Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ya bu kızın peki karnı felan şişmemişmii
allahım yarabbim sen yardımcı ol bizlereee:18::18::18::18::18::18::18:

masatakvimimmmmmm sana msj attımm

bazılarının iç karnı geniş oluomuş ya kuzum bu kızında ölyemiş..göbek gibi görünüyormuş..Allahım sen büyüksün...demekki o çoğcuğun doğacağı varmışş...Ayy Allah korusun bizi böle olaylardan...çok zor :18::18::18:

geçmiş olsun canım, Allah şifa versin..
benim çekirdek ailem çok küçük çok çekirdek ama geniş ailem baya kalabalık ve çok sıkı fıkı görüşen insanlarızdır, kuzenlerimle fln
maşallah diyelim kayınvalidenle ilişkine
ben de korkuyorum anlatmaya ama maşallah benim kayınvalidem de iyidir.
ama yine de bazen sıkıldığım oluyor işte, ama Allah bozmasın yine de çok mutluyum. Eşimin yanında olmak, herşeyi onunla yapmak paha biçilemez Bütün hayalim onunla aynı yuvada olmaktı ve ben bu günleri, çok bekledim

o yüzden şimdi kayınvalideymiş kayınpedermiş birlikte yaşamakmış fln, vızz geliyo bana

yok işte benim kayınvalidem ne gelir ne gider.. biz çağırınca bile yok gelmiyim fln der..
kahvaltılarımızı da hep evimizde başbaşa yapıyoruz, haftaiçi de haftasonu da..
inanki ben de ben gelemem sıkı fıkı olmaya derdim ama kocamı öyle seviyorum ki... onunla bu evde olabilmek için herşeyi yapardım, yaptım da ileride doğacak çocuğumu da düşününce, bakıcı vakalarını da gördükçe, doğru bi karar verdiğimi düşünüyorum
tabi insanın kendi evi gibisi yok, ben de mesela hiç annemlerde kalmak istemiyorum, şimdiye kadar kalmadım da zaten. Anneme gidince de gece olunca evime dönmek istiyorum, evimi özlüyorum
işte herkes bi şekilde hayatını idare ettiriyo canım ya

ayy aynen kuzum yaa hastane çalkalanıyor valla

canım ben radyoloji raporlarını yazıyorumm
hımm ben de sağlıkçıyım da ondan sormuştum

evet küçük sarayı unutmuşum bak, heykelde, o da müthişşş ımmm karnım acıktı yaa

aile şok olmuş...kızda nasıl anlamamış bilmiyorum artık yani..sonuçta 35 haftadır reglde olmuyor :44::44::44:
belkide kız biliyodu ailesine söyleyemiyodur allahım sen bizleri koruuu:18::18::18:
hiç bilmem böyle şeyleri canım
amin canım
aynen eninde sonundaaaa kocamlaaa başbaşa kalacammm
ben fazla düşünen biri değilim zaten şükür allahımda yardımcı oluyoo
aminn cümlemizii canımm nazarlardan saklasınn
kocamı seviyorum ve onun için herşeye katlanırım
allahıma şükür kapım ayrı zatenn
bizimde ev var bikaç yerde ama eşim için burayı daha önceden hazırladıkları için ben sorun yapmadım
eşim banada sorduğunda kabul ettim

kuzum gelmedi msj
şimdi bak kuzum
şu 10 dk sinir oluyorum

benım valıdem gelırdı csgrırdı ınan hepsını yapardı bılıyorum :) neyse aranızdfa hala orgu oren yokmu

evleneli 8 ayy olduuuuu şaka gibiiii ban anlamadım nasıl olduuuu

evlendim evlenelii kayınvalidem evimeee 1 veya 2 defa girdiii
hattaa büyük görümcemm hiçç gelmediiii
bazen diyorum anne hiç eve gelmiyosunuz die
yok kızım olsun daha sonra geliriz diyolarr

geçmiş olsun tatlım neyin var hiç haberim yok ben burayı açtığım zamanlardada işten takip edemiyorum sonrada çok konuşma olmuşsa hepsini okuyamıyorum???

,

yok be canım şehir dışında çalışıyor bu bizim yaşam şeklimiz haline geldi iştte yapacak bir şey yok

Ne güzel canım maşallah
Evet en azından kapımız ayrı, kapıyı kapatınca ev zaten kocamla bizim cennetimiz
O evin her bir metrekaresinde ikimizin emeği zevki var, herşeyi ikimiz seçtik beğendik, o yüzden ben de başka yerde oturmayı hiç düşünmedim. İlk tanıştığımızda bana durumu anlattı, eğer istemiyorsan baştan söyle dedi. Ve bana evin kaba inşaatını göstermeye götürdü.. ben daha inşaat halini bile sevdim ve o günden sonra hiç başka yerde oturalım düşüncesi olmadı.. evimizi kendi isteğimize göre döşedik çok şükür, Allah ağzımızın tadını bozmasın inşallah, bize de hayırlı evlatlar nasip etsin

benım valıdem gelırdı csgrırdı ınan hepsını yapardı bılıyorum :) neyse aranızdfa hala orgu oren yokmu
hehehe seni Allah korumuş o zaman canım
yok ben anlamam örgü işlerinden, en fazla atkı örmüşümdür

heheh bizim de 4 ay oldu anca 1-2 kez gelmişlerdir binbir ısrarla
kendi annemlerde hala yeni evli balayı çifti muamelesi yapıolar bize

inşallah biter bu hasretlik canım yaa:26:

tamam geldi datlummm
cancazım bişi gelmedii :44:

bizde ilk tanıştımızda söyledii bikaç ay sonrada bende gördüm evii ve çok beğendimm
eşim yanımda olsun başka birşey istemem yeterki yanımda olsun
ayy çok özledim kocamıı beee arasa açamazda şimcikk

rabbim cümlemize hayılı evlatlar nasip eylesin inşş
senin kaç ay oldu canım evleneli

Mail attım canm sana amaaaa

bizimkiler mecburiyetten geldilerrr canımm
kayınvalidemin mutfağını yeniledikk eeee yemek nerde pişecekk mecbur benim evdee
öylelikle geldilerr
yoksa yine gelmiyolardıı

idrar yollarımla alakalı canım:26:
Mail attım canm sana amaaaa

kuzum gelmedi maill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…