Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ya ben ay başı mont almıştım koton dan şimdi kol kısımlar tüylenme yapmış götürsem geri alırlarmı acaba. 200 tl ye almıştım bugün tam 30 gün olmuş napsam bu akşam götürsemmi ki

hemen götür...yoksa süresi geçmiş cart curt derler..

ya yaz gelsin o kadar çok işim var ki havadan dolayı evden çıkasım gelmiyor perde yaptırmam lazım,gelinlik için herkes tepemde artık bakmaya başla diyor soğuk havadan dışarı çıkasım yok grinin 50 tonu kitabı serisini almam lazım of offfffffff kızlar gelinliğin provası için düğünde giyilecek ayakkabıyı önceden mi almam gerekiyor ya ben hemen seçemem ki gelin ayakkabımı :26:

citltciğim sorma kitaba dalıp bir daha çıkmamak istiyorum ama malüm iş
anca akşamları okuyabiliyorum birde gidip gelirken işte ama birşey biliyorum bayıldımmmmmm

canımcım evinin resimlerine baktım süper görünüyor
güle güle aşk ile oturun inşaallah
laminantlar değişik ve şık olmuş
zevkli hatunsun vesselam

bu arada canım grinin elli tonun şiddetle tavsiye ediyorum
ve ben greydenn bir tane istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben 300.sayfadayım ve şimdiden deliye döndüm sonucu için bu bitsin
diğer 2 seriyide alıcam inşaallah

teşekkür ederim tatlım daha iyileri sizlerin olsun inşallah
alıcam canım o kitapları merak etme kendime sevgililer günü hediyesi alıcam hemde hehehehehe
laminatları geçen gün elektrikçi nişanlıma demiş ki abi demiş bu yerler temizlenecek değil mi demiş nişanlımda onun modeli öyle eskitme demiş elektrikçide şaşırmış neler çıkmış yahu demiş o kadar laminatçı gezdim belçika,alman,avusturya modeli krono,kaındl,peliparquet, ve bunun gibi bir sürü marka ama bu laminatı görünce nişanlımla işte budur dedik buda alman malı klasikleşmiş düz modeller bizi çekmedi koltuklarımızda düz beyaz olucağı için yerler koltukları patlatır dedik bunu aldık çokta içimize sindi

Son düzenleme:
günaydın hatunlar , sıcak bir adapazarı gününden herkese selam

bu gün erkenciyim eşimi işe uğurladım ama zor duruyom ayakta baya uykum var, 1 saat daha uyucam galiba.

dün çarşamba pazarına gittim ama bu sefer adapazarı çarşamba tabi.. aynı istanbul fatih çarşamba gibi. bilerler bilir. burdakininden ordan hiçbir farkı yok baya mutlu oldum görünce.

alice ya senide bir an önce evlendireydik iyiydi

çok ıyıyım cnm . anne olacağım nasip ederse Rabbim.
yenıyıl suprizi oldu

ınş cnm. cuma randevumuz var. kalp atışlarını duyana kadar tedırgınlığım gecmıycek malesef

cnım benim çok mutlu oldum Allahım sağlıklı doğum nasip etsin inşallah

oo kuzum ben kaç kez unuttum hapı almayı..ertesi gün 2 tane içinde bişi olmuo

içime su serptin valla isyanım

ben hepsini aldım inş. şu acıköğretim sınavı bitsin okuycmmmmmm 160 sayfadayım bende ototbüste kitaba gömüldüm resmen okuycm die bi baktım eve gelmişimmmmmmmmm grey nasıl bi adam değilmi ya merak uynadıryo ne olck ne etcek filmini yapsalar bunun rekor kırarrr

gùnaydn kızlar nezamandr gremyodum taşndım otrdugum evdn snra tlf bzuldu oyüzdn giremedm naslsnz evlilikler ne alemde

CANIM HOŞGELDİN NEREYE TAŞINDIN
BEBİŞ NASIL

BUNLARDAGEÇER CANIM BENİM YERİMEDE 2 SAAT UYUYABİLİR MİSİN LÜTFENNNNNN
CİTL BENCEDE FİLMİ OLSA REKOR KIRAR ADAM ACAYİP BİŞİ BEN 400.SAYFAYA GELDİM

VE DİĞER BAYANLAR HAYIRLI SABAHLARRRRRRRRRRRRRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…