Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
canım ev büyük değil yaa
net olarak 140 merte kare falan
öle büyük değil..hatta salon yine sıkışcak gibi
saçmalama kızım biizm ev 140 m2 diye geçiyo salonum ferah ferah sennkide öyle olur. temizlik çok zor büyük evde o açıdan dedm amannn neyse mutfağın falan güzel güle güle otur işte
yanı kıtabı alıp kocamamı heıdye edeyım anlamadımkı
ben okusam neolcak
en ıyısı 14 subatta kocama hedıye edeyım

yok canım kocana hediye etme sen oku. arada bikaç sayfayı okursun kocana bn öyle yapmıştım. erkeklerin öyle uzun uzun okuyabileceği bi kitap değil sen özet geç daha heyecanlı olur

demi ama...inş hayırlısı ile taşınalımda

karı kız muhabbetı gecıyorsa zaten okutamam :)

ısyancım benımde evım 140 metre kare buyuk buyuk ama moouse katılmıyorum 85 metre kare de oturuyordum
temızlık da zor gelıyrodu bana
cok cabuk dagılıyordu :S

aancım artık sen mi okursun kocana mı okutursun orası sana kalmış şkerimmmm
Ama bizim erkeklere ne okutursan okut aynılar yavvv

ben daha 40 sayfadayım baksanaelfinamda greyden etkilenmiş durumda ya kitap okumayı istyorum şimdi haftaya cumartesi pazar sınav var napıyım şimdiiiiiiiiiyenidendoğdum erkekler pek kitap okumayı sevmezlerrrr benmki dün gördü ansiklopedi gibi nerden aldın bunşarı diyo sen okursun gerçi dedi güldü gecti ben olsam okumam dedii sevmez çünkü

kıtabın adı neydı pardon
nereden aldınız
serı bır kıtapmı?
etkılesımmı yapacak bız ne yapacak
buarada kıtpalık almak ıstıyorum egeden oturu korkuyorum
zıra hepsını doker yırtarmı annemde duruyor kıtaplıgım

arkadaslar bugün netteki haberlerden okudum GRİNİN 50 TONU adlı kitaptan bazı şeyler öğrenip partnerinde yapmak isteyince partneri vefat etmiş. :)))

geldimmm...internet bağlantı kalbosunu değiştirim..kullanılmayan vbardı...deneyim dedim açıldı..hastanede bir tek benimki açılıyor sanırım eski internet balantısından kalan kablo unutmuşlar

İsyancım evini gördüm çok güzel ferah baya.

Rabbim güzel günlerde oturmayı nasip etsin inş. kendi eviniz olur ilerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…