Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

Erken kavusmussun canim bebise ama hayirlisiyla dogurmussun darisi basima ben 40 hafta sayiyorum bakalim ne olacak kismet... Her ne kadar her yerde bebekler icin hazir seyler olsa da annesinin elinden biseyler giymesi ona emeginle biseyler yapabilmek cok guzel dimi dogunca nasil olacak acaba:)
Bu arada egeye mavis biseyler yap bence beyaz ya teni de yumuk yumuk cok tatli olur ona mavi bere ama boyle tatli guzel bir mavi olmali

canım bir an önce başla derim ben hazırlıklara yoksa çok sıkışıyor valla.

eşinin böyle yapmaması gerek tabi ama bir an önce önlemen gerek cnm bunu. bebeğinide düşün fazla öfkelenme sinirlenme.

ISYAN SANA dememıstıkk
bunlarda gecerın oturma odasındakı orta sehpa cok fazla oaraya dedık bız sana ne oluyor

kızz ne dionuz ben anlamadım bişey. bnm sehbam ise konu masa gibi kullanıoz iyi oluo kızzz , kaldırsamda aynı isyanımın sorunu gibi nereye kaldırcam evi dar başka yer yokki

Hiçç elime yakışmazz

ayy örgümü al bendende o kadar, ama eşim kazak istedi , örecem bakalın nasıl olcak, gerçi üniversiteydeyken bir tane örmüştüm yakasını çocuk kafası geçecek kadaar küçük yapmışım meğersem ilk kazak yapışımdı napim ama

sağol canım :)

kızlar bızım cetvel gıbı seylerımızı gordunuzmu?

kızlar kullanıcı kontrol paneli giriliyo prafil düzenle var ya özel günleri soran yer varya orayı dodurun resim seçin oluyo

bu cetcelleri çok sevdim ben yaaaaa...

eflinam başvurunu kabul ederler inşallah kuuzm.

gozdm cnm bizde zamanında sırf bu yzden az mı nick değiştirmedik konu dğiştirmedik. üyeliğimiz bilem iptal edilmişti yaaa isyan çıkardıydık

bişeycik olmaz ama istersen tkma adını bilinmeyecek şekilde yappp.kafan rahat olsun.

Günaydıın bacılar
Gece hiç uyuyamadım eşim horladı
Sabah da şartel attı elektrikçi geldi gitti eşim yeni gidebildi işe...
Ay sersem gibiyim uyuyacam az daha ama başağrısından uyuyamıyorumm :26:

cumartesı aksamı
sans masasını ızleyen varmı :))
ve pazar gunu ben bılmem esım bılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…