- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #35.521
sağolun kızlar
ya tatlım zaten bende kalça var. bel problemım hiç olmadı hep ınceydı. ust 38 alt 40 dı şimdi dahada irileşti tabı
yürüyen popo olcam bu gidişle
senındemı basen problemın var ısyan
kızlar
owner u1 olmuş
cezalımı demek ne demek ben anlayamadım ??
bende sordum ownerı ama cvp veren olmadı..ne oldu bu kıza yaaa:44::44::44:
eşimi fark ettı acaba :S
ownerle konuştum kızlar..biraz sıkıntısı varmış...ama yakında aramıza dönecek
Herşey düzelir inşallah, rabbim kimseye çözemeyeceği sorun vermesin.
Eşiyle ilgili bişey yoktur inşallah isyan ?
alice bu fikir çokkk güzel bir ara bende niyet etmiştim ama yapamadım..benim gibi sadece düşüncede bırakma yap gerçekten harika olur....
inş hayırlısı olsun canım yaşım 30 geciktirmek gibi bi lüksüm yok 25-26 olsaydım bi yıl beklerdim..
alicecim barışmanıza çok sevindim rabbim hepimizi kötü gözlerden korusun benle eşimde gözden çok etkileniyoruz çarpıyor bizi resmen :)
goodcum takma ya bütün çiftler böyle dikkat edersen erkek istiyorsa bayan çekimser bayan istiyorsa erkek dert etme rabbim vakti geldiğinde çok hayırlı evlatlar nasip eder hepimize inş. bende evlendiğim ilk gündendir eşimden çocuk hussunda baskı görüyorum o öle yaptıkça çocuk delisi olan ben geri adım atıyorum eşimin baskısı ters tepiyor korkuyorum eşini kendi haline bırak üzme kendini sakın
Tatlim ben seni baya kucuk saniyodum 23 falan nedense kafamda oyle canlandirmisim ama cok hosuma gittin masallah
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmminanamıyorum hemde 5 haftalık
Sibel bende resimleri gördüm çokkkk beğendim.çok güzelsin...eehh izmirin havasından suyundan mı nedir???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?