- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #35.001
kızlar günaydın birand öldü çok üzüldüöööö ailesne sabır versin:2::2: valla ilki gündür bende yemek yapmadım bu haftaaa akşama melemen çay yaparım yerizzzz yarında karnıyarık pilav yapım evin süpürülmesi toplanması gerek yarına işim kalmasınn istyorummmmmm
rüya gördüm biizm bi komsumuz vardı evin yan tarafında vişne ağacı vardıı böle önce olmamış yaşlı adam vişneye bişey süüro o kadar kızarıyokiii vişneler sulu sulu banada verdi bi torba rüyamda bende helal et önceden çok yedik diyorummm sonraaa iki tane köpek kovalıyo bnei hayırlara çıksın acaba nolckkııı
sanırım eşim bilinçli yapıyo canım bazen iş çıkışı yarım saat uğruyo yarında ben olmucam diye anneme gidicem bütün gün orda olurum dedi. yani benim bu perde olayından sonra tepkili olduğumun farkında.kocan duyarsa kızar kız
şaka şaka iyi atlattın
canım şirket yemeği bu göndermem demesi için bişeyleri göze alması lazımevet canım evde bişey kalmadıysa en güzel çözüm tost yapmak
gece 1 de mi döneceksin eve eşim hayatta izin vermezdi
iyi eşin anlayışlıymış allahtan
sanırım eşim bilinçli yapıyo canım bazen iş çıkışı yarım saat uğruyo yarında ben olmucam diye anneme gidicem bütün gün orda olurum dedi. yani benim bu perde olayından sonra tepkili olduğumun farkında.
canım şirket yemeği bu göndermem demesi için bişeyleri göze alması lazımbütün çalışanlar geliyo ayrıca sakıncalı bir durum yokki anlayışlıdr eşim bu durumlarda
günaydınnn kızlar nasılınızzzzz valla bugun cumaaaaa okadar sevıyorumkı bu gunuuuu yarın tatil ohhh
günaydınn bacılarrrrr
ammadaa konuşmuşsunuz heeee gevezelerr sizii
yarın bendee izinliyimm ama tabi mecburiyetten yanii yoksaa çalışıyorum tam gün
yarın sınavım varrr:18::18::18: ve ben sadece göz gezdirdimm:18::18::18:
mmouseye; sen esıne bıseymı dedın gelırsem soyluıcem veya gelmek ıstemıtyorum dıyede bu sekıdle davranıyor ender erkek davranısı dıyeıblırım benım esım olsa aynı seyı benım aılemede uygulardı keza ne olursa olsun esım aılene gelmek ıstmeıyorum dese öldür allah beni ailesine götüremez bazı seyler karsılıklı,peki eısnın aılesı sormuyormu acaba mouuse gelınım neredeveya aılede sneın tepkılı oldugunu f rkedıyorlarmı
kıss yenidendoğdımmm yazıyor yazıyorrrrrrrr bak bidaha cezaaaaa almaaaaaaaaa soluk soluk sana bakmak istemyoruz artıkkk
good ne sınavı bu yarın
suç değildir bu kuzu yaaa..ben ceza alırsam bu seferde yenidendoğdum yazar benim adıma
suç değildir bu kuzu yaaa..ben ceza alırsam bu seferde yenidendoğdum yazar benim adıma
bu seferde isyan isyan ederek yazıyorrrr
günaydınnn kızlar nasılınızzzzz valla bugun cumaaaaa okadar sevıyorumkı bu gunuuuu yarın tatil ohhh
gunaydın canım hayırdır ne sınavı ?
kıss yenidendoğdımmm yazıyor yazıyorrrrrrrr bak bidaha cezaaaaa almaaaaaaaaa soluk soluk sana bakmak istemyoruz artıkkk
good ne sınavı bu yarın
turkuaza; yenıdendogdum kendınıyıpranmıs hıssedıyor bu ceza sıstemınden oturu
protesto olarak konusmayacak
gofretto 1 gun yenıdendogdum 8 gun
ben daha lise okuyorumdaaa
sınavım var dua edin banaaaa lütfennnn:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?