Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ya o muzlu rulo ıkı kere yaptımda o yaglı kagıttan ayrılmasınad hep hamurun bı kısmı koptu sendede oldumu
hadı at bakalım cumartesıye yaparım belkım

Sardıktan sonra peçeteyi hafif ıslatıp üzerinde bekletiyorum çok güzel çıkıyoo. ortalarında bazen oluyo söylediğinn o da çok beklemezsem egerr.

el bezını ıslatıp sarıyorum acıkcası soguyana kadarda beklıyoruma ma kasıkla onceden kaldırmam laızm oyle kaldırıp lap dıye cıkmıyor kagıt tutuyor hamuru

buarada krem santı fılan yok
o sebebten cok katı olacagını dusunuyorum
elmalı tartın pandıspanya ıcınde olusu gıbı :))
canım cektı hafat sonu bıseyler yapayım

Ben de regl olucam felaket tatlı istiyo canımm.
gidip malzemelerime göre bişey yapıyım bariii.

Öpüyorum heppiniziii.

kızlar az önce kayınvalide aradıı kızım niearayıp sormuyosun diyo banaa bende telefonum kontrülü ben kimseyi arayamıyorum ancak akşam kocamdan aruyorum dedim neymiş her cuma anne napıyosun diyecekmişim sanki beni hep arıyodudaaaaa arıymmm aramıycm kocama söler birazdannn sorar yarınb bize gelceklermişşş sinir oldummm ya sanki hep beni arıyoda evleneli bende aramıyorumm akşamları oğlunu arar benimi arııyo sankiii ya sinir oludm kızlarrr

pargalı çıkıcakmış sanırım diziden öyle diyorlardı en son dedikodusu

padişah fermanı veriyor kesin ölücek bu hafta. evet o defterde yazanlar yüzünden hürrem rekor kazandı
ölen bebeğin annesi acıya dayanamayıp intihar etti.
uzun saçlı kızıda mecbur saraydan gönderdi.
küçük çocuğun sevgilisi gebe olanıda kürtaj yaptılar maalesef

aman benim kv beni aramaz bende onu aramam kırk yılda bir arar oda eşime ulaşamadıığı zaman. hala her akşam arıyo eve vardınmı oğlum diye ama bana hiç demez neden aramıyosun diye. çok şükür o konuldar eşimde zorlamıyo beni çünkü oda bzimkileri işi düşmedimi aramaz.
ama şuda bi gerçek bize herhafta bir gün gideriz bazen ablamlar falan gelir hafta sonunu babamlarda geçiririz. eşimin ailesine en son ne zaman gittik hatırlamıyorum. sanırım eşimde bizm evde daha huzurlu. kv gittikmi zaten yemekten sonra hemen kalkarız ama bbabamlara gittikmi ben eşimi zor kaldırırım

tatlı demişsiniz canım çektiii

bende haftaya izlerimmm hürremi..pargalıyı severdim...hürremi sevmezdim...mustafa benim adamımdı son izlediğimde

aman salla kuzu yaaa..hep böleler işte..ancal kaf sokmak için ararlar..birde sen ara kızım nasılsın diye ama demi hıh..sen o sevgiyi verememişin demekki gelin seni aramıyor..düşünseler bunu

poponu kaşıda nazar değmesinn

biz iki aileyede eşit gidiyoruz...erkek milleti ne olacağı belli olmaz

valla benmki arıycaksın die zorlar ama aramıyorum abzen buyüzden kavga ederiz derim bende sanki senişn annen beri arıyomu derimmm bana diyokı kızım napıyosun iyim siz napıyosunuz dedim nie aramıyon diyo kontrülü dedim telim akşam ancak oğlunda arıyorum arayacağımı dedimmm sanki beni hep arardaaaa hayınvalide hiç aramadı 6 ay oldu
akşamları oğluyla konusr sadecee beni sorur eşimde ii der gecer elime alıp konusmam bile istemezde öle birini nie arıyım

heh işte tam bastın isyan ortasına alfınnn üstünee işte böleler sanki kendisi arıyoda ben onu arıycmmm bu zamana kadr eline arama beni ben arıyım seni sonrada zoruna gtsin gelin aramıyo dieeeeee

bu konuda sakın eşinle muhatap olma ona şikayet etme..
her zaman cici ol...
deki eşine aşkım bende kontor yok zaten her akşam yanımda konuşuosunuz..nasıl olduklarından herbim var sen her akşam slm söle..bende senden arada konuşurum..sorun edecek bir durum yok bence de cici kadın ol..cadı değil

peki senin eşinin ailesi ile durumu nasıl peki? o arıyormu senin aileni..senin ailene ne kadar sürede gidioosunuzz :44::44:

şimdi eşimi aradım annen aradı beni alla alla annem aramazdı snei nie aradı dedi bende dedim annen 6 ayda bikere aradığı için sende şaşırdın demi dedimmm oğlu bile şaşrıdı yanii

KIZGINMI soyledıı
bende bır gun ararım bır gun aramam canım ama gecende 3 gunmu 4 gunmu aramamısım hemen esıme
yenıdendogdum bızı artık hıc aramıyor demıs :S
esımde arayı acma alarm kur unutma dedi
he he dedım
arıyom sımdı yenıden eskı duzende

Peki eşinin ailenle durumu ne kuzum...bunu istiyor ise kendiside senin ailene yapmalı dimi ama

ailem çok yakın isyan 5 dk annemdeyim 2 3 güne giderim anneme bazen haftada bir giderim eşimle konustum aramızdaki konsumayı anlatmadım tabi annen aradı tren saatini soruyo bize gelcekmiş dedim alla alla annem seni aramazdı dedi bende dedimki 6 ayda ilk defa arıyo sen bilene şaşrıdın demi dedim iraz uzakta kaynana bana bayaa ayda bir kere bazen 1,5 ayda bir kere giderimmmm

aram iyi kayınvalidemle ama nolduysa kudurmış aradaı beniii eşim ailemi aramaz lazım olduğunda arar bişeye filan amaa hep gider benle sesinin çıkarmazzzzz çokyakınım anneme

böle bi tavırlı söle heman napıyon dedi iyiym dedim hemen girişti lafaaaa tavırlı tavırlı

kuzum eğer eşin sana gık demeden haftada 2-3 kere annenlere gidiyor ise sende onun annesini haftada 1 kere ara derim..sonuçta o da onun annesi..ilerde haksız duruma düşme canım..
sen görevini yap gerisini boşver..eşin bunu hak ediyor bence

kuzum akşam eşim annesini aradığında bende konsuyorum daha iki gün önce konustuk kayananyla benden ayriyen telim kontrülü akşam eşim arayınca konusyos ben ayrı eşim ayrımı eşim aradığında konusyorum illa onunla bişrebir konusmak istemyorum bileeee

eşim gider annemee bişey demez ben bazen ararım oda görümceyi akşam ararım eşimden ee napıyosunuz annemgil napıyo oda iyi der iyi slm söle herkese der kapatırım gıcık oluyorummm kaynanayaa

Peki eşinin ailenle durumu ne kuzum...bunu istiyor ise kendiside senin ailene yapmalı dimi ama

kendısı benım aılemı telefonla aramıyor cunku hemen hemen haftanın 4-5 gunu babamı abımı vs dukkanda goruyor onlarla sohbet muhabbet eder cay fılan ıcer
annemıde hıc yoktan hafatda 2 sabah gorur esım ısten gelmıs olur annemde egenın uyanmasını beklıyor oluyor evde annem dıyor cok ıyı davranıyor yorgun argın ama dıyor
yanı hafatda 1 gıdıyoruz bızımkılere
onlarada oyle

o zaman nazar değmesinn kuzucummm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…