- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #35.601
canım ev geniş ve güzele benziyo. bu zamanda artık emlakçı haricinde ev bulmak çok zor maalesef. siz kafanıza koymuşsunuz taşınmayı güzel hemde cebiinize göre ev bulduysanız kaçırmayın canım.günaydınnn canlarrrr...
berbat yorgun ve yoğunummmm..
dün eşimin akrabaları kahvaltıya geldi 15 kişi...fena yorulduk ikimize
bir yandan ev arıyoruzz
bir ev bulduk emlakçıdan...sinir olduk yaa 864 tl para istiyorr...
ev şu kızlar..700'den 600'e indi
Emlak Ofisinden Kiralık Daire 700 TL m2 3+1 odalı Konya Selçuklu Selçuk Mhl - 111333497
fikrinize ihtiyacım var..sizce emlağa bu kadar para vermek doğrumuama eklaçı gharicinde de ev yok..
özellikle 650'den aşağı zaten ev yok
ayyy inşş maaşları alalım artıkgünaydınnnnnnnnn
haftamız su gıbı gecsın......
canım ev geniş ve güzele benziyo. bu zamanda artık emlakçı haricinde ev bulmak çok zor maalesef. siz kafanıza koymuşsunuz taşınmayı güzel hemde cebiinize göre ev bulduysanız kaçırmayın canım.
bu arada şu anda oturduğunuz eevde 1 senelik kontrat yokmu ev sahibi kıllk yapmaz dimi..
ayyy inşş maaşları alalım artık
aman ne bilim millet emlağa para verilirmi diyor..ama emlak harici ev yok zaten..
taşıncaz kuzum..banyo wc akıyor...
ev çoğu zaman lağım kokuyor ve havazıs..
dün eşimin teyzesi geldi sivastan..gündüzden lambaları yakınca şaşırdılar hak verdiler..
ev sahibi kontratı bize verdi..eklerinde belge yok
öle canım zaten...eşim hasta oluyor ben iyiyiyim..sonra iyi oluyor ben hasta...bugün kalktık burunlarımız tıkanmış yatak odasında pencere olmadığı için havasızlıktanofff hasta olursunuz kızım o evde taşının tabi.... durduğunuz hata bence
isyancım ev çok guzel hele 600e ındıyse kaçırma derim. benım ev 825 ama bunun kadar genış değil valla. hem emlakçısız çok zor bu zamanda
İSYANCIM CANIM EV ÇOK GÜZEL İNŞAALLAH HAYIRLISI İLE TUTMAK NASİP OLUR
AKIYORMUŞ DİĞER EV BENCE HEMEN ÇIKIN ORDAN CANIM
EĞLENCELİ SENDE TEMİZLİK YAPMŞISIN ELLERİNE SAĞLIK GÜLE GÜLE KİRLET EVİNİ
GELİNİM SENDE AİLENİN YANINA GİDİYORMUŞSUN SAĞ SALİM GİT GEL İNŞAALLAH ÇOK HEYCAN VARDIR SENDE ŞİMDİ
DİĞER GELİNLEREEEEEEEEEE HERKESE HAYIRLI HAFTALAR OLSUN İNŞAALLAHHHHHHHHHHH
MAAŞLARI ALALAIM AZ KALADI SON 3 GÜN
kuzum çncelikle geçmiş olsunn..günaydınn kızlarrrrrrrrrrrr ben bu hafta sonu hıç dinlenemedim evde elimin degmedıgı yer kalmadı her yeri temizledim perdeleri yıkadım koltukları sildim camları sildim (yagmur yagmasına ragmen)buzdolabını camır bulasık makınesı cekıp altlarını temızledım banyoların duvarlaerını sildim 3+1 120 m2 evde otoruyoruzzz dip köşe temizledim içim rahatladı ama canım çıktı cumartesi gecesi uyuymadım okadr yorulmusum pzar gunude misafirliğe kv yanına gıtttık diğer oglundaydı. bu hafta sonu hiç dinlenemeden bitti inş hafta çabuk ve sakin geçer:)))
he bu arda bıde çok fena grip oldum nefes almaıyorumm ilaçta içemiyorum (bebek ihtimalinden dolayı) nasıl düzelicem bilmiyorum
ah ısyancım bız 4 ayda 2 kere emlakçı parası verdikya:26:
depozito var mı? bıde 864 un açıklaması ne. yanı 600 dese tamam kıra bedelı anlıcam ama?
gunaydın gelinler 1 hafta yoktum raporlu yattım ağızsız dilsiz felaket hastalandımrabbim saglığımızdan etmesin geçmişi okuyorum herkese selam
canım çok geçmiş olsun ya ne oldu ki sana böle
kızlare bende çizmemi aldım sonunda tergandan aldım siyah uzun fermuarlı gizli topuklu çok şık bişi
Bu arada şu meşhurrrrrrrrr fantezi kitabı grinin elli tonu varya onuda aldım 25 tl veridm içime oturdu yavvv
Kasada ben başka kitap fiyatına bakmışım meğerse o imiş 15 tl idi bu kasadan geçti kız dedi 25 tl artık boznutuya vermedim ama baya içime oturdu yani
Daha başlayamadım ama anlatırım sizede belki
kızlare bende çizmemi aldım sonunda tergandan aldım siyah uzun fermuarlı gizli topuklu çok şık bişi
Bu arada şu meşhurrrrrrrrr fantezi kitabı grinin elli tonu varya onuda aldım 25 tl veridm içime oturdu yavvv
Kasada ben başka kitap fiyatına bakmışım meğerse o imiş 15 tl idi bu kasadan geçti kız dedi 25 tl artık boznutuya vermedim ama baya içime oturdu yani
saol canım hayırlı olsun cizmelerin güle güle yırtsalgına yakalandım yaa yok böle bişi
canım o kitap 3 seri ben 3 ünüde okudum aciipp sürükleyici ama çok edepsiz bir kitap sakın ortalıklarda bırakmacanım çok geçmiş olsun ya ne oldu ki sana böle
canım bende 2. si daha güzelbu ay
ıkı ark dugunu var
ıkı ceyrek
onurun kardesının dogum gunu
esılanın dogum gunu
egenın dogum gunu
onurun dogum gunu
sevgılıler gunu derken :)))))
kızlar su ıkı elbıseden hangısını alsam
egenın dogum gunune gıyecegım ve bı oncekı haftakı dugune gıymeyı dusunuyorum
omuzda susu olanın arkası oval
bebe yakanın arkası v seklınde
Eki Görüntüle 618007 Eki Görüntüle 618008
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?