Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

valla kocamla mocamla bırılerıyle bıseyler yapsam ıyı olacak yoksa ıcıme suruklenıyorum ben fark edıyorum durumu
hıc kımsede bısey kıskanan bırı degılım ya
sımdıye kadar
anca begenır alırsın
kıyafet almıs ıs arkadaslarımı gordukce o ortamdan kacmak o muhabbetlerı dınlemek ıstemıyorum
bırde soruyorlar
baska cantanmı yok ayol yapıstın bu cantaya..................

haklısın kuzumda herkese hayat herseyi maalesef vermiyo evet bazı insanlar herseyi alıyor yapıyor ama onlrdada eksik olan bi şe var keske banada bi toka alan bi k.v olsada alsa hiç kafanı takma onlarda olur gezersinde cıkarsında nie yanlısın ben onu anlmadım

canım tahminen 3 bilezik rahat gider..
keşke balkon kalsaymış gerçektenn

kuzum çok doğru sölüosunnn..ama işte böle borç harç insanı bazen delirtebiliyor..
ben şahsen huzuruma önem veririmm ama işte borç yüzünden huzurda kalmıyorki

ooohooo sen bunları takarsan işin zor borcunuz çok üstelik bu borçlar uzun vadeli yani o sebeple sıkacaksın dişini
onu,şunu,bunu düşünmeden bazı şeylerden feragat edip ödeyeceksin borçlarını
yaaa azcık beni örnek alın kızacam haa size
sabırımın mükafatını alıyorum yavaş yavaş
eşimin ailesi mobilyayı ödemede yardımcı oluyorlar
babam borcunu istemiyor ama ben eşime söylemedim
yani gerçekte sadece 7bin falanborcumuz kaldı çok şükür
hatta bu aydan itibaren aldığım her kuruş benim kendi birikimim olarak kalacak bende o parayı elde tutamam harcarım diye altın aldım..
dün akşam eşim istersen işten çık sıkıntımız azaldı dedi..
işte bu büyük mutluluk sıkmayın canınızı herşey halloluyor

az burda başınızın etini yemedim borç borç diye

geçer ödenir biter

ama şunuda söyleyeyim bişeylerden kısmadan borç daha zor ödenir
ne size fazla masraf oluyorsa erteleyin evde elektiriğe suya dikkat edin fazla gelmesin fatura diye
mutfakta gerçekten ihtiyaç yoksa alışveriş yapmayın ne kadar az alışveriş o kadar çok para tutma

bız bu konuları esımle acık acık konusmuyoruz ben ona boyle desem oda bana derdı
demıstıkı
bak cocugun var
ben sıze luks ıcınde bı hayat sunamam
sende bu sartlarda hep calısmak zorunda olursun
ıstersen yollarımızı ayıralım demıstı
daha nısanlanmadan
mevzuda bı para mevzusu ıdı
sımdıde dıyor keske ben cok para alsam senı calıstırmam ama ben ege oldugu ıcın calısırım dıye dusunuyorum neyse

sımdı boyle desem o hayal kırıklıgına ugrar
ama bıseyler ıstedıgımı bılıyor ama bunun ustune konusmuyoruz
kavgada etmıyoruz yemın ederım ama ben ıstıyorum ıste

ben esmersırıne haftanın ya ıkı ya uc akasmı yalnızım pazar gunu gordum esımı bırde bu aksam gorucem cumartesı pazar aksamıda yok
haftanın en verımlı ,
bazende gunun en aktıf zamanını ben yapayalnız gecırıyorum
o sebebten yalnızım
3 bılezık gıder ıcınden dugun resımlerıde alınsa harıka olacak

canımm eşinlede bişiler yapın...biz Allah için arada çıkıyoruz..ama harcadığımız taş çatlasın 50 tl oluyor ikimizin..ehh buda normal ama demi..

canımm ev sana bir süre sonra o kadar rahatlık getirecekki..şimdi borç var diye sıkıntıdasın ama birkaç sonra kalmayacak bu..bizi düşün her ay belli ödeme var..benim maaşım sadece kira+doplagaza gidiyor düşün artık..
kendini bu kadar bunaltma sıkma..kimse sürekli gezmiyor dışarı çıkmıyor..ben evlendiğimdem beri daha bir arkadaşımla bile buluşmadım..bir arkadaşım bile bana gelmedi..ama bunu dert etmiyorumm..
zamanla borçlar bitecek..bir ohh diyeceğimiz zaman gelecek..
ne güzel bak kv en azından eksiğini görüyor alayım diyor..
bizimki bizim fazla gezdiğimizi kıyafete para verdiğimizi o yüzden para biriktiremediğimizi sölüyor..
ki bu doğru değil..ben evlendiğimden beri daha bir badi bile almadım kendime..eşimde öle

çok çok doğru kuzumm

valla owner haklısın ama dusununce o borcları sız odemıyorsunuz sımdı uzerınızden almıs oldular daha oncede araba fılan satıldı gıttı yanı elınıze cok cuzzı rakam kaldıgı oluyormuydu bılmıyorum tabı hanı bızımkı en azından ev yaptık dıyoruzda
benım sanırım ferahlamam lazım
ıcımı doktum
genede rahatlamadım :S

sana söleyim o zaman ben..biz eşimle ikimiz ayda 100 tl'i paylaşıyoruz harçlık olarak...
sen 200-300 tl'den bahsediosun kuzum..
ben hiçbişi almıorum..bir poğaça+çay falan tamam..
mutfak alışverişini kredi kardtından yapıyoruz..sonra ödüyoruz..elimize nakit para 100 anca kalıyor..
gör bizim sıkıntıyı

canım ege için çalışırım diosun sende eşinde haklı kendine göre, ama egeciğide bi yere götüremiosun çocuk tiyatrosu oyun grubu vs.

100 lıra kalan paramı bır ay boyunca
mesela bı canın ıstese cıps alamıyormusun :S

100 lıra kalan paramı bır ay boyunca
mesela bı canın ıstese cıps alamıyormusun :S

ayda bir mutfak alışverişi yapıyoruz..bunun içinde cips+çikolatamızda var..
evet ayda 100 ve biz buna idare ediyoruz..ben hiçbişey alamıyorum..
annem sağolsun kıyafetimizi falan alıyor..

esım bana 50 lıra harclık verdı gecen hafta
1 haftada bıttı
ıste yogurt ekmek
egeye bıberon o 10 lıra
cıc bebe bıseyler vs alıyorum sabha kahvaltı ve yanıma bıseyler alıyorum 2 lıralık kek vs gıbı cıkolata
bu hafatda verdı ve daha hafta bıtmeden para bıttı :S
ben sımdı esıme bunu nasıl soylıcem dıye kara kara dusunuyorum

ayda 1 kez mi markete gidiosunuz kuzum ?
ay içinde misafir fln gelirse ? o zaman extra bişiler çıkıyo illaki

araba satmakla iş bitseydi derdimiz neydi bizim
çok ödedik ödüyoruzda

valla 50 lıra bana yetmıyor bı hafta yetıyor

gecen hafat annem pazarlık almıs uc bes bıseyde ona 10 lıra verdım 10 lıra dus jelı 7ç5 tl sıgara aldım ama aksamları bı ıkı tane ıcıyorum 16 tl egeye carsaf aldım carsafı kaybolmustu
ıster 6,5 lırada harcanmıs oyleee
ıyı ıdare edıyorsunuz pekı eve yogurt cola vs market alısverısınden harıc hıcmı almıyorsunuz

ege bezleniyormu canım ?
sigarayı bırakman ii olmuş, cep tellerinide düşürün ordan da tasarruf olur.
walla kuzum varlık içinde yetişmişsin, ama helal sana iyi kötü hesap yapıp denkleştirmeye çalışıyorsun.

Baba evine bekarlığa benzemiyor kızlar evlilik sorumluluk, sorunsuzda olmuyor tabiii, rabbim beterinden korusun.

canımm yoğurt+cola tarzı şeyleri mutfak alışverişi olarak sayıyorum onları demiyorum ben..
onları kredi kartından alıp ay sonunda tüm yatırıyoruz biz..
bu ay 130 tl mutfak alışverişi yaptık.
ay içinde de 70 tl falan ek gider olur..işte cola cart curt gibi..
toplam 200 tl öle gider..

ayda 1 kez mi markete gidiosunuz kuzum ?
ay içinde misafir fln gelirse ? o zaman extra bişiler çıkıyo illaki

tabiki çıkıyoru kuzum..
biz ayda 1 kez gidiyoruz..haa unuttuğumuz bişi oluyor, ekstra bişi çıkıyor o zaman alıyoruz..kredi kartı ile alıp ödüyoruz..nakit para güm gidiyor valla onlara..kredi kartı ile tüm ödemek daha mantıklı oluyor..

ayda kac paralık market bıde
market eyvallahta pazara ıhtıyac olmuyormu

pazar alışverişini annem yapıyor genelde kuzum..haftada bir gidiyoruz oraya annem ne aldı ise az ucundan banada veriyor..
genelde pazar alışverişi böle gidiyor..zaten pazara gidemiyorum..ben gidinceye pazar kalkıyor..
o yüzden annem yapıyor onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…