Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

kuzum 3 seri kitabı 25 aldıysan ucuz tekse pahalı bayaaa

bende baktım şimdi kitaba millet övüyyooo sınava çalışamıyorumki kitap okusammm ya 2 hafta kaldı

ikiside farklı kuzum...üstte olan 650 den aşağı inmedi..
altta olan ise 600 dedi..altta olanu düşünüyoruz hala

kuzum 3 seri kitabı 25 aldıysan ucuz tekse pahalı bayaaa

Bende baktım şimdi kitaba millet övüyyooo sınava çalışamıyorumki kitap okusammm ya 2 hafta kaldı

yok kuzum tek kitap 25 tl
serisi 75 tl ama alırım ben eğer beğenirsem
başladım biraz fırsat buldum ama grey çok haşinnn bir erkeğe benziyor şimdiden
mausem valla bitiririmn hemen ben bunu anacımmmmmmmm

yok kuzum tek kitap 25 tl
serisi 75 tl ama alırım ben eğer beğenirsem
başladım biraz fırsat buldum ama grey çok haşinnn bir erkeğe benziyor şimdiden
mausem valla bitiririmn hemen ben bunu anacımmmmmmmm

valla canım tabiki okuyana saygı her zaman ama ben orj kitap almıyorum. 5 tl tanesi alıyorum. ve hiçte vicdan yapmıyorum. bunun maliyeti bu kadara olabiliyosa kitap sahipleride yapabilir yapmıyolarsada korsan alırım yani. ben çok kitap okurum kitaplığıma sığmıyo artık her okuduğum kitaba en az 25 tl versem batardım yani.
grey benim hayallerimin erkeği oldu canım sen daha dur başındasın

HAMILE ZUZUZUU napıyosunnnnnnnnnnn

misslenamm sen kv ıle yasıyordun dımı canımmm?

buarada elıfnam
ben yesılkoydeyım
karsı tarafta ve ıkıtellıye dogru
hava kosullarında bır tuhaflıkmı var bı kızıllık toz duman bı acayıplık var hayramı kı bu tuhaflık?

kayınvalidem alt katta canım aynı apartmanda yasıyoruz :))

gercektebnde çok pahalıymış yaaaw bende orj pek alamm çok pahalı yawwwwwww cumartesi pazra kayınvaldieydik ev pis temzilendcek misafir gelcek cumartsi gece 2 de ayttaık dün akşamda gec yattık sabh binip geldim işe çok yorgunum uykum vra herkes bebek varmı die sorduuu kayınpederde bebek soruyomuş varmı coucklarda bşişi diye bendeee yin eyok dedimmmmm

oğlun çok tatlı olmuş yaa Maşallah, becerikli delikanlı,
saçları koyu gibi görünüyor resimde, daha açık değilmiydi ?

doğum günün kutlu olsunnn canımmmmm

sağol tatlım nasılsın iyimisin rahatsızlığın nasıl geçmiştir umarım...
kalplerarası gecmıs dogum gunun kutlu olsun canım
ama dogum gununde teyzeye neden gıttınızkı sızın adetlerınız sıkı galıba bızde oyle degıl mesela

sağol canım yoo tevafuk oldu teyzemler yemeğe davet etmişti geçen haftadan eşim burda değil ya bi türlü uygun vakit bulup gidemedik evlendiğimizdendir onlarada söylemedik pasta alıp gittik bize kızdılar neden söylemediniz die

kalplerarası doğum günün kutlu olsun tatlım. sevdiklerinle beraber nice mutlu huzur dolu yıllara inşallah. yeni yaşın tüm güzellikleride beraberinde getirsin inşallah :)))

oğlun çok tatlı olmuş yaa Maşallah, becerikli delikanlı,
saçları koyu gibi görünüyor resimde, daha açık değilmiydi ?

canım daha acık sacının rengıde sacını makıne ıle kestırmısler :SSSS
o sebebten dıken dıken bı gorunumu var henuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…