- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #35.021
öle olur artık
sistem yok bizim...hocalar biz boş boş oturuyoruz...sistem gelince eyvayı yedik..:18::18::18:
yenidendoğdum kıs tutamayacağın sözler söyleme
sen birgün konuşmayacaksın mümkün mü kısssssssssssssss.
bence değilhadi gel gel perşembe günü sana krşılama töreni yaparım ben gel sen naz yapma
eşine maşallah yaa ne güzell
benim eşim hiç önemsemez yinede götürür benii
mmouseye; sen esıne bıseymı dedın gelırsem soyluıcem veya gelmek ıstemıtyorum dıyede bu sekıdle davranıyor ender erkek davranısı dıyeıblırım benım esım olsa aynı seyı benım aılemede uygulardı keza ne olursa olsun esım aılene gelmek ıstmeıyorum dese öldür allah beni ailesine götüremez bazı seyler karsılıklı,peki eısnın aılesı sormuyormu acaba mouuse gelınım neredeveya aılede sneın tepkılı oldugunu f rkedıyorlarmı
yenidendoğdum kıs tutamayacağın sözler söyleme
sen birgün konuşmayacaksın mümkün mü kısssssssssssssss.
bence değilhadi gel gel perşembe günü sana krşılama töreni yaparım ben gel sen naz yapma
turkuaz hanımı topikte görmek ayrı bi zevk sempatik görülelim de kaçmasın
her ana kaçabilirim
ay haftaya gene yoğun yopun tempolar başlıyor raporlar exceller makrolar rakamlarrr
asıl benim işten kaçasım geliyor yaaaaaaa
her ana kaçabilirim
ay haftaya gene yoğun yopun tempolar başlıyor raporlar exceller makrolar rakamlarrr
her ana kaçabilirim
Eki Görüntüle 609039
hayırlı cumalar kızlar..Allahım dertlilere deva hastalara şifa borçlulara eda nasip eylesin.Sıkıntılarımızı feraha çıkarsın inşallah.
Eki Görüntüle 609039
hayırlı cumalar kızlar..Allahım dertlilere deva hastalara şifa borçlulara eda nasip eylesin.Sıkıntılarımızı feraha çıkarsın inşallah.
amin canım inş. hoşgeldin nasılsın bakim bu hafta senin yazılarını görmek çok güzeldi yetmesede iyiydi:)
burada kal kaçma varlığın cok hoşşşşbendede öle de hiç hevesim çalışmaya evi seviyom benn yaaa
çok sıkıcı ya bende sevmiom onları,
Allah yardımcın olsun canım.
inan boşda değilim aşırı yorgunum çalışasım yok. iş çok. benim hayranlarım çok hiç boş kalmıyor yanım gelenim gidenim. şuan biri geldi turkuaz gene ne yetiştiriyon dedibugün bende boş oturdumm pazartesi mahvolcamm..şimdiden stresi bastı bana yaaa:18::18::18:
Eki Görüntüle 609039
hoşbuldum kalplerasim sağol canım,bayadır bişler paylaşmadım aklıma geldi paylaşayım dedim.iyiim çok şükür kurslarım falan varya aynen devam . sen naslsın cnm
2 şubatta benle birlikte ehliyet kursuna gircek varmı kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?