- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #35.841
ya ben ay başı mont almıştım koton dan şimdi kol kısımlar tüylenme yapmış götürsem geri alırlarmı acaba. 200 tl ye almıştım bugün tam 30 gün olmuş napsam bu akşam götürsemmi ki
hemen götür...yoksa süresi geçmiş cart curt derler..
o zaman ben iş çıkışı götürüyim geri alırlarsa üstümden çıkarıp veririm artık
kar yağıyor burada..ben çıkarıp veremem galiba
elfinam okudukça okuyasım geliyo kitabı yawwwwwwwww iş yerinde olmasam otobüste heyecanlı heyecanlı okudum sabah işe ne ara geldim anlamadım yahuuuuu
bunlarda gecer evmi alacaksınız kzuum gelmiyosun artık yaaaaaa
isyancım al kırmızı kızmır giyyyyyyykitabı oku süper
kalpler asicim kitapcı dün yoktu bugün yakalarsam bakıcm tekrar senin için
[ı]selamun aleyküm bayanlar...
Ya şu grinin elli tonu kitap serisini d&r de hep elime alıyorum sonra vazgeçip geri bırakıyordum şimdi sizde çok tavsiye edince valla gidip alıcam şuan 4 tane kitabı bir arada okuyorum çok kitap okuyan biri olarak şu grinin elli tonunu da alayım bari....
Dün regl oldum selam verip çıkmak zorunda kaldım malum sancılardan dolayı...
Of çok sıkıcı bir gün yapacak bir şey yok ayın 8 de yine adana yolları gözüktü bana kapı seçmek içinneyseki bitti ev sadece merdiven ve alt kattaki wc nin klozeti ve lavabo dolapları kaldı kapılar takılsın çekicem kapıyı düğünden sonraya bırakıcam banyonun işini...
Laminatlar oldu i phone den pc ye nasıl resim aktarılıyor resim ekleyip fikir olsun diye eklemek isterim kurcalayayım biraz bu arada beni mimar yapmaya karar verdiler[/ı]
citltciğim sorma kitaba dalıp bir daha çıkmamak istiyorum ama malüm iş
anca akşamları okuyabiliyorum birde gidip gelirken işte ama birşey biliyorum bayıldımmmmmm
canımcım evinin resimlerine baktım süper görünüyor
güle güle aşk ile oturun inşaallah
laminantlar değişik ve şık olmuş
zevkli hatunsun vesselam
bu arada canım grinin elli tonun şiddetle tavsiye ediyorum
ve ben greydenn bir tane istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben 300.sayfadayım ve şimdiden deliye döndüm sonucu için bu bitsin
diğer 2 seriyide alıcam inşaallah
teşekkür ederim tatlım daha iyileri sizlerin olsun inşallah
alıcam canım o kitapları merak etmekendime sevgililer günü hediyesi alıcam hemde hehehehehe
laminatları geçen gün elektrikçi nişanlıma demiş ki abi demiş bu yerler temizlenecek değil mi demiş nişanlımda onun modeli öyle eskitme demiş elektrikçide şaşırmışneler çıkmış yahu demiş o kadar laminatçı gezdim belçika,alman,avusturya modeli krono,kaındl,peliparquet, ve bunun gibi bir sürü marka ama bu laminatı görünce nişanlımla işte budur dedik buda alman malı klasikleşmiş düz modeller bizi çekmedi koltuklarımızda düz beyaz olucağı için yerler koltukları patlatır dedik bunu aldık çokta içimize sindi
çok ıyıyım cnm . anne olacağım nasip ederse Rabbim.
yenıyıl suprizi oldu
ınş cnm. cuma randevumuz var. kalp atışlarını duyana kadar tedırgınlığım gecmıycek malesef
oo kuzum ben kaç kez unuttum hapı almayı..ertesi gün 2 tane içinde bişi olmuo
Günaydın hatunlarrrr
bunlardageçerim uyan uıyannn..alıştın tabii demi geç kalkmaya
ahahaha süpermişşş
Tşk edrım isyancm ev sahbm braz tuaf insanlardı pek anlaşamduk o yüzdn kuzumelifmmm hoşgeldin kuzum...evmi taşıdın..neden taşıdın..yeni evinde musmutlu ol inşş
citltciğim sorma kitaba dalıp bir daha çıkmamak istiyorum ama malüm iş
anca akşamları okuyabiliyorum birde gidip gelirken işte ama birşey biliyorum bayıldımmmmmm
canımcım evinin resimlerine baktım süper görünüyor
güle güle aşk ile oturun inşaallah
laminantlar değişik ve şık olmuş
zevkli hatunsun vesselam
bu arada canım grinin elli tonun şiddetle tavsiye ediyorum
ve ben greydenn bir tane istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben 300.sayfadayım ve şimdiden deliye döndüm sonucu için bu bitsin
diğer 2 seriyide alıcam inşaallah
gùnaydn kızlar nezamandr gremyodum taşndım otrdugum evdn snra tlf bzuldu oyüzdn giremedm naslsnz evlilikler ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?