- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #35.741
aancım artık sen mi okursun kocana mı okutursun orası sana kalmış şkerimmmm
Ama bizim erkeklere ne okutursan okut aynılar yavvv
saçmalama kızım biizm ev 140 m2 diye geçiyo salonum ferah ferah sennkide öyle olur. temizlik çok zor büyük evde o açıdan dedm amannn neyse mutfağın falan güzel güle güle otur iştecanım ev büyük değil yaa
net olarak 140 merte kare falan
öle büyük değil..hatta salon yine sıkışcak gibi
yanı kıtabı alıp kocamamı heıdye edeyım anlamadımkı
ben okusam neolcak
en ıyısı 14 subatta kocama hedıye edeyım
Güle güle oturun canım, en kısa zamanda rabbim kendi evinizi nasip etsin.
Annenlere yakın mı bu ev ?
yanı kıtabı alıp kocamamı heıdye edeyım anlamadımkı
ben okusam neolcak
en ıyısı 14 subatta kocama hedıye edeyım
saçmalama kızım biizm ev 140 m2 diye geçiyo salonum ferah ferah sennkide öyle olur. temizlik çok zor büyük evde o açıdan dedm amannn neyse mutfağın falan güzel güle güle otur işte
yok canım kocana hediye etme sen oku. arada bikaç sayfayı okursun kocana bn öyle yapmıştım. erkeklerin öyle uzun uzun okuyabileceği bi kitap değil sen özet geç daha heyecanlı olur
aancım artık sen mi okursun kocana mı okutursun orası sana kalmış şkerimmmm
Ama bizim erkeklere ne okutursan okut aynılar yavvv
ısyanın netı gıtmıs buarada :)
arkadaslar bugün netteki haberlerden okudum GRİNİN 50 TONU adlı kitaptan bazı şeyler öğrenip partnerinde yapmak isteyince partneri vefat etmiş. :)))
geldimmm...internet bağlantı kalbosunu değiştirim..kullanılmayan vbardı...deneyim dedim açıldı..hastanede bir tek benimki açılıyor sanırım eski internet balantısından kalan kablo unutmuşlar
slm kızlar nasılsınız ?
merhaba tatlım sende hoşgeldin hasta ve bitap haldeyim kendimi unutmaya çalışıyorum :S
hayatım dikkat et kendine ben zor iileştim sanki yaşamda yoktum..
ahh kuzum yaa ikinizede çok geçmiş olsunnnbende sersem gbi bişiyim ve bu halimle işe geldimsanada geçmiş olsun canım
arkadaslar bugün netteki haberlerden okudum GRİNİN 50 TONU adlı kitaptan bazı şeyler öğrenip partnerinde yapmak isteyince partneri vefat etmiş. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?