- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #34.401
canım benım bende ılk egeye hırka ormustum buzusuk bı modelden
ınan oyuncak bebekler ııcn oldu
hatuıra hepsını sakladım
ılk orgumu 11 haftalıkken basladım
dusme tehlkıesınıa tlattım mantıgıyla
cok sukur kı 36 haftadada dogurdum
egeyı :)
bunlardageçerim ve good heartım vallahi billahi bir tembellik bende sormayın gitsin annem hazırlan diyor sabahtan beri ben elimde laptop altımda pijama yatakta keyif yapıyorum nişanlım istediğim gelinliğin ne kadar tutacağı hakkında haber bekliyor ona göre hesap çıkarıcak bende tık yok ben neden böyle oldum bilmiyorum ama bu ev yüzünden sanırım acaip sinir oluyorum artık eve lazım olan şeyleri bulamıyoruz laminatlar çok uyumsuz geliyor bizim eve krem rengi laminat istemiyorum bembeyaz laminatta adam gibi yok bir tane beyaz laminat bulduk oda metrekaresi 45 tl bütün eve yaptırmaya kalkışsak 4 bin tl tutuyor herşeyi şişirmişler biz evlenicez diye aksilik işte adamlara beyazlı grili hareli eskitme laminat diyorum adamlar krem rengi laminat çıkrıyor beyaz diye kavga edip çıkıyorum vaktimi alıyorlar dil döküyorlar beyaz bu diye bariz krem rengi...satacağım ürünü diye dil döküyorlar...evi öylece bıraktım geldim sadece alt banyo bitti o kadar
Cok uzgunum kizlar agladim az once nasil olacak bilmiyorum kardesi olacak beyefendi daha almanyaya gitme isi de cikardi gelecegi acisindan onemliymismis abisi veriyo nasil olsa ama bugun son kez konusacam ya bu isi halleder ya kapiyi gosterrim ona.
Evet eflinam haklisin hamileligim bu kadar zor gecerken ben calisiyorum sirf biraz daha katki olsun cocuk buyumeden masraflari artmadan ev sahibi olalim diye ama kardesi oturuyo para bekliyo basima agrilar giriyo biktimmmm annesinden de kardesinden de... Dedigin gibi ikimizin birlikte kazandigi cok iyi para ben de ona yaniyorum iste bu kadar kazanirken nasil bes kurus bile biriktiremiyoruz cok uzuluyorum kendi maasimi biriktiriyorum ben de ne yapim olmuyo bisey yoksa icim yaniyo niye bizden cok bebeginden cok isin eglencesinde olan kardesini ve bana o kadar yalan soyleyen annesini dusunuyo((
ISYAN SANA dememıstıkk
bunlarda gecerın oturma odasındakı orta sehpa cok fazla oaraya dedık bız sana ne oluyor
benım hanımefendı cızgımden kaydırmayın
bunlardagecerıme dedım ben
goodcumnda bende yenıdendogduma katılıyorum dedı
sen nereden cıktın ben onu anlamadım
hayırr goodcumda sana dedıyse hatlar karıstı galıba bulayımmı mesjaları?
Hiçç elime yakışmazz
hepinize selam kızlar
geçmişi okumaya çalıştım az çok
masatakvimiyle görüştüm başsağlığı diledim..
kalplerasi doya doya ye canım can boğazdan gelir
bunlardageçer evin çok hoş canım aşla oturun
good çok geçmiş olsun dikkat et kendine
gzdem kapatma hesabını falan sanki bişey olduğu var ne olcak en çok korkması gerekenlerden biride benim ona bakarsan az şikayet etmedim kocamı
ve diğer kızlar hepinize kocaman bir merhabaaa
ben bugün tam bi pazartesi sendromu yaşıyorum
keyifsizim
ve durduk yere oram buram ağrıyor(
cumartesi arkadaşlarla buluştuk güzel geçti
dünde yemekli misafirlerim vardı çok yorucuydu
akşama balık yapıcam bu kadar başkada bişey yok
kızlar bızım cetvel gıbı seylerımızı gordunuzmu?
kızlar kullanıcı kontrol paneli giriliyo prafil düzenle var ya özel günleri soran yer varya orayı dodurun resim seçin oluyo
günaydınnnnnnn
günaydınnn kızlaaaaaaaargününz aydın işiniz rast gitsin huzurnuz bol olsunn
güneşli ve soğuk bir isatanbul sabahından herkese hayırlı sabahlar olsunnnnnn:119::119:
hoş geldin tatlım samsunda güneşli ve çok çok soğuk
Hep izleyenler söylüyo ama ben çok sıkıcı buluyorum yaa o yarışmalarıcumartesı aksamı
sans masasını ızleyen varmı :))
ve pazar gunu ben bılmem esım bılır
günaydın kızarrr
dün akşamın yorgunuğu var hala üzerimdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?