- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #35.541
anam hem yoğunum hemde anlatıcak bişeyim yokki... muhabbette açmıyonuz bende bakıp çıkıyorum
heyyytt kımse yarın konu bulmasın yarın konu benımsabah doktora gıdıcem hayırlı haberlerlerle gelırım ınş. nedense tırsıyorum doktor ağzından duymadıkça insan emın olamıyomuş be
usg ile bakıcak yaa..acaba nerden muyanede edecek...benim en büyük korkum...vajinal muayene..:18::18::18: kontrole gidecem evliyim diye oradan bakıcak diye gidemiyorumm :18::18::18:
ayy bebişi göremezsin daha ama inşş çok güzel haberlerle gelirsin...ikiz falan olurmuşş
kız ne ıkızı ana
6 haftalıksa buyük ıhtımal kese görunuyomuş ama görunmuyosa alttan ultrasonla bakıyolarmış. ben ondanda tırsıyorum
kuzum aslında doktorum var güveniyorum ama işte yaptırmdan bu korkum geçmeyecek galibaisyancım bende 2ay önceye kadar ödüm kopuyoduu bekarkenn bile gıtmıslıgım yoktu ama bebek düşünmeye başlayıpta 6 ayda olmayınca gıtmem gerektigini düşündüm ve resmen randevu aldığımda ellerim titriyodu agladım korkudan okadr korkuyodum ama hıc korkacak bısey yokmussss dokotr zaten surat ifademde anladı ilk defamı muayne olucaksın dedi bide hormon testlerı için reglin 3gunu gıtmek gerkiyo
o şekilde muayne oldum doktor en basta bayaa sakinleştirdi ben sna bakmıycam zatenn falan dedi üstünee örtü gibi bişey veriolar vee doktor gözünün ucuyla oyüzden hiç korkacak bişey yokk rahat ol ve mümkünse ilk gıttgın için dokotr seçimini iyi yapp
kese mese bilmem ben anlamam o işten...ikiz bebek ne tatlı olur yaa
kuzum aslında doktorum var güveniyorum ama işte yaptırmdan bu korkum geçmeyecek galiba
evet öle oluyo:) gitmeden öncee banada cok dedıler bısey yok kolay dıe ama yınede korkuyordum:)))) şimdi geçtii
buarada yagmur yagdı durdu bıseyler oldu :)
converse gıydım
bısey sorucammm ; dun kayınvalıdemı aradım
dısarıdaymıs komusu ıle dedıkı yarın xxx gelecek ızınlılermıs
( abısının karısı , abısının gelını ve abısının kızı) daha once aynı ortamda kalmıstık nısanlıyken ıyı ınsanlar
ama benım gecmısımı bılmıyorlar...
benı rahatsız eden bu ..
neyse dedkı yarın senıde ıstıyorlar bende dedımkı yarın aksam esımın adını vererek ark gelecek
(normalde bu aksam temızlık yapıcam ) ama yarına ılla sarkar ve hazırlık yapıcam
oda aman ne alakası var 1 den 6 kadar gelırsın dedı
hıc bısey yapma msıafırlerıne dedı
bende olurmu canım ne yapacaksın fılan dedıler dedım
hakkaettende ıoyle
esımın arkadasları ama bır tanede nısanlı bırı var
3 kısı gelıyolar muhım degıl sevıyoruz anlasıyoruz yanı
sonrada o zaman pazar gunune ertelıyelım dedı
bende pazar gunu xx evde ama bılıyorsun evde hafat sonları kalamıyor o sebbeten pazarda olmaz dedım
ama sonra uzatmamak adına sonra gene konusuruz ya bakarız dedık
oda oyle dedı
kapadık
sımdı esıme soyledım bu sabah
ya ısıtyosan 1 saat gıdersın ama 6 saat nereye duracaksın ısın var sonucta dıyor( onada bu aksam annemle temızlık yapcıamı soylemedım) 1 ay olacak duvarlarım sılınmedı
dayandıgınız zaman toz oluyor ustumu beyaz
sılmem avızelerı sılmem gerek
tulleırm vs yıkanamdı daha yenı dıktırdıklerım
gıbı onlarıda yarın sabah halledıp oglen hazırlık yapıcam
neyse sımdı ne yapsam ben sızce
gıtsemmı?
1.5 saat gıdıp gelmem surer , 1 saatte orada otursam mı yoksa mısafırım gelecek kusura bakmayın gelemıcemmı desem
bayramdada bu kısıle geldıgınde benı cagırmıslardı babaanneme gıdecegımız ıcın esım donuste benı bıraktı ama bu kısıler ben gelene kadar kalktyıkları ıcın gorusememıstık
en son temmuz yaında bır aradaydık
ne yapmalıyım?
ben kayınvalıdeme dıyorum canım bız onurda bende bırbırımız evdeyken ayrı yerlere gıtmıyoruz zaten ıkı haftadır ıı veya uc kere gıttı ama bu hafta gıtmedı :)
o sebebten o evdeyken ayrı gelmıcemı bılır
:))
anneme daha soramadım
sabah zaten erken kalarımda
egede var sonucta
onu ne yapıcam cebımemı koyucam..
ben aslıdna onlara ben her zaman gelemem artık ınsanlarınıza duyurun bu durumu
bu mesajı vermeye calısıyorum
aksamdam pastamı yapıcam
bıseylerı yaparım gıderımde
kv yardıma gıdemem onc eden veya yapıp bısey goturemem yanı ben o kadar hızlı degılım yetıstıremem bılıyorum
sabah erken kalksam cok gurultulu ıs yapamıyorum ege uyanır
egenın kahvaltı vs etmesı 10
vs yanı ev kalkısmadan bıseyyapamıyorum egeden oturu..
bılemedım sımdı
ben kayınvalıdeme dıyorum canım bız onurda bende bırbırımız evdeyken ayrı yerlere gıtmıyoruz zaten ıkı haftadır ıı veya uc kere gıttı ama bu hafta gıtmedı :)
o sebebten o evdeyken ayrı gelmıcemı bılır
:))
anneme daha soramadım
sabah zaten erken kalarımda
egede var sonucta
onu ne yapıcam cebımemı koyucam..
ben aslıdna onlara ben her zaman gelemem artık ınsanlarınıza duyurun bu durumu
bu mesajı vermeye calısıyorum
aksamdam pastamı yapıcam
bıseylerı yaparım gıderımde
kv yardıma gıdemem onc eden veya yapıp bısey goturemem yanı ben o kadar hızlı degılım yetıstıremem bılıyorum
sabah erken kalksam cok gurultulu ıs yapamıyorum ege uyanır
egenın kahvaltı vs etmesı 10
vs yanı ev kalkısmadan bıseyyapamıyorum egeden oturu..
bılemedım sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?