Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Şu ev tadilat işlerin sinir oluyorum he herye mahvıoluyor...benimde ev berbat durumda her yer kirlendi yaa..öteki ay olmazsa temizlikçi alıcam yarım gün

sorma tatlım salı gününden beri 3 gün yemekli misafirim vardı
bide bizde kaldı biri hergün yemek temizlik market derken
o kadar yoruldum ki bide üstüne regl oldum
balkonlar berbat toz toprak içinde pazartesi günü süpürcem bi
camlar takıldımı kadın almayı düşünüyorum bende o camlar nasıl silinir yoksa
o zaman perdeleri falanda yıkarım koltuklar silinir falan bi güzel temizlenir
annemle babam gelicek gibi şubatta iyi olur hem temizlik
zaten temizle yine aynı oluyo nankör bu ev işi

günaydın kızlarrrrr herkese öncelikle iyi haftalar..
ctesi günü şirket eğitim ve yemeği vardı. saat 4 te başladı gece yarımda bitti. 7 ye kadar eğitim sonra yemek göbek attık eğlendik falaan.. sonra şirketimizin genel müdürü beni dansa kaldırdı dans ettik. gece eve geldim 1 i geçiyodu. eşiime dans ettiğimi söyleyince benimle sabaha kadar konuşmadı
pazar günü barıştık akşamüstü kardeşim sinema bileti almış celal ile ccerene oraya gittik.
çooookkk güldükkkk kesinlikle tavsiye ederim kızlar

günaydın bacılar
cumartesi 2,30 da çıktım
kocamı zorla alışverişe götürdüm
alışverişten sonra
salon vitrinleri,mutfak dolapları ve pencereler dahil bütün evi silip süpürdüm canım çıktı
sonra yemek hazırladım hemde 2 defa önce eşime sonra kendime falan...
saat 3,30 da başladığım temizlik akşam 8,30 da falan bitti..
dünde 7 de kalktım
kahvaltı yaptık
eşim dışarı çıktı bende evde yemek yaptım kurufasulye bulgur pilavı
ilk defa kurufasulye yaptım görüntü güzel çokta emek verdim ama sarımsak koydum bilmeyeyek oda tadını bozdu
sonra eşim aradı kaynımlara geçtim..
balık yaptık güzel bir yemek yedik geç saate kadar ordaydık
11 gibi dödük eve sonrasında da üşüttüm mü ne sabaha kadar bi üşüdüm bi terledimm..
veeeee yine pazartesii
bitmezzz bu haftaaa üüfff

mouusee sana tek bişey söylüyorum EŞİNİN ÇOK SABIRLIYMIŞ

mouusee sana tek bişey söylüyorum EŞİNİN ÇOK SABIRLIYMIŞ

çok sinirlendi aslında ama bana yine kıyamadı
ama bende haklıyım koskaca 2 fafbrikanın genel müdürü adam gelmş hayır diyemedim. ayrıca eşimin ruhu bile dymazdı ama söyledim gizlemek istemedim.
dedim ben olsam bende kızardım kız bana ama küsme dedim ama o küstü
ertesi gün gönlünü aldım ben kocacımınn yerim ben onu

cumartesi pazar sınavım vardı
hiçççç birr işş yapmadımm
ama bu sabahh 5te kalkıpp eşimi yolladıktan sonra
ütü yaptım 1 makina
çarşaflarımı değiştirdim
makinaya çamaşır atacam eve gidince
çamaşır astım onları kaldıracam
veeeeee yiinee çok uykumm varrr
gözlerim çok ağrıyoo

mmousee bende ownere katılıyorum eşin gerçekten sabırlıymışş
isterde cumhurbaşkanı olsunn benim kocam kesinlikle kabullenemez

Son düzenleme:
günaydınnn...koskoca haftasonum hep evde geçti bir sürü planım vardı fakat evde tembellik yapmak en baskını çıktı ki tembelliğimi bile yapamadım cumartesi günüm temizlik ve yemek le geçti ownercim yemeğimiz aynıymış bende kuru fasulte pilav yapmıştım ve kardeşimle kocama vanilyalı kurabiye yaptım dün ne hikmetse cumartesi temizlediğim ev yine duman olmuştu yine işe koyuldum ve ve kocam hiç istifini bozmadan film izledi çok zoruma gitti işim bittikten sonra yanında oturdum banamısın demedi odama gidip uzandım napıyorsun demedi bende hazırlandım göksuya gittim arkamdan bakakaldı bende gelim dedi bende gerek yok filmini izle sen dedim göksuya gittim o hırsla yürüdümmm yürüdüm ama hava süperdi tabi mesajlarla epey atıştık ikimizde geri adım atmaz olduk ben kızgınken bi baktım o da bana küsmüş neyse en son durakta bekle bekle dolmuş yok otobüs yok aradı bende beni alırmısın dedim geldi beraber kokoreç yemeye gittik barışmış olduk

Kalplerası benkı olsa hayatta gelp almaz nasl gttysen öyle gel der

Son düzenleme:
Kalplerası benkı olsa hayatta gelp almaz nasl gttysen öyle gel der

beni almak için çıkmadı zaten başta ben göksuya yeni gitmişim geleceksin die tutturdu gelirmisin gelmezmisin bilmem ne anahtarın varmı bende çıkcam dedi vardı ama yok dedim o zaman eve gel ben çıkacam dedi öyle bi kaç atışmadan sonra anahtarım var istediğin yere git dedim eve gelmiycem bu defa o kendi anahtarını bulamadı hahahahha bende göksu parkından eve yüriim dedim yürürken başıma şiddetli ağrılar saplandı dayanılmayacak şekilde yoksa o snirle bende gel beni al demezdim :S babamın arabasının anahtarı bendede var normalde arabasız çıkacaktı ben öyle diince çantamdan anahtarı alıp babamın arabasıyla almaya geldi...

Merhaba kızlar, ben yan topiktenim, eylül dostluğu :) ya sizin topikte yenidendoğdum diye biri var, onun forumda bir mesajını gördüm ona istinaden kendisine birşey danışmak istiyorum, ama sanırım kendisi cezalı, sizlerden biri ona soracağım soruyu kendisine iletebilir mi diyecektim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…