Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
her ay bişey çıkıyor bizimde uğursuzmuyuz neyiz diyorum artık eşime

toparlanamadım canım hiç sorma baş ağrısı ve eklem ağrıları mahvetti bakalım inş. tez zamanda iyileşirim yarında doktor randevum var bakalım artık :)
canım antibiyotik verir kendine gelirsin...eklemlerin falan ağrıosa vücudunda iltihap vardır sanırım..
bebek mebek beklemiosan eğer papatya çayı iç çok iyi gelir

her ay bişey çıkıyor bizimde uğursuzmuyuz neyiz diyorum artık eşime

çok şükür diyorum yine ama yetişemiyoruz neden böyle olduk bilmiyorum. bikaç aydır nasıl geçiyo bilmiyorum. cebimizde para kalmıyo. eşim çok üzülüyo elindekini bana veriyo ben parasız kalmıyım diye
tıkanıp kalmaktan korkuyorum valla pofff yine de şükür çok şükür..

kuzum elbet toplayacağızdır kendimizi..ama bunun için sanırım nerden baksak 1 yıla ihtiyacımız var sıkma canını..ben artık öle yapıyorum..
sağlığımız yerinde, evimiz yurdumuz var, kocamız yanımızda..şükür sıcacık evler oturuyoruz açta açıkta değiliz..Rabbbim bundan geri koymasın inşş:26::26:

amin canım şikayet etmiyorum tabiki sonuçta bilerek evlendim sayılır ama insan psikolojik olarak daralmaya başlıyo. siz yine geziyosunuz falan biz çok nadir yapabiliyoruz dün akşam eski fotolara baktıkta ne çok gezmişiz. çook özledim o günlerimizi valla

geçen faceten fotolarıma baktım yaaa ne güzel geziyordum dedim evlendim hiç bir yere gidemedim gitmeyi düşünemiyorum bile

kuzum bizde gidemiyoruz artık..yaklaşık 3-4 haftadır evden dışarı çıkmadık..bende bunaldım ama kendimi böle kaptırırsam sanki daha çok bunalacağım gibi geliyor

selamun aleyküm bayanlar...
ya şu grinin elli tonu kitap serisini D&R de hep elime alıyorum sonra vazgeçip geri bırakıyordum şimdi sizde çok tavsiye edince valla gidip alıcam şuan 4 tane kitabı bir arada okuyorum çok kitap okuyan biri olarak şu grinin elli tonunu da alayım bari....
dün regl oldum selam verip çıkmak zorunda kaldım malum sancılardan dolayı...
of çok sıkıcı bir gün yapacak bir şey yok ayın 8 de yine adana yolları gözüktü bana kapı seçmek için neyseki bitti ev sadece merdiven ve alt kattaki wc nin klozeti ve lavabo dolapları kaldı kapılar takılsın çekicem kapıyı düğünden sonraya bırakıcam banyonun işini...
laminatlar oldu i phone den pc ye nasıl resim aktarılıyor resim ekleyip fikir olsun diye eklemek isterim kurcalayayım biraz bu arada beni mimar yapmaya karar verdiler

ayy ne güzel yaa sen gir buraya yaz böle güzel şeyler...senin heyecanının beni musmtulu ediyor

geçen faceten fotolarıma baktım yaaa ne güzel geziyordum dedim evlendim hiç bir yere gidemedim gitmeyi düşünemiyorum bile
ahh ahh kuzum aynenn

kuzum bizde gidemiyoruz artık..yaklaşık 3-4 haftadır evden dışarı çıkmadık..bende bunaldım ama kendimi böle kaptırırsam sanki daha çok bunalacağım gibi geliyor

neyse canım yapılcak bişey yok. şimdilik olanla mutlu olmakta fayda var değilmi ama çok şükür aç değil açıkta değiliz tek eksiğim kıyafet şu anda oda elbet olacak şeyler

ben kışın gezmeyı çok aramam arada avm ve sınema. alışveriş yapayım
eşime dıyorum kı "ben kıyafete,çanta ve ayakkabıya aşermeye başladım" ılla yemek mı lazım hıh

neyse canım yapılcak bişey yok. şimdilik olanla mutlu olmakta fayda var değilmi ama çok şükür aç değil açıkta değiliz tek eksiğim kıyafet şu anda oda elbet olacak şeyler

yarama tuz bastın sabah giyecek hiçbişi bulamadım..2 saat dolabın önünde dikildim...eşimde odun o kadar kıyafetin var hala yok diyosun..fakir insanları düşün dedi..bir tane bluz kaptım giydim çıktım odun ve kalas bugünde elbise gösterdim işte beğendiysen 2 tane al diyo..sabahki odunluğu aklına geldide utandı galiva
ben kışın gezmeyı çok aramam arada avm ve sınema. alışveriş yapayım
eşime dıyorum kı "ben kıyafete,çanta ve ayakkabıya aşermeye başladım" ılla yemek mı lazım hıh

dimi ama

erkekler pek bunun eksikliğini çekmediği için anlayamazlar canım o yüzden deme öyle kocana
beğendiysen al canım yaa arada kaçamak yapmak bile insana iyi geliyo
bn eski günlerimi özlüyorum valla çarşıda oturuyoduk zaten nerdeyse her akşam kendime bişey alır eve öyle gderdim şimdi nerdeeee

aynenn bize çarşıda oturuyorduk...eve giderdim hoppp annmle çarşı pazara...evlendiğimden beri çarşının yolunu unuttummm

aynenn bize çarşıda oturuyorduk...eve giderdim hoppp annmle çarşı pazara...evlendiğimden beri çarşının yolunu unuttummm

ya ben ay başı mont almıştım koton dan şimdi kol kısımlar tüylenme yapmış götürsem geri alırlarmı acaba. 200 tl ye almıştım bugün tam 30 gün olmuş napsam bu akşam götürsemmi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…