- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 39
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #34.001
amanda aman kimler gelmiş...hoşgeldinnnnn
neredesin kız sennn
hımmm anladımm kuzu...eşin izliyormu senle birlikte dizi..salı günü 20 dakikayı izledik..dünde sonlara doğru beraber kuzey güneye baktık..oradaki gülten hanım ve handan hanım bizi baya güldürüyor
Gecmisi okumadan selam vereyim kizlar..
Dün aksam 188TL dogal gaz faturasi geldi bize
Duyanda sicacik bir evimiz var sanar.
2 hafta kombi hic calismadi bozuktu.
Diger 2 hafta petekler sadece kendisini isitti.
3 oda acikti ama hic isinmiyorduk.
Buna ragmen nasil olurda 200 e yakin fatura gelir aklim almiyor???
Esim kombiyi yaza cevirdi sicak su gelsin diye sadece.
Ufoyla oturma odasinda isinmaya calisiyoruz...
ben tam ızlemıyorum kuzey guneyıde
banuda haketmıstır dıyorum
banu bılıyordu guneyı parasıyla ayarttıgını
o kadar yuzu guzel ama o kadar antipatikki
zerre bı cekıcılıgı yok o kızın yaa
karakterınden etkılenmıyorum
cemre denen kızda cok erkeksı
:S
zeynep fena degıl
kuzey güneyin annesi kürkcü dükkanına döndü ama adam elden gitti :)
iyide siz bunları duyup sessizmi kalıosunuzzz...ben şimdi anlayamadım yaniii..aileleri çağırın..psikiyatrıya yönlendirin...rehberliğe yçnlendirin...nasıl sessiz kalıp sadece yakınabiliosunuz durumdan...bu şekildemi öğretmen olunuyor..kusura bakma canım ama görüp üzülmemek elde değil demek yetmiyor bence??????????
Son milli egitim bakanimizin sayesinde her sey sarpa sariyo bakalim bir de serbest kiyafet getirdi okula giren cikan belli degil kiyafeti olan ogrenci var olmayan var olmayanin psikolojisi bozuluyo kucuk yaslarda kafalarini modaya giyime vermeye basliyolar dersleri iyice kotulesti. Hayatinda ogretmenlik yapmamis egitimden anlamayan insani bakan yaparlarsa olacak bu... Ogrenciler ogretmene yapmadigini birakmiyo beni hamile halimle mahvediyolar ogretmenlik zor mu kolay mi bulundugun cevreye bagli cevre kotuyse ogrenci de kotu oluyo ben 6.sinifa gidip de disarda opusen o kadarcok ogrenci gordum ki... 8.sinifa gidip de yaninda oturan arkadasina korunuyo musun diye soran kizlar gordum cok korkuyorum bizim de cocuklarimiz olacak cok dikkatli olmaliyiz kizlar... Berbat hele ki istanbul.. Herhangi bir yaptirim uygulamamizi da sevgili bakanimiz yasakladi sayesinde onca ogretmen olduruldu ama hala fis hala ogrencilere daha ne kadar serbestlik getiririm diye ugrasiyo adam... Cocugunuz olunca gozunuzu ustunden ayirmamalisiniz
canımm dıkkat et sen kendıne
cok senıde bellemesınler
ne kadar zor sızın ısınız yaa
:S
ıstemıyorlarmı o kadını oarada
guney benım tarzım degıl kuzeyde evet cok zayıfladı barıs tarzım ıste :)))
cemre senın agzını burnunu kırarım vs dıyor o zeynebe dunkı bolumde
o kadarmı abes olur :))
sehker daha bıze cıceklı ortulerını gosterecektın yalan oldu gıbıme geıyorrr :S
kardanmadam hosgeldınn
ısyancım mesaı olması kotuymus tatlım :SSS
esın cumartesı calısıyormu pekıı
bız bu aksam kv gıdıcez
yarında temızlık yapıcam yarın esım gunduzcu aslında bı ark oturmaya cagırmak ıstıyorum ama bu gece gec donerız evıde sabah temızlıyememkı temızleyımmı kek borekmı yapayım :S
of ya yalnızlıktan olcem
Burdayım tatlım hergün giriyorum takipteyim
Nasılsın cnm kilo almışsın baya öle diyorsun bende çok kilo aldım bu aralar :18:
yaa sorma kuzum yaaa...7,5 kilo aldım...millet hamilemisin diye soruyorrrrr...utanıyorumm
gofrettoooooo
ınanamıyorum cok tatlısın gelınlıgın cok guzel sac rengın (suan benımde boyle) harıkaa
bıde cok guler yuzluu
dün intikam süperdiiii ...özellikle hakan rolü süperrr yaaa...adamım o benim tuttum hakanı
valla ben azalttım artık..yemeyeceğim fazla...ilerde hamilelik olursa napıcazzz :18::18::18:
Kıyamam yaa
Bende öyle oldum bütün gün canım bi şeyler istiyor
Tutamıyorum kendimi
benim koca kurtlar vadisi izliyordün intikam süperdiiii ...özellikle hakan rolü süperrr yaaa...adamım o benim tuttum hakanı
bu Beren Saat ile Tuba büyüküstünü çaktırmadan yarıştıolar bence, dizileri aynı zamana denk geldi yine.
Berenin oyunculuğu daha iyi ama güzellik dersen Tuba öne geçer, Maşallah 2 bebiş doğurdu taş gibi hatun.
bu Beren Saat ile Tuba büyüküstünü çaktırmadan yarıştıolar bence, dizileri aynı zamana denk geldi yine.
Berenin oyunculuğu daha iyi ama güzellik dersen Tuba öne geçer, Maşallah 2 bebiş doğurdu taş gibi hatun.
valla ben azalttım artık..yemeyeceğim fazla...ilerde hamilelik olursa napıcazzz :18::18::18:
şimdi sanki 2 aylık gibi göbüşşüm varrraslında zayıfım millet kilo aldın tam oldun sakın verme çok zayıftın diyor ama ben alışamadım
Beren'in dizi tutar Tuba'nın meçhul.
Evet bende çok begeniyorum ama bence oyunculugu Beren'e göre kötü.
İki dizide yurtdışından.
Evet tatlım sen zaten zayıf olunca kilo çok göze çarpmaz
İpin ucunu kaçırmadan frenlersen kendini kiloları verirsin tatlım
evet kilom göze çarpmıyor..sadece nor topu gibi göbüşün oldu o kadarmekik falan çekicem olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?