Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

Allah hayırlara getirsin inş rüyanı kuzumm :26::26::26:
bende yarın işim kalmasın istiyorum ama aslında en iyisi pazar temizlik yapmak..pazar günü evde olunca her yer yine puff uçuşa geçiyor..pazar temizliğini yapcan bir hafta temiz duracak..fakat eşim pazar temizliği kızıyor

kocan duyarsa kızar kız
şaka şaka iyi atlattın
sanırım eşim bilinçli yapıyo canım bazen iş çıkışı yarım saat uğruyo yarında ben olmucam diye anneme gidicem bütün gün orda olurum dedi. yani benim bu perde olayından sonra tepkili olduğumun farkında.
evet canım evde bişey kalmadıysa en güzel çözüm tost yapmak
gece 1 de mi döneceksin eve eşim hayatta izin vermezdi
iyi eşin anlayışlıymış allahtan
canım şirket yemeği bu göndermem demesi için bişeyleri göze alması lazım bütün çalışanlar geliyo ayrıca sakıncalı bir durum yokki anlayışlıdr eşim bu durumlarda

eşine maşallah yaa ne güzell
benim eşim hiç önemsemez yinede götürür benii

günaydınn bacılarrrrr
ammadaa konuşmuşsunuz heeee gevezelerr sizii
yarın bendee izinliyimm ama tabi mecburiyetten yanii yoksaa çalışıyorum tam gün
yarın sınavım varrr:18::18::18: ve ben sadece göz gezdirdimm:18::18::18:

mmouseye; sen esıne bıseymı dedın gelırsem soyluıcem veya gelmek ıstemıtyorum dıyede bu sekıdle davranıyor ender erkek davranısı dıyeıblırım benım esım olsa aynı seyı benım aılemede uygulardı keza ne olursa olsun esım aılene gelmek ıstmeıyorum dese öldür allah beni ailesine götüremez bazı seyler karsılıklı,peki eısnın aılesı sormuyormu acaba mouuse gelınım neredeveya aılede sneın tepkılı oldugunu f rkedıyorlarmı

kıss yenidendoğdımmm yazıyor yazıyorrrrrrrr bak bidaha cezaaaaa almaaaaaaaaa soluk soluk sana bakmak istemyoruz artıkkk

good ne sınavı bu yarın

kıss yenidendoğdımmm yazıyor yazıyorrrrrrrr bak bidaha cezaaaaa almaaaaaaaaa soluk soluk sana bakmak istemyoruz artıkkk

good ne sınavı bu yarın

suç değildir bu kuzu yaaa..ben ceza alırsam bu seferde yenidendoğdum yazar benim adıma

turkuaza; yenıdendogdum kendınıyıpranmıs hıssedıyor bu ceza sıstemınden oturu
protesto olarak konusmayacak
gofretto 1 gun yenıdendogdum 8 gun

turkuaza; yenıdendogdum kendınıyıpranmıs hıssedıyor bu ceza sıstemınden oturu
protesto olarak konusmayacak
gofretto 1 gun yenıdendogdum 8 gun

yenidendoğdum kıs tutamayacağın sözler söyleme
sen birgün konuşmayacaksın mümkün mü kısssssssssssssss.
bence değil hadi gel gel perşembe günü sana krşılama töreni yaparım ben gel sen naz yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…