çıkıyon demek süper walla

egeye battanıye begendım
fb
tek kısılık
egeye duvar saatı
mutfaga duvar saatı
klozet takımı
bır tane badı
fılan sepete attım bunları sıradan
sımdıde nevresım bakıyorum

canım inşaallah öyle olur ama benim çalışmam lazım geçinmemiz ,standartlarımızı eşlememiz için
neden kız ben ne yazdım ki böyle düşündünn canım

evet ama işte bakalım belki insafa gelir
evet biraz empati ve düşüncebu herkes için geçerli aslında

buda iyiymiş kuzu...alem kızsın sen

Selam kizlar bugun cok acayip kar var dunden beri yagiyo dun gece okula nasil giderim diye dusunuyodum okulun yollari hep yokus duserim de bebege bisey olur die cok korkuyodum ki okullar tatl oldu:) zaten okul tatil olmasa da kamuda calisan tum hamileler ve engellilere tatil verilmis... Evdeyim simdi kalkip yemek yapicam ama ne yapsam bir fikir verin yaa yemek dusundukce midem bulaniyo ama kocise yazik oluyo boyle

canım eşim ilaç içmemi istemedi daha fazla ama prez.. kullanmayıda istemiyo diyorum ya işimiz Allah a kaldı. ben şu anda kendimi hazır hissetmiyorum olursa üzülürüm gibi geliyo ama herşey Allah tan yaşımda müsait gelirsede başımın üstüne dicem napimm
sende içme bence eşin korunsun ilaç çook zararlı :18:

çatlak hatun yaaa

evet benim eşim de istemiyor içmemi zaten, zararlarını da biliyorum. ama daha 4. kutuyu kullanıyorum zaten. yani maksimum 4-5 ay fln kullanmış olcam, hemen zararı olmaz o kadar diyorum. şimdi bıraksam bile zaten biz kondoma devam edeceğiz. hapı bırakınca bikaç ay hamile kalmamak daha iyiymiş, bi arkadaşıma doktoru öyle demiş. zaten hemen de istemiyorum diye, o şekilde devam edicez yaza kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…