Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
battaniye ye sarılı Egecim ya ne tatlı Rabbim korusun.

Bakır küllü kumral karışımı gibi bi renk, benim baya gitti uçlarımda kaldı oda sarımtırak oldu şimdi

SEN bızden fazla zamandır evlısın dımı ben en son agustosta boyattım
yaza kadar ellemeyı dusunmuyorum ama baya beyaz sacım var
fındık kabugunada benzıyor degısık bısey bu :)

oyuncak kutusunun ıcınde oturuyordu :))

günaydın canım hosgeldınnnnnnnnnn

ben baktım az önce o topiğe bayıldım yaaaa...
yerim ben egeyi..
hele bir çocuk var koltuğa almış pudingi yedirmiş...bayıldım ona yaaa

yirim ben o tosunuyatışa bakyaaa normal kuzu akşam ye git oraya buraya koyuyosssss mutfapı akşam toplamadan yattmıştım sabah kalktım topladımmm intikamı izleidmmmm süper film kocam bile kırtlar vadisini bıraktı onu izledi

ben sana küstümmm

günaydın tatlım hoş geldin

1 yılı geçti benim evliliğim,
düğünden sonra kestirdim canım bağlanmayacak kadar kısa hemde :)
Sonra kendi rengime boyattım, ama aktı işte şuan uçlarda sarıya benzeyen bakırımsı değişik renkler var, ufak ufak kestiyiorum.
Hepsi gitsin sonra bi renge boyatcam, boyalı saçın üstünde renk değişikliği tutmuyor :S
Beyazları sorun etme kuzum her yaşın güzelliği var, beyazlarım benimle mutlu ben onlarla:)

maşallah egeye :)

bizde eşimle TRT1 HD müptelası olduk 6 mant,ı leyla ile mecnun ,ismail abinin genleri süper kızlar izleyin derim ben

abowwww yoğunlaştım fenaaa

canım nasılsınnn:)))

geçende goodheartım aradı gene açaamdım yaaaa:26::26::26::26::26:

forumdaki herkesi çok özledim sohbeti özledim..

ben bu sacımın uzerıne rofle yaptırmak ıstıyorum ama
sacım kendı capında ara ara acık ve koyulu sekılde
goren herkez nasıl bı renk bu dıyor
ama dedıgım gıbı aslında duz renk kullanmak bence daha zor
renk atıyor bambaska bısey oluyor
bende kestrıdım sacımı bılıyorsunuz dokuluyorduya bı ara sende varmıydın o zaman da 1 aylık evlıydım
sımdı gene uzadı
kestırıcem
ama belıme kadr uzatmak ıstıyroum

yahu hiçmi vaktin olmuyor...neden giremiomusunnn...yani günde yarım saattemi vaktiniz olmuyor

benimde evlendikten sonra avuç avuç döküldü, her zaman saçlarım belime kadar olmuştu bağlanmayacak kadar kısa kestirdim düşün
senin dökülme zamanı yoktum ben,
haklısın canım tek renk kullanmak daha zor, röfle şık duruyorda hep bakımlı olmak lazım, ben uğraşamıyorum onunla artık :)

günaydın canım hosgeldınnnnnnnnnn

ben baktım az önce o topiğe bayıldım yaaaa...
yerim ben egeyi..
hele bir çocuk var koltuğa almış pudingi yedirmiş...bayıldım ona yaaa

bu ege çok tatlı maşallah hayırlı bir evlat olsun size inşallah

beyazlar doğallık katıyor bence her insana bende de var hiç umursamıyorum bile

yahu hiçmi vaktin olmuyor...neden giremiomusunnn...yani günde yarım saattemi vaktiniz olmuyor

kuzum inanki olmuor , yoksa girmezmiyim.
benim eşimin çalışma saatleri düzenli olmayınca benmde yatış kalkış saatlerim düzenli değil. bazen erken yatıoz 10 da , bazen gece geldiği için 3 te,uyup uyanıoz ben kursa gidiom geliom ya misafir gelio ya dışarı çıkıoz işe girmeden tekrar gün bitio..eee bu sırada ev işleride bana bakıyor tabii anca oluyor

iyiyim tatlım teşekkürler sen nasılsınnn

çok şükür sehkerim hayat temposna devam aynı şekilde..

naptın peki kuzum alıştınmı iyice :44::44:
işe girmeyi düşünmüyormusunn :44:
rahat geçinebiliomusunuzz :44::44:

bizde eşimle TRT1 HD müptelası olduk 6 mant,ı leyla ile mecnun ,ismail abinin genleri süper kızlar izleyin derim ben

forumdaki herkesi çok özledim sohbeti özledim..

Biz de sen özlediiik.
Aslında insan evde olunca çok boş zamanı olucagını düşünüyo ama malesef hiç öyle olmuyo. Bi ton şey çıkıyo olmadık.

Leyla ile mecnun'u bekarken çok izlerdim ilk havası yok bence ama yinede izliyoruz tekrarınıı.
İsmail abinin genlerini ben bi bölüm sanmıştım çok eglenceliydi.
6 mantı sabahları oluyo bazen öyle izliyorum.

tabiki maskeli olan polat dedim ki eşime hokunu çıkardılar dizinin
seksenleri seviyoruz bizde bide aktivite olsun diye çarşambaları muhteşem yüzyılı izliyoruz başkada dizi alışkanlığımız pek yok heh bide yalan dünya var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…