- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 39
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #35.201
Şu ev tadilat işlerin sinir oluyorum heherye mahvıoluyor...benimde ev berbat durumda her yer kirlendi yaa..öteki ay olmazsa temizlikçi alıcam yarım gün
mouusee sana tek bişey söylüyorum EŞİNİN ÇOK SABIRLIYMIŞ
Kalplerası benkı olsa hayatta gelp almaz nasl gttysen öyle gel dergünaydınnn...koskoca haftasonum hep evde geçti bir sürü planım vardı fakat evde tembellik yapmak en baskını çıktı ki tembelliğimi bile yapamadım cumartesi günüm temizlik ve yemek le geçti ownercim yemeğimiz aynıymış bende kuru fasulte pilav yapmıştım ve kardeşimle kocama vanilyalı kurabiye yaptım dün ne hikmetse cumartesi temizlediğim ev yine duman olmuştu yine işe koyuldum ve ve kocam hiç istifini bozmadan film izledi çok zoruma gitti işim bittikten sonra yanında oturdum banamısın demedi odama gidip uzandım napıyorsun demedi bende hazırlandım göksuya gittim arkamdan bakakaldı bende gelim dedi bende gerek yok filmini izle sen dedim göksuya gittim o hırsla yürüdümmm yürüdüm ama hava süperdi tabi mesajlarla epey atıştık ikimizde geri adım atmaz olduk ben kızgınken bi baktım o da bana küsmüş neyse en son durakta bekle bekle dolmuş yok otobüs yok aradı bende beni alırmısın dedim geldi beraber kokoreç yemeye gittikbarışmış olduk
mmousee bende ownere katılıyorum eşin gerçekten sabırlıymışş
isterde cumhurbaşkanı olsunn benim kocam kesinlikle kabullenemez
günaydn hatnlar mause bnde kzlara katlyrm eşn gercktn sabrlymş maaşallah dyelm :)
Bencde bil bilmende fayda var çnküöyle bir eşim olduğu için şanslı olduğumu biliyorum kızlar
Kalplerası benkı olsa hayatta gelp almaz nasl gttysen öyle gel der
Gecmiş olsun tatlım dıkkat et kendne sılersn camlarnı ne aclsi var toparla bi kendniGünaydın canlarım
Hastayım dünden beri sanırım grip oldumm
Bugün cam falan silmeyi planlıyodum ama sanırım başka bi güne kalacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?