- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #35.961
buradada olacaksınn hatunn...gitmek yok..başlarım ev hanımlığınıza heee...biz olamıyoruz diye dışlanıoz ama
işte bir gün ev hanımlığına yükselirsen anlarsın beni
ben ve ev hanımlılığı hayal kuzummm hayallldaha borç bitecek ev aloncak onun borcu ödencek ohoooo
AKP belki kıyak geçer maaşlarada HAYLDİ GERÇEK OLDU hakikaten gerçek olur
Kendimi ev hanımı katagorisine sokmak istemesemde sanırım öyleyim
Evet ben giremiyorum eskisi kadar kurslarım var eve gelince de yemek filan derken yazamıyorum
sen neler yapıyorsun tatlım
bi ara baya merak ettik seni aradım bakmadın filan geri de dönmedin
buradada olacaksınn hatunn...gitmek yok..başlarım ev hanımlığınıza heee...biz olamıyoruz diye dışlanıoz ama
işte bir gün ev hanımlığına yükselirsen anlarsın beni
Ne işin var ev hanımlığı ile ben kalıcı değilim bu meslekte
İnşallah hayırlısı ile ev sahibi olursunuz canm
canım sende mi kurslara başladın çok güzel masatkvimim. ne kursuna gidion bakam..
bende sana geçenlerde mesaj attım dönmedin bana hiç, dedim acaba telimi değişti.eşim vardiyalı ya bakamıom çoğu zaman , geri dönecek olsamda genelde akşam oluo eşler evde diye arayamıom
bende ehliyet kursu kuran kursu devam ediom.
ama isyanım yaaa:26::26::26:
hakkaten ama ev hanımı iken iş hiç bitmiyor dimi masatakvimim, vaktin hiç kalmıo kurstu yemekti temizlikti kocaydı derken hooppp gün bitmiş
o zaman ibşşş bu mesleği hemen bırakırsınnnniye bırakcan kız..başına dertmi istion..yemek temizlik iş valla zor yanii
biz napalım ölelim o zamannn
hakkaten ama ev hanımı iken iş hiç bitmiyor dimi masatakvimim, vaktin hiç kalmıo kurstu yemekti temizlikti kocaydı derken hooppp gün bitmiş
Canım bu yıl atanamazsam emlak ofisi acmayı düşünüyorum yaz ayında hayırlısıyla inşallah
anammm emlakçımı yaparsın valla hatun sen...elin değmişken banada ev bulev arıoz yazın taşıncaz inş..kira ama yine
canm işte çalışrken bu kadar dip temele inmiyorsun fark orda evdeysen sürekli temizliğe sarıyorsun
Çok acemi gördüm sizi zaten açtığın konuya baktım da temizliğin nesini danışıyorsun kız Allah aşkına güldürdünüz beni
Canm işte biraz pişmem işi öğrenmem lazım kısmetse inş
Evet okudum ev işini ama neden taşıncağın kısmını kaçırdım sanırım
çok güzel evler bulmuşsun ama orda aidat işi fazla dimi canım
Canım ben haftada 3 gün kpss kursuna gidiyorum
beni en iyi sen anlarsın bebeğim aynen öyle işler bitmiyor evdeyken
sürekli bir iş çıkıyor
çalışma hayatını özlüyormusun
Canım bu yıl atanamazsam emlak ofisi acmayı düşünüyorum yaz ayında hayırlısıyla inşallah
canm işte çalışrken bu kadar dip temele inmiyorsun fark orda evdeysen sürekli temizliğe sarıyorsun
Çok acemi gördüm sizi zaten açtığın konuya baktım da temizliğin nesini danışıyorsun kız Allah aşkına güldürdünüz beni
bak şuna yaaa...sen çalış bir yandanda yetiştirde göreyim seniiikızımmmm bilmioz öğrenioz napalım...hatta yetiştiremioz
kuzum evim küçük ve karanlık ondan çıkıcam..
aidatlarda 50-120 arasında geziyor.. kiralar 600-700 arası
aynen kuzum , bu diğer cadılar anlamaz bizi
kpss kursu iyi olmuş yaa en azından vakit geçer,
özlemeye hiç vaktim olmadı valla masatakvimim evlendiğimden sonraki hafta kursa başladım ya ben hiç boş vaktim olmadı.
ama sen bilmion dimi , ben ilahiyat okuyum diyanette memur olcam inşallah
haydi bakalım inşallahAllah hangisi hyrlı ise onu nasip etsin
tamamiyle katılıyorum..
kızz sen yumurtadan çıktında kabuğunu mu beğenmion
İlahiyet mezunu olduğunu bilmiyordum
hayırlısı inş canım
Kız Allah iyiliğini versin çok güldüm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?