Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
yorumlarımı buraya yazayım,

Maşallah çok güzelsin ya İzmir kızı belli :) süslü senii :)
70 kg gibi durmuyosun hiç, ben seni iri yarı hayal etmiştim öyle anlatınca.
bu arada yaşınıda göstermiosun 25 - 26 en fazla..

70 kılo bırı gıbı durmadıgı gıbı bana kalırsa
faazla bıle zyaıf bel kopacakkkkkkkkkk

sağolun kızlar
ya tatlım zaten bende kalça var. bel problemım hiç olmadı hep ınceydı. ust 38 alt 40 dı şimdi dahada irileşti tabı

bende sordum ownerı ama cvp veren olmadı..ne oldu bu kıza yaaa:44::44::44:

bı yarım saat önce falan kk pro üyelik..... die devam eden bi topiğe üyeliğimi iptal etmek istiyorumm nasıl yapabilirim gibi bişeyler yazmıştı onu gördüm sorcaktım baktımm yok çıkmış sonrda u1 olduuu iştee sanırım iptal ettiler üyeliğini

allah yardımcısı olsun owner tanıdıgım kadarıyla makul bır es ınsallah hersey ıstedıgı gıbı olur
cok bekletmesın bızı

alice bu fikir çokkk güzel bir ara bende niyet etmiştim ama yapamadım..benim gibi sadece düşüncede bırakma yap gerçekten harika olur....

bugün ilk yazımı yazacağım canım allahın izniyle bende çok hevesliyim çünkü yapacağım inşallah

teşekkür ederim canım...aminnn canım rabbim hepimizi korusun

Tatlim ben seni baya kucuk saniyodum 23 falan nedense kafamda oyle canlandirmisim ama cok hosuma gittin masallah

canım beni herkes küçük sanıyor biliyormusun hoşumada gitmiyor değil hani yaşımı fazla göstermiyorum...çok mersi tatlı annem

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmm inanamıyorum hemde 5 haftalık

çok tebrik ederim canım seni... sen şimdi böylemi oldunnnnn aman allahım allahım tez vakittede sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin canım eşine yaptığın süprizede bayıldım...

merhaba kızlar....
owner sanırım üyeliğini iptal etmiş inşallah sorunlarını halleder de gelir allah dermansız dert vermezmiş inşallah tez vakitte kurtulur sıkıntılarından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…