Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
anaaa hadi bakalımm kuzu...inş çağırılırsında güzel para alırsın...sonra bizim uçak biletlerini karşılarsın geliriz istanbula bir yemek ısmarlarsınn

canım inşaallah bakalım hayırlısı bir gaz ile başvurdum ama çağırırlar mı bilmiyorum

maşalah ins çıkarsın kuzum cıkarsan tanıyamayızdaseni:) ama oaradki heyecan baskadır ya heyacanda kaybedebiliyolar

evet çook heycanlanır insan ya bildiğini unutur bende ondan korkuyorum açıkçası:26:

Inşş aralar canım eşimde form doldurduu
Inşş eşimide çağırırlarr
Eşimde baya bilgili tabi heyecandan unutmazsa

ben düşüp bayılabilirim bile yani o derece
inşaallah çağırırlar ama işte ne arıyorlar anlamadım bende

eşimmde form doldurdu ama arayn soran yok:)

evet nişanlımda 5 ay oldu hala ses seda yok
bakalım hayırlısı olsun

ben bilmem eşi bilire katılşmak istiyorum ama yarışmalar çok zor ya
hele acı biber olayı beni öldürüyor birde erkekler sapıtıyorlar orda resmen

şaka gibi ya benmde 190 gün olmuşşşş sanki daha 2 ay olmuş gibi
benim tam tamına 8 ay 1 hafta olduuu
asıl bu şaka gibiii şunun şurasında 1 seneye ne kaldııkiii
bide alışıyon farklı bişe yaa

çoookk çook farklııı rabbim sevdiklerimizden ayırmasın inşş
amannn kocamı özledim bi arayayım

ne cabuk gecti zaman gün sayıyoduk 3 ay kaldı 2 ay kaldı heyyy zamannnnn

valla sayıyı görünce gözüm ses peş oldu bi baktımmmmmmmm baya olmuş yaniiiiiiiii valla dediğin gibi düğüne su kadr kaldı şimdide bebege bakars felaket karnım ağrıyo bugünnnnnn

canım naber hayırdır yoksun sende eskisi gibi
ev meselesini ne yaptınız bu arada siz
Evet cnm ya benim modem sorunlu bazen giriyor bazen de bağlanamıyor öyle olunca ben de giremiyorumm:26:
Bi kaç gündür uyumadan önce bile fişini çekmiyorum ki bağlantı gitmesin diye
Ev işi zor cnm şu an bizim hiç birikim yok yani
Evi değiştiricem inşallah cnm bu evden pek hoşlanmıyorum çok karanlık ve semt çok sıkıcı
İnşallah bulurum gönlümce bi ev...
Kızkardeşim de evi uzak diye değiştirmek istiyor diyorum aynı mahallede tutalım evi
O da istiyo inşallah denk gelir

İsyancım aynı dertten muzdaribiz yahu

Yenidendoğdum ben bi gazla bere örüyorum şuan..
Bitecek yakında sonra da süveter örcem eşime

biz tokilere falan başvurmaya kalktık bakalım kuzum..öle bakınıyoruz ama net karar veremedik daha
ohh berenin fotosunu koy bitince

demi yaaa son 100 gün olanları ıslatıodukkk

şimdide 1 yıl olanları ıslatalımmm
aaa aynn yaa yapalım onu
valla sayıyı görünce gözüm ses peş oldu bi baktımmmmmmmm baya olmuş yaniiiiiiiii valla dediğin gibi düğüne su kadr kaldı şimdide bebege bakars felaket karnım ağrıyo bugünnnnnn

yaırdır yoksa yoksa bebişmiiiii

Yenidendogdum orguden bahsedince gaza geldim cok zevkli orgu yapmak ben de bebegime bir tane yelek yaptim simdi ikincisini yapiyorum stresimi de aliyo hem guzel oluyo cinsiyeti de bir kesinlessin daha cok yapar resimlerini buraya koyarim bir de su bilgisayarim yapilsin dugun resmi evimin resimlerini cekip koycam bebisime yaptigim cicileri de koyarim simdi telefondan giriyorum diye koyamiyorum hicbir sey

biz tokilere falan başvurmaya kalktık bakalım kuzum..öle bakınıyoruz ama net karar veremedik daha
ohh berenin fotosunu koy bitince
Hayırlısı olsun cnm hakkınızda
Toki de öde öde bitmiyo anacım
Ben borçlar hafifleyince azar azar para koyalım kenara diyorum eşime
Arabayı da değiştiremedik sürekli masraf çıkarıyo üstelik su gibi yakması da cabası
Eşim cumartesi gelemedi salak araba çalışmadı Durduk yere 800 lira masraf çıktı
Az yakan bişey alcaz eşim sıfır alalım sorun çıkartmasın diyo ben de diyorum hayır sıfır arabaya borçlanacağıma ev alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…