- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #35.241
günaydınnnnnnnnnnnnnn
bende geldim:)))
günaydın kızlarrrr
günaydın canım hoşgelsin naıslsın bakalım
ii canım ne olsun aynıı çok uykum var sadceeeee işe başlasam bir sürü işim var ama hiçte yapasım yoksen nasılsın?
günaydın canım hoşgelsin naıslsın bakalım
ii canım ne olsun aynıı çok uykum var sadceeeee işe başlasam bir sürü işim var ama hiçte yapasım yoksen nasılsın?
aynısı bendede var geçenlerdede demiştim son bir aydır canım hiç işe gelmek istemiyor
sabahları çok zor kalkıyorum vallahi
düşünüyorum ilerde evlenince çalışırken nasıl yaparım diye yemek,temizlik,misafir vs vs
şimdi çok rahatım annem herşeyi yapiyor bende bana düşen görevleri yapiyorum
ama evlenbince herşey sana bakacak
çevremdeki evlilerin dedikleri şey şu
eşine herşeyi ben yaparım görünrtüsü verme herşeye atlama
acaba bu doğru mu gerçekten
bence doğru canım herşeyi sen üstlenirsen eşinde bu rahatlıktan faydalanır ve sana yardım etmez. ama eşinle entegre çalışırsan oda bu duruma alışır ve sana yardımı dokunuraynısı bendede var geçenlerdede demiştim son bir aydır canım hiç işe gelmek istemiyor
düşünüyorum ilerde evlenince çalışırken nasıl yaparım diye yemek,temizlik,misafir vs vs
iyiyim canım nası olsun işte bildiğin gibi iş güçevet evet bir hayat belirtisi var şu an
çook mutluyummmmmmmmmmmmmm
naber canım nasıl gidiyor
aynısı bendede var geçenlerdede demiştim son bir aydır canım hiç işe gelmek istemiyor
kesinlikle dogruu bencee onun da ayrı sorumlulkları olucakkı haytaı paylaşınn sende çalışacaksın anladıgım kadarıyla evlenınceee tabıkı zor oluyooo ben eve gıdıyorum eşofmanlaramı gıyıp hiç salona gecmden mecburen mutfaga gecıyorumkı yemek faslı bıtsındeee dıger işlerede zamn kalsın dıe yemek yap ye topla dıyne kadrr zaten bay zman gecıyo sonraaa evi topla lavaboları yıka çamaşır yıka ser topla derken bı bakıyosun saat 10 olmuş 11 olmuş sonrda ıkı dakıka oturuyum dıosun ama tabıkı oturdugun yerde sızıyosun:))))
herkese hayırlı sabahlar hatunlar
ama topik yine sessiz bugün böyle olmasın yaaa
özledim ama ben sizi çooookj
dün çok yoğundum pek giremedim ara ara ondada kimsecikler yoktu
isyan,yenidendoğdum,turkuaz,kalplerasi,prenses,ovner,mause,sehker,masatakvimi,gofretto,eğlenceli,esmerşirinine,elifimmmm,kardanmadam
vs vs kızlar nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aklıma bu kadar geldi diğerleri kusura bakmayın hanımlarrrrrrrrrrrrr
bence doğru canım herşeyi sen üstlenirsen eşinde bu rahatlıktan faydalanır ve sana yardım etmez. ama eşinle entegre çalışırsan oda bu duruma alışır ve sana yardımı dokunur
canım işte ama onu naısl yapacağım mesela diyorki yardım ederim ama çok değil
şimdiden pazarlık yapşyor beyfendi onu aşılamak nasıl olur
iyiyim canım nası olsun işte bildiğin gibi iş güç
bencde nişanlına şimdiden aşıla ev işlerini yemeği beraber yapacağınızı sonra sıkıntı olur sana
isyan nerde yaaaa ve diğer kızlar
hele citl atom karınca hiç yok ortalıkta
diyorki işte ufak tefek işlere yardım edeirm ama diğerlerine etmem diyor
bende diyorum ki valla eğer bende çalışıyorsam edeceksin başka yolu yok
o zaman bir gelsinde bakarız diyor
kesinlikle dogruu bencee onun da ayrı sorumlulkları olucakkı haytaı paylaşınn sende çalışacaksın anladıgım kadarıyla evlenınceee tabıkı zor oluyooo ben eve gıdıyorum eşofmanlaramı gıyıp hiç salona gecmden mecburen mutfaga gecıyorumkı yemek faslı bıtsındeee dıger işlerede zamn kalsın dıe yemek yap ye topla dıyne kadrr zaten bay zman gecıyo sonraaa evi topla lavaboları yıka çamaşır yıka ser topla derken bı bakıyosun saat 10 olmuş 11 olmuş sonrda ıkı dakıka oturuyum dıosun ama tabıkı oturdugun yerde sızıyosun:))))
işte ilk başlarda biz bayanlar her yükü alıyoruz temizlik,yemek,alışveriş vs sonra çocuk olunca ağır gelmeye başlıyor ve mızmızlanıyoruz haklı olarak
sonra erkekte diyorki eee bu eskiden ses çıkarmasdı ama şimdi hep dır dır yapiyor diyip değer vermememeye başlıyor
ama işte onu baştan nasıl koyabilirim
benim bir arkadaşım var evli derki hep kız;
ben bilmiyorum,ben yapmadım,ben pazara gitmedim,ben cam silemem kokrum var işte ben ağır iş yapamam vs vs
deyip adamı alıştır diyor kendisi öle yapomış ve şimdi ağır işleri hep işi yapar kendi hiç bişi yapmaz
eflinam canım özelden 10 dk süresi malum
tşk ederim bilgi için. dediğin yere bakıcam.
siz yapaydınız müşteriniz olurdum belkim
işte ilk başlarda biz bayanlar her yükü alıyoruz temizlik,yemek,alışveriş vs sonra çocuk olunca ağır gelmeye başlıyor ve mızmızlanıyoruz haklı olarak
sonra erkekte diyorki eee bu eskiden ses çıkarmasdı ama şimdi hep dır dır yapiyor diyip değer vermememeye başlıyor
ama işte onu baştan nasıl koyabilirim
benim bir arkadaşım var evli derki hep kız;
ben bilmiyorum,ben yapmadım,ben pazara gitmedim,ben cam silemem kokrum var işte ben ağır iş yapamam vs vs
deyip adamı alıştır diyor kendisi öle yapomış ve şimdi ağır işleri hep işi yapar kendi hiç bişi yapmaz
evet canım en baştan yaptın yaptın sonradan hiç yapmıolar senın ondanyardım ıstemeni garipsesede sen devam et istemeye benim eşimm ban cok yardım ederki en bastaa senın nişanlın gibi odas pazarlık yapardım ben mutfaga gırmem yapmam gerekenlerı yaparım diye ama şimdi her konuda yardım ederrrrr tek basına temızlık yapmaaa sıkmadannn bişeyler iste ondannn ama rdaa neyse hayatım bunuda ben yapıyım deee çunku cok sıkarsan bu sfer hıc yapmazzz yavas yavas alıstırcaksın mesla benn hamur flann yapmam gerekıyoo malzemlereı karıstırrken aslında ununuda diğer elımle koyabılırım ama cagırıyorum haytım ban yardımm edermısın şu unu koy bi ellerim hamur dıyorumm gelır koyarrrr ve sonra kendısı sorar baska bısey varmı gıdeyımmı içeri diyee bunun gibi şeyler yanii yapabileceğin şeyleri aslında onun yardımı olmadan yapmayacak gibi gözterceksinn ama tabi bartmadan her seydede her zmnanda değil :))) ben hiç tek pazara gitmem marktee nadirr tek giderimm hep beraber gıderizzz :)
eflinam benden sana öneri beklentini yüksek tutma.
erkeklere sende şu yapcan vs gibi değilde, direk uygulama şeklinde yapmalısın bence. (iş verdiğinden onun üzerine kalacak diye düşünüp hemen tepki koyabiliyorlar)
ev temizlerken mesela eline süpürgeyi vercen, o süpürcek sen silcen. ama sonra pohpohlamayı asla ihmal etmicen. vay be benden iyi yapıyorsun gibi vs.
işini beğenmemezlik yapmıcan birde. çırak gibi düşün yetiştireceksin sabırla.
ama haa bazılarının yapısında vardır ne yaparsan yap yola gelmez. oda biraz şans bana göre. kimine bişi demeden yapar, kimisini öğretirsin yapar, kimine ne yaparsan yap yardım etmez.
Günaydın bayanlarr
evet canım en baştan yaptın yaptın sonradan hiç yapmıolar senın ondanyardım ıstemeni garipsesede sen devam et istemeye benim eşimm ban cok yardım ederki en bastaa senın nişanlın gibi odas pazarlık yapardım ben mutfaga gırmem yapmam gerekenlerı yaparım diye ama şimdi her konuda yardım ederrrrr tek basına temızlık yapmaaa sıkmadannn bişeyler iste ondannn ama rdaa neyse hayatım bunuda ben yapıyım deee çunku cok sıkarsan bu sfer hıc yapmazzz yavas yavas alıstırcaksın mesla benn hamur flann yapmam gerekıyoo malzemlereı karıstırrken aslında ununuda diğer elımle koyabılırım ama cagırıyorum haytım ban yardımm edermısın şu unu koy bi ellerim hamur dıyorumm gelır koyarrrr ve sonra kendısı sorar baska bısey varmı gıdeyımmı içeri diyee bunun gibi şeyler yanii yapabileceğin şeyleri aslında onun yardımı olmadan yapmayacak gibi gözterceksinn ama tabi bartmadan her seydede her zmnanda değil :))) ben hiç tek pazara gitmem marktee nadirr tek giderimm hep beraber gıderizzz :)
evet seninkide çok doğru
mesela o un muhabbeti çok mantıklı
sanki hanin onun yardımı olmadan yapamıcaksın hissi vereceksin ama kendin yapabilsen bile
valla evli hatunlar sizden çok şey öğrenmem lazım benmmmmmmmm
günaydın canım nerelerdesin sen yaaaaaaaaaa
evet seninkide çok doğru
sanki hanin onun yardımı olmadan yapamıcaksın hissi vereceksin ama kendin yapabilsen bile
valla canımm yavaş yavaşş kendinn farkına vardığında çokşey olacakkk insannn sonra sonra tecrübe kazanıyo olur zmanla herşeyyyy bunlardan öenmlisi birbirine değer vermek saygı duymakk bunlar oluncaaa diğerleri peşinden geliyooo zatennn sana bırazcık deger verdimmi snein sölemene gerek kalmadan yapar zatenn merak etmeeee ama tabiki karşılıklı herşeyy sen ona ne kadr değer veririsen oda sna okadr verir
evet seninkide çok doğru
çok yoğundum kuzum yaaa
kuzum erkeğie ne verirsen ver içinden gelmiyorsa yok anam yapmıyor..eşim mesele aşkım yaparmısın derim içinden gelirse hemen yapar..ama içinden o an gelmiyorsa kimse ona yaptıramaz..tamamen şans meselesi..evilik kumar anacım
kuzum çok haklısın mesela benim babam bile annem arada gaz verir sofrayı toplar,meyve getirir annemde iltifat eder babamım hoşuna gider
aslında kolay ama işte bira zsabır gerektiriyor bu işler erkekleri eğitmek vs
senin dediğin taktik çoook mantıklı yada şöle diceksin canım ben mutfağı yaprken sende şu işi yapsanda sana daha fazla vakit ayırsam,
beraber bişiler yapsak birde gazı verdin mi adam belki yapar ama dediğin gibi tamemen şans meselesi
artık biraz politik olmakta fayda var sanırım
çok yoğundum kuzum yaaa
kuzum erkeğie ne verirsen ver içinden gelmiyorsa yok anam yapmıyor..eşim mesele aşkım yaparmısın derim içinden gelirse hemen yapar..ama içinden o an gelmiyorsa kimse ona yaptıramaz..tamamen şans meselesi..evilik kumar anacım
aynen öyle şans işi canım benim
şansın varsa iyisin rabbim şansı açıklardan eylesin bizlerine inşaallah
senin işin o zaman tam türk erkeği işine geldiği gibi davranıyor
genelde erkekler öyledir hep ya
ya sabırlı ve sakin olursan emin ol öğretirsin. bazı insan 1 senede yola gelir, bazısı 3 bazısı 5 sene. yani şöyle düşünürsen her daim karlı çıkarsın.
adam başka bir ailenin başka bir çevrenin kültürünü alarak bu zaman gelmiş. atıyorum 30 yıldır adamın gördüğünü benimsediğini ona sen 1 ayda 5 ayda silip, kendi doğrularını öğretip veya beklentilerini aşılayamazsın. bu herkes için geçerlidir.
erkekler bu konuda daha geç kabullenme alışma ve öğrenme süresi yaşar. aslında evliliğe kadına göre daha geç adapte olurlar.
haaa ama sen babası sürekli annesine yardım edeni her bişiyine koşan bir ailenin oğlunu alıyorsan şans oranın daha yüksek. yardım daha çok eder. çünkü kendi ailesinde onu görmüş. bu nedenle evlendiğin insan kadar aileside önemli. bunu evlenince hemen değil ama aylar geçtikçe daha net görebilirsin.
kuzum sen ne kadar mantıklı,akıllı bir kadınsın yavvv
maaşallah sana dediğin herşey en ufak cümleinse kadar doğru
aile çok öenmli derler ya aynen öyle
evet ailesinden babası annesine değer veriyor ise çocukta eşine veriyor çünkü öyle görmüştür
vermiyorsa çocuğunda vermeme derecesi yüksek
işte canım şimdiden bilemiyorsun ki nasıl diye
anca evlenince içlerine girince anlayabiliyorsun
evlikik mektup gibi içinden ne çıkacağını k,imse bilmiyor iyi haberde kötühaberde çıkabilir derler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?