Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
o yorgunluk bendede var yaa ama normal.
eve gidiyorum totomu yere koymadan yemek bulaşık vs saat 9 oluyo zaten. biraz oturuyım dedinmi 12 1 oluyo saat. sabahta 7 de kalkıyorum e havalarda malum..
anormal görmüyorum o yüzden

aynen bugün yemegimde yok ne yapsamki ewt gidip hemen poğaça yapıcm dün eşime sildirdm yerleri heryeri sil süpür 10 du yaaaa bende çok yoruluyorummmmmmm

aynen bugün yemegimde yok ne yapsamki ewt gidip hemen poğaça yapıcm dün eşime sildirdm yerleri heryeri sil süpür 10 du yaaaa bende çok yoruluyorummmmmmm

en kolay menü çorba makarna dün akşam ben öyle yaptım.
mercimek çorbası yaptım. bir önceki günden makarna vardı onuda beşamel soslu fırırnda yaptım harika oldu. yanına da turşu tamam
bu akşamda aynı menü olacak sanırıım

http://www.kadinlarkulubu.com/aile-...ecegimi-caldi-gittiiiiii-11.html#post28545490

arkadaşlar şu konuyu okuyun. nasıl uzuldum nasıl sınırım bozuldu ya... pislikkkkk ALLAH seni bildiği gibi yapsın ınş
evet okumuştım bende çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun
merhaba kizlar gunaydinlar herkese :))
hüşgeldin canım
öğle arasında bir ev daha bakmaya gideceğiz..dua edin canlar bana

hayırlısı olsun kuzucumm

isyanım bu evi çook beğendim ben valla dolapları falanda çok iyi. bence görüldüğü gibiyssee kirada istediğiniz gibi hemde sahibindenmiş hemen tutun derim yani. daha doğrusu hayırlısı olsun diyelim

isyan yaa bu arada kiralar bu civarlardaysa siz neden o evi tuttunuz ki anlamadım ben. gösterdiğin bütün evler çok güzel. şu anda verdiğiniz kira ne kadardı hatırlamıyorum ama şimdi taşınmaya dünya para vericeksiniz eşyalarınında yıpranması cabası

canım evet evler çok güzell...
düğün zamanımızda çok gezidik...bu evler hep inşattı..kentsel dönüşüm amacı ile tüm eski evler yıkılyıro..yerine yeni binalar dikiliyor..bunlar yeni bitti kuzucumm..
düğün zamanında bulabildiğimiz tek kiralık ev oydu ne yazıkki..
şimdi verdiğimiz kira 550

günaydın bayanlarrr ben geldimmm
üff çok yoğun kıslar başım dün çok ağrıdı yoğunluktanmıdır neder
bugünde aynı ilaç içmiyorum bilerek

çok acıktım benn
ben burada sizlerle sohbeti özledimm

merhaba kızlar çok kötü bir gece geçirdim çok ağır hastaydım halada kendime gelmiş değilim ama perşembe günü doktor randevum olduğundan bugün gelmek zorunda kaldım başımı kaldırmaya gücüm yok bakalım sonum ne olacak

bu bahsettikleri kitabımı aldın nerden aldın hemde 3 ü 20 tl ise çok iyi sen görürsen banada al bi ara görüşürsek senden alırım bu cumartesi kızılaya inebilirim bak senide özledim

gecmış olsun cnm
isyanım ev cok guzel ama dogalgazlı... doğalgazla baş edebilecek misiniz. neyle ısınıyonuz şimdiki evınızde

bende termallı dıye tutturdum ama oturacağım odadan başka yerde acamıyorum. arkadaşıma 400 tl gelmış o uyardı benıde:26: ee ne anladım ben bu termal işinden. keşke termalsız daha ucuz bır eve taşınsaydım ufoyla felan gene bır odası ısınırdı

burdayım yawww
sabahtan berı egenın dogum gunune elbıse bakıyorumm tam begendım alıcam gıttı

sımdı su dordunden bırı hangısı?

ilkini cok tartz buluyorumm
ama kadıfede begenıyorumm
napcamı bılemedımm
sacımıda boyatıcamm o zaman kadar...
fılan falannn

kalplerarası gecmıs olsun tekrardann
bende cok sık hastalanırımda sen benı gectın he
ayrıca 2 gundur bı kıtap muhbbatı ne oldugunuda aasla anlamadım:44:

Eklentiler

• $45.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 22
  • $Untitled.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 20
  • $Untitled2.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 24
  • $Untitled5.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleyen: Moderatör:

evet ben bi iyileşemedim ya mide hastasıyım zaten toparlayamadım bilmiyorum nolcak sonuç perşembe günü gidecem doktora bakalım artık....evet bi kitap muhabbetidir gidiyıor konuyu tam takip edemedim ama herkes heyecanla okuyor bende emrak ettim :) doğum gününü dışardamı kutlayacaksınız ne için elbise alıyorsun canım anlamadım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…