Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
mouusem elımızde o kadr paramız kalmıyor malesef kredı kartında lımıtımızde yok
gordukce ınsanlardan ımrenıyorum
kapı kollarımız tuttukca elımızde kalıyor
bır kapı kolu 50 lıraymıs
kombımız dandık hep dıle getırıyorum onun degısmesı lazım petekler baska bı alem
avızeler tamamlanıp alınacak
mutfak halısı egenın odasına bır ıkı bısey
esımın sıralaması bu
sacımı boyatmak ıstıtorum rofle
kıyafet ıstıyorum
sadece egeye alıyoruz mecburıyetten

bır tane cantam var sıyah
ama kahve rengıde olsun ıstıyorum

ayrıca ayda en olmadı bır kere dısarı cıkıp gezmek yemek ıcmek ıstıyorum

valla canım al bendende o kadar sen yine iyi alıyomuşsun ben 17 yaşından beri bişer alıyorum borç ödüyorum
al al bitmedii elhamdülillah herşeyimide kendim yaptım heee ablada aldı biraz bişeler
ama genel olarak herşeyimi kendim yaptım
kimsenin eline bakmadım ben babamdan bile para istemeye çekindim
vee hala daha ödüyorum son 800 tl kaldı şükür
bende hep evkur gibi yerlerden aldım
çünkü benim maaşım 650 tl idii
herşeyimide yaptımm şükür
ama üstüme başıma almadım
şimdi almak istiyorum ama hala düşünüyorum
alırken
bende delice alışveriş yapmak istiyorum
bizler yeni gelinyiz istiyoki insan yeni eşyalar giysin ama olmayınca olmuyo kuzum

aynenn yaa arada bir kaçamak yapmak lazım yoksa hem kendimiz hem evliliğimiz yıpranır..Allah korusunn
ben ilaca devam ediyorum canım..bu ay kontrole gideceğim..herhangi bir sorun yoksa 2-3 ay daha devam edeceğim

iyi bari çok değilmil kuzuuu..

bende o yorgunluk hiçç gitmiyoo
sanki gn boyu taş taşıyorum
her anlamda çok yorgumun bennn

aynennnn

benım annem babamda halı perde yatak odası egenın odası klozet takımı vs aldı
o donem kımse el atmamıstı
kredı cektık eksıklerımızı aldık avızeydı sehpaydı bı tkaım seyler eksıktı hatırlamıyorum tam net
kendı ceyız eksııgım ıcınde kullandım

ama artık cok bunaldım gercekten yanı bunaldım
guzel gıyıınmek ıstıyorum sacım basım elım ayagım guzel olsun ıstıyorum

neyse oyle ıste

canım hepimiz deli gibi alışveriş yapmak yaparken artık düşünmemek istiyoruz ama maalesef biz o şanslı kesimde değiliz. senin ailen var kapı gibi arkanda bizde oda yok bize destek olsun. evine geçtin bu senin için çok büyük nimet sakın unutma. borçlar iş olduğu müddetçe ödenir. bak bu ay kira vermiceksiniz mesela bilezik bozdurucam diyosun onlada borç kapanıcakç
umutsuz vakkaa değilsin canım benim. ben kendimi sednen daha vahim görüyorum ki ev alma ihtimalimiz çok düşük çünkü şu anda anca kendimizi döndürmeye çalışıyoruz.
sen bikaç aya toparlıcaksın. bunu düşün ve kendini telkin et. şurda 3 ay daha kış olucak kombiyi seneye bırakabilirsiniz bence.
hem bu isteklerinden eşine bahsettinmi. o ne diyo şu zamanda şunu yaparız falan diyomu.
sonuçta onunda ailesinin işi tıkır yani oda istese bir şekilide işleri yoluna koyabilir.
sen bileziğini bozdurana kadar annesinden altınlarınızı alabilir ne biliyim

sende haklıısn canım, ufakda olsa kendimizi mutlu edecek şeyler yapmayı hepimiz seviyoruz istiyoruz,
dışarda yemek yemek, bişiler yapmak, kıyafet almak psikolojimize gerçekten iyi geliyor.
Hem neden çalışıyoruzki.
Aşırıya kaçmadan ölçüsünde olması lazım bunlarınki evimizde işimizde daha mutlu insan olalım
yoksa sinir küpü oluyoruz rahatlamamaız lazım.

Madem bilezik bozulacak keşke kredi olayına hiç girmeseydiniz yaa, bide onun faizi.
En baştan bozdurup kalanlarıda normal taksit şeklinde ödeseydiniz :S

kuzumm valla o bunalanlardan biride benimmm
borç borçç..eşimle sürekli konuştuğumu şey bu başka bişi konuşmuoyoruz..bunu fark ettik ya..ne kadar acı..
mmousenin dediği gibi bir şanslı kesimden değiliz..
ama Allah var ya aramızda en şanslılardan birsin..evin var kirada değilsin...bu çok büyük bir lüks emin ol..

dün akşam kv bize geldi..söledim yaa..işte toki evleirne bakıyoruz..demesinmi eşime biraz az gezerseniz para birikit ev alınır..anca bu şekilde birşey dahibi olunur diye..
eşim parladı hemen..ne demek istiyorsun ne laf sokuyosun..biz nere gidiyoruz..her akşam borç hesabı yapıyoruz...bunlardan birhabersin değilmi..yada görmezlikten geliyorsun dedi..kv anında sustu...yaa bizde geziosak yuhh yaaa..3 haftadır dışarı adım attığımız yokk

ANNESI altınları hıc bılmıyor ondan gızlı oldu

babası bıze bır perde bırde koltuk kaplattırıyor yanı yara par abıs ekılde bu yoldan elımıze gectı e o kadar gıttı geldı esım hep para verdı elıne ama ılla adamdan bıze gecmıstır
ama onun dısında bısey yapmadılar annemler 350 lıra tesısatcıyı karsıladılar 350 lıray halı aldılar bırde mutfagına halı alalalım dıyor ıstemıyorum

esıme bu ısteklerımden bahseıdyorum benı bozuyor
daha dugun resımlerını alamadık neden bahsedıyorsun dıyor

merak etmeyin kızlar zamanla alışıyor insan herşeye alıştığı gibi
eşimle evlendik evleneli 1 defa sinemaya gittik bi kaç kez yemeğe gittik..
bizim gezme anlayışımız ya görümceye yada kaynıma gitmek oluyor
artık eksikliğini hissetmiyorum
üzülmüyorum gezmiyoruz diye yada ne bileyim her istediğimi alamıyorum diye
çünkü kendimi buna alıştırmasaydım çok daha fazla üzülürdüm..
malum bekarlık hayatımda herşeye sahip ve çoook daha rahattım..
yinede şükür halime asla isyan etmiyorum
eşimle huzurlu olayım birbirimizi sevelim o ev cennet olur bana

aynen kzum bende hiç bişde gözüm yok

ya aslında haklısınız evımız var
hanı gıden bılezgıede ıcım cok yanıyor bakmayın
kalsın ısıtyorum
gıtmesın
ama ne yapabılırım 200 lıra kalıyor maaslardan gecınemeyızkııı :S
fayanscı parası ve kredı kartı 4000 lıraya ıhtıyacımız var o sebebten bılezık bozmamız laızmkı maaslarımızdan bıze elımıze faturalarıda cıkınca 900 lıra kalsında
normal ınsanlar gıbı yasıyalım
900 lıra ıyı bı para dımı hıc o kadar para kalmadı elımızde

evet ınsan dıyorkı allahım ben neden calısıyorum ya :S
ben napıyorum dıyor
hanı calıssan her ay bıseyını alsan eyvallah
ee oylede olmuyor keske dıyorum lamınatları degısmeseydık
hatat cam balkonlarıda yapmasaydık
lamınatlar eskı deıgldı
eskıden bısey olmasın dıye degıstırdım 2000 lıra
cam balkonlarda toplam 2600 tuttu
:S
bu kadar cok paraya cıkacagını tahmın etmedıgımız ıcın bıleızkler araba ıcın kenarda kalır dıyorduk kredı cektık
ama bıleızklerde bırer ıkıser erıyecek herhalde 4000 lıra ıcın kac bılezık bozucam 17 gr
suanda altında dusuk ama

kartı kapatınca limit açıldı diye, açılmayın tekrar kuzum, bu kredi kartı yuvaların baş düşmanı aslında: (
Şu durumda acil ödemeler için altın bozulacak gibi :S sonrasında maaşlarınızla kredileri öder hale gelirsiniz inş.lah
başka borcunuz olmazsa eğer maaşlarınız kredi ödemelerinden sonra size yetecek kadar kalıyormu ?

3 tane bozman lazım bilezik
bende kendime set aldım kızlar kolye ve bileklik çok güzel
kocamın haberi yok daha duruyo vermedim parasını

ama owner haksızlık ettıgını dusunuyorum sen cunku kendıne kıyafet alıyorsun kıyafettı bluzdu
kuzenlerınle alısverıs merkezıne gıdıyorsun
bız en son esımle ortakoye gıttık kurban bayramından once
sonra ben bı kere evımsensıne gıtıtm arkadaslarımla

2 dugune gıttık
onund ısında tum hayatımız onun annesı benım annem
cat dıye catlıcam
neyse bosver dıye arkada bırakamıyorum calısıyorum cumadan eve kapanıyorum pazartesı sabah cıkıyorum
havada soguk bı paket cıtos alıp cocugu parkada goturemıyorum
evdeyız
o sebebten elıme orgu almaya calısıyorum bırı gelsın bırıne gıdeyım nefes olsun banada ıstıyorum

ölede yenidendoğdum sen ev yaptırdın doğal yani sanırı mutfak dolabı felan yaptırdın istediğin gbi vala ben gezmektense bi evim olsun biraz sıkışayım sonra kendimizi toparlarız hayat hep güllük gülistanlık geçmez ki kuzum evlilikte her hafta herkesin sinemaya gittiğinide düşünmüyom

sımdı soyle 1100 lıra 24 ay dıyeyım 19 aydan sonra dusuyor ama 19 ayada cok var 1100 kredıler
1100 kredıler
işte elektrık su 100 gelse
dogalgaz 200 dıyeyım
200 gun var temmuza kadar (1600 para alacagım temmuzda kendı pauylarımıda katarsam )
esımın 50 yolu var
100 lıra cep faturalarımız var
o kadar
dıger saga solan borcları yok sayarsam gecım bu sekılde
toplam :1750 yapıyor bunlar
gerıye 800 lıra kalıyor

ama temmzudan sonra gun bıtecek bır daha gırmıcem
dogalgaz sonucta marttans onra barız dusecek
cep faturalarımızıda dusurmek ıstıyoruz ıkısı 60 gelse harıka olacak , ıste boyle hesap

canım haklısında ben çıkıyorum şimdi allah var ama kocamla hiç bişey yapmıyorum
arkadaşlarımla kuzenlerimle çıkıyorum..
yemin ederim 2 hafta önce gittik kızlarla avm ye yanımda 120 tl var kk var elim gitmedi bi çanta almadım kendi alsam alırdım kim ne diyecek
ama dedim ki owner bunuda ertele sonra alırsın bu parayı borcuna ver yada birikim yap dedim..almadım..
kızlarla çıktığımda da harcadığım maksimum para 20,30 tl
dedim yaa çok şükür halime..ama eşimle bişeyler yapmak isterdim hafta sonları kısa tatiller,sinema,bowling,yemeğe gitmek çok isterdim bunları arabamız olsun evimiz olsun..ama kadre kısmet ne yapıcazz..

ayrıca senin durumun biraz daha zor hem borç sıkıntısı hem yalnızlık yıpratıyor seni

bende dusunmuyorum esmer sırınecım ; ama ben ayda bır egeyle dısarı cıkıp onu avm goturup oyuncaklara bındırmek ıstıyorum
ayda bır kocamla yemek yemege gezmeye gıtmek ısıtyorum
guzel ve yenı seyler gıymek ıstıyorum
kaynanamın bende olmadıgını gorup bana aldıgı seylerı gıymek ıstemıyorum demıyımde
bu benı ezıyor artık ..
benı mont almaya cagırdı bende benım ıhtıyacım yok bana almayın onurun yok dedım kıslıgı :S
zor ya nereye bakarsan bak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…