- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #34.481
canım haklısında ben çıkıyorum şimdi allah var ama kocamla hiç bişey yapmıyorum
arkadaşlarımla kuzenlerimle çıkıyorum..
yemin ederim 2 hafta önce gittik kızlarla avm ye yanımda 120 tl var kk var elim gitmedi bi çanta almadım kendi alsam alırdım kim ne diyecek
ama dedim ki owner bunuda ertele sonra alırsın bu parayı borcuna ver yada birikim yap dedim..almadım..
kızlarla çıktığımda da harcadığım maksimum para 20,30 tl
dedim yaa çok şükür halime..ama eşimle bişeyler yapmak isterdim hafta sonları kısa tatiller,sinema,bowling,yemeğe gitmek çok isterdim bunları arabamız olsun evimiz olsun..ama kadre kısmet ne yapıcazz..
ayrıca senin durumun biraz daha zor hem borç sıkıntısı hem yalnızlık yıpratıyor seni
bende dusunmuyorum esmer sırınecım ; ama ben ayda bır egeyle dısarı cıkıp onu avm goturup oyuncaklara bındırmek ıstıyorum
ayda bır kocamla yemek yemege gezmeye gıtmek ısıtyorum
guzel ve yenı seyler gıymek ıstıyorum
kaynanamın bende olmadıgını gorup bana aldıgı seylerı gıymek ıstemıyorum demıyımde
bu benı ezıyor artık ..
benı mont almaya cagırdı bende benım ıhtıyacım yok bana almayın onurun yok dedım kıslıgı :S
zor ya nereye bakarsan bak zor
ya aslında haklısınız evımız var
hanı gıden bılezgıede ıcım cok yanıyor bakmayın
kalsın ısıtyorum
gıtmesın
ama ne yapabılırım 200 lıra kalıyor maaslardan gecınemeyızkııı :S
fayanscı parası ve kredı kartı 4000 lıraya ıhtıyacımız var o sebebten bılezık bozmamız laızmkı maaslarımızdan bıze elımıze faturalarıda cıkınca 900 lıra kalsında
normal ınsanlar gıbı yasıyalım
900 lıra ıyı bı para dımı hıc o kadar para kalmadı elımızde
evet ınsan dıyorkı allahım ben neden calısıyorum ya :S
ben napıyorum dıyor
hanı calıssan her ay bıseyını alsan eyvallah
ee oylede olmuyor keske dıyorum lamınatları degısmeseydık
hatat cam balkonlarıda yapmasaydık
lamınatlar eskı deıgldı
eskıden bısey olmasın dıye degıstırdım 2000 lıra
cam balkonlarda toplam 2600 tuttu
:S
bu kadar cok paraya cıkacagını tahmın etmedıgımız ıcın bıleızkler araba ıcın kenarda kalır dıyorduk kredı cektık
ama bıleızklerde bırer ıkıser erıyecek herhalde 4000 lıra ıcın kac bılezık bozucam 17 gr
suanda altında dusuk ama
merak etmeyin kızlar zamanla alışıyor insan herşeye alıştığı gibi
eşimle evlendik evleneli 1 defa sinemaya gittik bi kaç kez yemeğe gittik..
bizim gezme anlayışımız ya görümceye yada kaynıma gitmek oluyor
artık eksikliğini hissetmiyorum
üzülmüyorum gezmiyoruz diye yada ne bileyim her istediğimi alamıyorum diye
çünkü kendimi buna alıştırmasaydım çok daha fazla üzülürdüm..
malum bekarlık hayatımda herşeye sahip ve çoook daha rahattım..
yinede şükür halime asla isyan etmiyorum
eşimle huzurlu olayım birbirimizi sevelim o ev cennet olur bana
ooohooo sen bunları takarsan işin zor borcunuz çok üstelik bu borçlar uzun vadeli yani o sebeple sıkacaksın dişinivalla kocamla mocamla bırılerıyle bıseyler yapsam ıyı olacak yoksa ıcıme suruklenıyorum ben fark edıyorum durumu
hıc kımsede bısey kıskanan bırı degılım ya
sımdıye kadar
anca begenır alırsın
kıyafet almıs ıs arkadaslarımı gordukce o ortamdan kacmak o muhabbetlerı dınlemek ıstemıyorum
bırde soruyorlar
baska cantanmı yok ayol yapıstın bu cantaya..................
haklısın kuzumda herkese hayat herseyi maalesef vermiyo evet bazı insanlar herseyi alıyor yapıyor ama onlrdada eksik olan bi şe var keske banada bi toka alan bi k.v olsada alsa hiç kafanı takma onlarda olur gezersinde cıkarsında nie yanlısın ben onu anlmadım
canım haklısında ben çıkıyorum şimdi allah var ama kocamla hiç bişey yapmıyorum
arkadaşlarımla kuzenlerimle çıkıyorum..
yemin ederim 2 hafta önce gittik kızlarla avm ye yanımda 120 tl var kk var elim gitmedi bi çanta almadım kendi alsam alırdım kim ne diyecek
ama dedim ki owner bunuda ertele sonra alırsın bu parayı borcuna ver yada birikim yap dedim..almadım..
kızlarla çıktığımda da harcadığım maksimum para 20,30 tl
dedim yaa çok şükür halime..ama eşimle bişeyler yapmak isterdim hafta sonları kısa tatiller,sinema,bowling,yemeğe gitmek çok isterdim bunları arabamız olsun evimiz olsun..ama kadre kısmet ne yapıcazz..
ayrıca senin durumun biraz daha zor hem borç sıkıntısı hem yalnızlık yıpratıyor seni
canımm ev sana bir süre sonra o kadar rahatlık getirecekki..şimdi borç var diye sıkıntıdasın ama birkaç sonra kalmayacak bu..bizi düşün her ay belli ödeme var..benim maaşım sadece kira+doplagaza gidiyor düşün artık..bende dusunmuyorum esmer sırınecım ; ama ben ayda bır egeyle dısarı cıkıp onu avm goturup oyuncaklara bındırmek ıstıyorum
ayda bır kocamla yemek yemege gezmeye gıtmek ısıtyorum
guzel ve yenı seyler gıymek ıstıyorum
kaynanamın bende olmadıgını gorup bana aldıgı seylerı gıymek ıstemıyorum demıyımde
bu benı ezıyor artık ..
benı mont almaya cagırdı bende benım ıhtıyacım yok bana almayın onurun yok dedım kıslıgı :S
zor ya nereye bakarsan bak zor
ölede yenidendoğdum sen ev yaptırdın doğal yani sanırı mutfak dolabı felan yaptırdın istediğin gbi vala ben gezmektense bi evim olsun biraz sıkışayım sonra kendimizi toparlarız hayat hep güllük gülistanlık geçmez ki kuzum evlilikte her hafta herkesin sinemaya gittiğinide düşünmüyom
valla owner haklısın ama dusununce o borcları sız odemıyorsunuz sımdı uzerınızden almıs oldular daha oncede araba fılan satıldı gıttı yanı elınıze cok cuzzı rakam kaldıgı oluyormuydu bılmıyorum tabı hanı bızımkı en azından ev yaptık dıyoruzda
benım sanırım ferahlamam lazım
ıcımı doktum
genede rahatlamadım :S
bız bu konuları esımle acık acık konusmuyoruz ben ona boyle desem oda bana derdı
demıstıkı
bak cocugun var
ben sıze luks ıcınde bı hayat sunamam
sende bu sartlarda hep calısmak zorunda olursun
ıstersen yollarımızı ayıralım demıstı
daha nısanlanmadan
mevzuda bı para mevzusu ıdı
sımdıde dıyor keske ben cok para alsam senı calıstırmam ama ben ege oldugu ıcın calısırım dıye dusunuyorum neyse
sımdı boyle desem o hayal kırıklıgına ugrar
ama bıseyler ıstedıgımı bılıyor ama bunun ustune konusmuyoruz
kavgada etmıyoruz yemın ederım ama ben ıstıyorum ıste
ben esmersırıne haftanın ya ıkı ya uc akasmı yalnızım pazar gunu gordum esımı bırde bu aksam gorucem cumartesı pazar aksamıda yok
haftanın en verımlı ,
bazende gunun en aktıf zamanını ben yapayalnız gecırıyorum
o sebebten yalnızım
3 bılezık gıder ıcınden dugun resımlerıde alınsa harıka olacak
sana söleyim o zaman ben..biz eşimle ikimiz ayda 100 tl'i paylaşıyoruz harçlık olarak...
sen 200-300 tl'den bahsediosun kuzum..
ben hiçbişi almıorum..bir poğaça+çay falan tamam..
mutfak alışverişini kredi kardtından yapıyoruz..sonra ödüyoruz..elimize nakit para 100 anca kalıyor..
gör bizim sıkıntıyı
canım ege için çalışırım diosun sende eşinde haklı kendine göre, ama egeciğide bi yere götüremiosun çocuk tiyatrosu oyun grubu vs.
100 lıra kalan paramı bır ay boyunca
mesela bı canın ıstese cıps alamıyormusun :S
ayda bir mutfak alışverişi yapıyoruz..bunun içinde cips+çikolatamızda var..
evet ayda 100 ve biz buna idare ediyoruz..ben hiçbişey alamıyorum..
annem sağolsun kıyafetimizi falan alıyor..
araba satmakla iş bitseydi derdimiz neydi bizimvalla owner haklısın ama dusununce o borcları sız odemıyorsunuz sımdı uzerınızden almıs oldular daha oncede araba fılan satıldı gıttı yanı elınıze cok cuzzı rakam kaldıgı oluyormuydu bılmıyorum tabı hanı bızımkı en azından ev yaptık dıyoruzda
benım sanırım ferahlamam lazım
ıcımı doktum
genede rahatlamadım :S
ayda bir mutfak alışverişi yapıyoruz..bunun içinde cips+çikolatamızda var..
evet ayda 100 ve biz buna idare ediyoruz..ben hiçbişey alamıyorum..
annem sağolsun kıyafetimizi falan alıyor..
ayda 1 kez mi markete gidiosunuz kuzum ?
ay içinde misafir fln gelirse ? o zaman extra bişiler çıkıyo illaki
valla 50 lıra bana yetmıyor bı hafta yetıyor
gecen hafat annem pazarlık almıs uc bes bıseyde ona 10 lıra verdım 10 lıra dus jelı 7ç5 tl sıgara aldım ama aksamları bı ıkı tane ıcıyorum 16 tl egeye carsaf aldım carsafı kaybolmustu
ıster 6,5 lırada harcanmıs oyleee
ıyı ıdare edıyorsunuz pekı eve yogurt cola vs market alısverısınden harıc hıcmı almıyorsunuz
valla 50 lıra bana yetmıyor bı hafta yetıyor
gecen hafat annem pazarlık almıs uc bes bıseyde ona 10 lıra verdım 10 lıra dus jelı 7ç5 tl sıgara aldım ama aksamları bı ıkı tane ıcıyorum 16 tl egeye carsaf aldım carsafı kaybolmustu
ıster 6,5 lırada harcanmıs oyleee
ıyı ıdare edıyorsunuz pekı eve yogurt cola vs market alısverısınden harıc hıcmı almıyorsunuz
ayda 1 kez mi markete gidiosunuz kuzum ?
ay içinde misafir fln gelirse ? o zaman extra bişiler çıkıyo illaki
ayda kac paralık market bıde
market eyvallahta pazara ıhtıyac olmuyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?