Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Günaydın kızlarr, hayırlı cumalar.
Bana gelsenizde kahvaltı yapsak.

hımmm anladımm kuzu...eşin izliyormu senle birlikte dizi..salı günü 20 dakikayı izledik..dünde sonlara doğru beraber kuzey güneye baktık..oradaki gülten hanım ve handan hanım bizi baya güldürüyor

Eşim Handan'ı görünce kanalı değiştiriyo.

Bakalım bu ay bize ne kadar gelicek.
eşim kombiyi hiç kapatmıyo. :18:

Bence Banu çok hoş ama sempatik değil, Cemreyi erkeksi buluyorum bende. Yüzü bazen hoş gözükse bileee.

kuzey güneyin annesi kürkcü dükkanına döndü ama adam elden gitti :)

eşimle bu konuda o kadar çok tartışıyoruz kiii.
Eşim adam iyi yaptı diyo ama bence Sami handan'a o kadına davrandıgı gibi davranmış olsaydı handan böyle olmazdı. uyuz oluyorum uyuz. Bu aynı evdeki karısını dövüp, sövüp dışardaki kadınlara kibarlıktan kırılanlar gibi.
kadın evlat ayırmakta haksız ama evi terketmek onun suçu değil. Kadın senin için ailesini, okulunu bıraksın sen döv, bi güzel sözün, dokunuşun olmasın. Bi çiçeği çok gör. O kadını kendi öyle yptı farkında değil.
Diğer kadına çiçekler ilgiler vs.
O kadın elbette ona farklı tepkiler verir.

Allah yardımcın olsun canım. Bence sen ailelerle direk muhatap olma. Çocuklarına yakıştıramadıkları şeyleri sen söyleyince yalancı olursun sana zarar verebilirler Allah korusun.
Bu zamanda öğretmen olmak o kadar zor ki çocugu uyarsan ne yapacagını bilmezsin çocuk çocuk değil, ailesine söylesen aile ilgilenmez, ilgilenen kabul etmez, kabul eden çocugunu öldürür, döver.
Yani sen her türlü sorumluluk altında kalırsın. Görüpte susuyoruz, susturuluyoruz.

Ahahahaha kafasını simay kırdı zaten.
Ben Burak'ı begeniyorum.

akşam kv'dede kaça kadar oturuyosunuz?
biz en geç akşam 10 dedimi kalkarız o da en geçç..
yarın 9 gibi kalk 2 saatte bitir tenizliğini..öğleden sonrada gez..çalışmadığım hafta sonu ben öle yapıyorum

dün intikam süperdiiii ...özellikle hakan rolü süperrr yaaa...adamım o benim tuttum hakanı

gofrettoooooo
ınanamıyorum cok tatlısın gelınlıgın cok guzel sac rengın (suan benımde boyle) harıkaa
bıde cok guler yuzluu

kıss sen beni nasıl hayal ediodun da şaşırdın ? :)
bide ne dicem saçlarının rengi düğündekiyle aynımı değiştirdinmi ?
o renk güzel ama hemen akıyor :S

dün intikam süperdiiii ...özellikle hakan rolü süperrr yaaa...adamım o benim tuttum hakanı

bu Beren Saat ile Tuba büyüküstünü çaktırmadan yarıştıolar bence, dizileri aynı zamana denk geldi yine.
Berenin oyunculuğu daha iyi ama güzellik dersen Tuba öne geçer, Maşallah 2 bebiş doğurdu taş gibi hatun.

Son düzenleme:

Kıyamam yaa
Bende öyle oldum bütün gün canım bi şeyler istiyor
Tutamıyorum kendimi
valla ben azalttım artık..yemeyeceğim fazla...ilerde hamilelik olursa napıcazzz :18::18::18:
şimdi sanki 2 aylık gibi göbüşşüm varrr aslında zayıfım millet kilo aldın tam oldun sakın verme çok zayıftın diyor ama ben alışamadım

sormaaa yaa..dizisinin ilk bölümünde dapdar siyah bir elbise vardı üzerinde hiçbir fazlalık kalmamış yahuuu...nasıl yapıor bu insanlarrr :44::44::44:

Beren'in dizi tutar Tuba'nın meçhul.
Evet bende çok begeniyorum ama bence oyunculugu Beren'e göre kötü.
İki dizide yurtdışından.

Evet tatlım sen zaten zayıf olunca kilo çok göze çarpmaz
İpin ucunu kaçırmadan frenlersen kendini kiloları verirsin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…