Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

evet evet bir hayat belirtisi var şu an
çook mutluyummmmmmmmmmmmmm

naber canım nasıl gidiyor
iyiyim canım nası olsun işte bildiğin gibi iş güç
bencde nişanlına şimdiden aşıla ev işlerini yemeği beraber yapacağınızı sonra sıkıntı olur sana
isyan nerde yaaaa ve diğer kızlar
hele citl atom karınca hiç yok ortalıkta

uyanmaya çalışıyorum burdayım kuzum,
havalardanmıdır nedir bir ağırlık kalkmak resmen işkence..

eflinam canım özelden 10 dk süresi malum

tşk ederim bilgi için. dediğin yere bakıcam.
siz yapaydınız müşteriniz olurdum belkim

eflinam canım özelden 10 dk süresi malum

tşk ederim bilgi için. dediğin yere bakıcam.
siz yapaydınız müşteriniz olurdum belkim

canım dediğim gibi biz proje işleri yapiyoruz
admaın villasının ahşap işlerini o daha iyi oluyor atıyorum 30.000 tl tutuyor adam zaten yarısını peşin vermek zorunda
firmnanında işine geliyor öyle ufak işler daha el oyalayıcı oluyor
ama dediğim yere bir bak ben bir kere gittim melsea maskodaki tv ünitesinin aynısını 900 tl dedi maskoda 2500 tl idi
düşün yani farkı işte

eflinam benden sana öneri beklentini yüksek tutma.
erkeklere sende şu yapcan vs gibi değilde, direk uygulama şeklinde yapmalısın bence. (iş verdiğinden onun üzerine kalacak diye düşünüp hemen tepki koyabiliyorlar)
ev temizlerken mesela eline süpürgeyi vercen, o süpürcek sen silcen. ama sonra pohpohlamayı asla ihmal etmicen. vay be benden iyi yapıyorsun gibi vs.
işini beğenmemezlik yapmıcan birde. çırak gibi düşün yetiştireceksin sabırla.
ama haa bazılarının yapısında vardır ne yaparsan yap yola gelmez. oda biraz şans bana göre. kimine bişi demeden yapar, kimisini öğretirsin yapar, kimine ne yaparsan yap yardım etmez.

kuzum çok haklısın mesela benim babam bile annem arada gaz verir sofrayı toplar,meyve getirir annemde iltifat eder babamım hoşuna gider
aslında kolay ama işte bira zsabır gerektiriyor bu işler erkekleri eğitmek vs
senin dediğin taktik çoook mantıklı yada şöle diceksin canım ben mutfağı yaprken sende şu işi yapsanda sana daha fazla vakit ayırsam,
beraber bişiler yapsak birde gazı verdin mi adam belki yapar ama dediğin gibi tamemen şans meselesi
artık biraz politik olmakta fayda var sanırım

Günaydın bayanlarr

günaydın canım nerelerdesin sen yaaaaaaaaaa

ya sabırlı ve sakin olursan emin ol öğretirsin. bazı insan 1 senede yola gelir, bazısı 3 bazısı 5 sene. yani şöyle düşünürsen her daim karlı çıkarsın.
adam başka bir ailenin başka bir çevrenin kültürünü alarak bu zaman gelmiş. atıyorum 30 yıldır adamın gördüğünü benimsediğini ona sen 1 ayda 5 ayda silip, kendi doğrularını öğretip veya beklentilerini aşılayamazsın. bu herkes için geçerlidir.
erkekler bu konuda daha geç kabullenme alışma ve öğrenme süresi yaşar. aslında evliliğe kadına göre daha geç adapte olurlar.
haaa ama sen babası sürekli annesine yardım edeni her bişiyine koşan bir ailenin oğlunu alıyorsan şans oranın daha yüksek. yardım daha çok eder. çünkü kendi ailesinde onu görmüş. bu nedenle evlendiğin insan kadar aileside önemli. bunu evlenince hemen değil ama aylar geçtikçe daha net görebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…