Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
eşine maşallah yaa ne güzell
benim eşim hiç önemsemez yinede götürür benii

ben eşime bu konuda asla bişeysöylemedim söyleyemem de zaten onunda ister istemez benim aileme tepki göstermesinden korkarım çünkü. Sağolsun anlayışla karşılıyo çünkü ben üzülüyorum oda üzülüyo farkında herşeyin. kv zaten arama huyu yok beni bende onu aramam en son ne zaman konuştuk hatırlamıyorum. anca eşime ulaşamayınca arar söylemişimdir daha önce. salak değillerdir herhalde durumunda farkındadırlar. kendi aralarında ne konuşuyolar bilmiyorum sormuyorum eşimde anlatmaz zaten. ben bu drumdan memnunum açıkçası. bikaç haftaya gidelim çaya derim onunda gönlü olur. zaten önümüzdeki haftalarda kursa başlıcam cteis pzar o zaman hiç gidemeyiz

yenidendoğdum bugün senle uğraşasım var
silik silik pek sevimli görünüyon gözüme
yada Cuma nın hikmetimidir bilemedim

sevgiler yenidendoğdum. buralar sensiz çekilmiyor be bacım

hayırlı cumalar kızlar..Allahım dertlilere deva hastalara şifa borçlulara eda nasip eylesin.Sıkıntılarımızı feraha çıkarsın inşallah.

amin canım inş. hoşgeldin nasılsın bakim bu hafta senin yazılarını görmek çok güzeldi yetmesede iyiydi:)

hoşbuldum kalplerasim sağol canım,bayadır bişler paylaşmadım aklıma geldi paylaşayım dedim.iyiim çok şükür kurslarım falan varya aynen devam . sen naslsın cnm

2 şubatta benle birlikte ehliyet kursuna gircek varmı kızlar..

burada kal kaçma varlığın cok hoşşşş bendede öle de hiç hevesim çalışmaya evi seviyom benn yaaa

ya bende ev seviyom ama evde de çok kalsam beni basarlar kendimi biliyom. ben bir dk oturamayanlardanım. kendimi evde iş iş diye yiğip bitiririm.
o yüzdne çalışım emekli olurum ölmedne belkim yada kanun değişir

çok sıkıcı ya bende sevmiom onları,
Allah yardımcın olsun canım.

amin canım cümlemizin yardımcısı olsun. çalışmak zor ama çalışmamak daha zor bence. şükür işim var olmasaydı düşünmek bile istemiyorum.

bugün bende boş oturdumm pazartesi mahvolcamm..şimdiden stresi bastı bana yaaa:18::18::18:
inan boşda değilim aşırı yorgunum çalışasım yok. iş çok. benim hayranlarım çok hiç boş kalmıyor yanım gelenim gidenim. şuan biri geldi turkuaz gene ne yetiştiriyon dedi
laf diyemedim bu defa
Eki Görüntüle 609039

hayırlı cumalar kızlar..Allahım dertlilere deva hastalara şifa borçlulara eda nasip eylesin.Sıkıntılarımızı feraha çıkarsın inşallah.

saol canım sana da hayırlı cumalar.

sağol tatlım iyiyim bende iş güç koşturmaca işte ....kardeşim 2 şubatta sınava gircek daha notlara göz atmadı bile okul sınavları var bu sıralar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…