- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #35.701
o yorgunluk bendede var yaa ama normal.
eve gidiyorum totomu yere koymadan yemek bulaşık vs saat 9 oluyo zaten. biraz oturuyım dedinmi 12 1 oluyo saat. sabahta 7 de kalkıyorum e havalarda malum..
anormal görmüyorum o yüzden
aynen bugün yemegimde yok ne yapsamki ewt gidip hemen poğaça yapıcm dün eşime sildirdm yerleri heryeri sil süpür 10 du yaaaa bende çok yoruluyorummmmmmm
evet okumuştım bende çok üzüldüm Allah yardımcısı olsunhttp://www.kadinlarkulubu.com/aile-...ecegimi-caldi-gittiiiiii-11.html#post28545490
arkadaşlar şu konuyu okuyun. nasıl uzuldum nasıl sınırım bozuldu ya... pislikkkkk ALLAH seni bildiği gibi yapsın ınş
hüşgeldin canımmerhaba kizlar gunaydinlar herkese :))
öğle arasında bir ev daha bakmaya gideceğiz..dua edin canlar bana
merhaba kizlar gunaydinlar herkese :))
masatakvimim hoşgeldin kuzummm
çok yoğunum be yaaa..yoruldummm
Sahibinden Kiralık Daire 650 TL m2 3+1 odalı Konya Selçuklu Mollagürani Mhl - 113106988 öğşe arasında bakacağımız ev bu..off ben ev bakmatan sıkıldım siz görmekten biliyorummminş olur bu sefer...sahibinden bu ilan...
isyan yaa bu arada kiralar bu civarlardaysa siz neden o evi tuttunuz ki anlamadım ben. gösterdiğin bütün evler çok güzel. şu anda verdiğiniz kira ne kadardı hatırlamıyorum ama şimdi taşınmaya dünya para vericeksiniz eşyalarınında yıpranması cabası
YENİDENDOGDUMMMMMM nerdesinnnnnnnn :18:
bende aldım kitabı elim kolum dolu haldeydi cumartesi pazar kayınvalideydik doldurmuş poşeti dün bizim ordaki seyyar satıcıdan aldım orjinal değil çok güzel deyince sizde adam dabi övdü bi övdüüü 20 tl aldım 3 ünü bidennn dün otobüse bi oturdum 40 sayfa okumuşum baya güzelllllllll akşamda temziik yaptık bu akşam misafirim gelcek poğaça hamurunu yopurfum akşam yapıcmmmmm 2 hafta sonra sınavım var aof beklediğim gibi gelmedi sonuçlar yarısı iyi yarısı kötü neymiş yeni sisitemiş ya yerim ben bu sisitemi
isyancım al bendende o kdrr çok yorgun hissediyorummm dün incir reçelini izledik kocişle yorgunluktn uyumuşum bendeeeee
gecmış olsun cnm
isyanım ev cok guzel ama dogalgazlı... doğalgazla baş edebilecek misiniz. neyle ısınıyonuz şimdiki evınızde
burdayım yawww
sabahtan berı egenın dogum gunune elbıse bakıyorumm tam begendım alıcam gıttı
sımdı su dordunden bırı hangısı?
ilkini cok tartz buluyorumm
ama kadıfede begenıyorumm
napcamı bılemedımm
sacımıda boyatıcamm o zaman kadar...
fılan falannn
kalplerarası gecmıs olsun tekrardann
bende cok sık hastalanırımda sen benı gectın he
ayrıca 2 gundur bı kıtap muhbbatı ne oldugunuda aasla anlamadım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?