Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
yok canım yaa sana dedim ya anamalara gidiyorum diye almadım ki bişey daha duruyo. bu akşam bu sinirle belkim gider alıırm bişeyler..
muhakkak çözülecek ama ben sıkıldım artık bişey yokmui gibi üstünü örtmekten
sallama sallama nerye kadar canım . o kadar sıkıntı çekiyoruz 1 gün bunun için ne surat nede trip yaptım. ufak bişeyden bu duruma geldik. neymiş sesimi yükseltiyomusum. e tartışıyoruz normal değilmi yani. o bana yanaşmadığı müddetçe yanaşmıcam kararlıyım

eşim küsmez siniri hemen geçer zaten bişey olmamış gibi davranır. bende o nun gibi yapmaya çalışıyodum ama bi yere kadar yani. konuşmaya ihtiyacım var diyorım ama bencil işte. ya surat yapıyorum adam neyin var demiyo varmı böyle bişey yaaa.. sarılıp uyuyo bende cinleniyorum bu sefer

mouusem ben neye kızdıgını anlamadım ha reglınmı gelıyor acaba
:)
ben sımdı tatıl ayarlama hayallerı kuruyorum
kapodokya
2 gunluk :)
bakalım nolcak

mouusem ben neye kızdıgını anlamadım ha reglınmı gelıyor acaba
:)
ben sımdı tatıl ayarlama hayallerı kuruyorum
kapodokya
2 gunluk :)
bakalım nolcak

sanırım yaklaşıyo
kuzucum sorun eşime konuşamamam. herhangi bir durumda bana neyin var niye surat yaptın diye bile sormaması. sabha diyorum ki akşam neden umursamadın saçma sebepten trip yaptın bende sana yaptım diyo.
anlattım haksızmıymışım dedim haklıymışsın dedi eeee o zaman be adam neden konuşmuyosun sormuyosun.
bende artık kaldıramıyorum. kadın omu benmi anlamak istiyorum
bu arada bende istiyorum uygun bişeyler bulursan bana da söyleseneeee

Son düzenleme:
mmousemm durum be yazıkki böle huy bu değişmez...ben üstüne ne kadar gitsem bişi fark etmiyor olan bana oluyor..sinirlendiğimle kalıyorum ortada..o yüzden salıverdim artık..
sevgili iken birçok huyumuzu bilmiyormuşuz bunu anladım..
şimdi evli olarak birbirimize tanımamıza ve huylarımıza alışmamıza zaman lazım sanırım

gunaydın teyzeleri biz doktordan geldık bebek oluşumu grundu şukurle rolsun
kıst gene duruyo haftaya gıtcez tekrar
kocalarla atışılmış galıba .olur oyle arada kızlar takılmayın sıkmayın canınızı
ısyancım bızdede kontrat vardı ama ev sahıbı sorun çıkarmadı. hem çıkaramaz. hukuk bılıyoz sonuçta. çıkmak ıstersen çık tatlım gecerlı nedenlerın var senın

sımdı bı tane buldum ya 2 kısı oda kahvaltı 99 lıra
ucak bıletlerı ege ben onur 700 kusur
sakamı nedır ya
arabayla gıtsek daha karlıyız
ahzıran 22 temmuz 7 yıllık ızın ama bu sene 2 parca halınde kullanmak ıstıyom
cok ufak bı attıl ıstıyorum ya
kapodokya beledıye baskanı kp kankası
ancak ona soylersek pesımıze takılırlar :S ne gerek varrr

ben surat yapmıyorum
ama yapsam yaptıgımda da arada ınan benımkıde demez
hepsı aynı model bunların canım :)
erkekler onemsemez boyle seylerı
bız kadınlar adam yorgun bıle olas ane oldu kusmuyuz bıseymı var dıye sorarı z

çok sevindim canım
kızmı erkek mi acaba

amanda aman bebişimiz görünmüş maşallah kuzumuzaaa
bende sana soracaktım kuzum..çıktığım takdirde kontrat bitimine kadar olan kirayı alabilirmiş ev sahibi öle sölendi bize :18::18::18:

amin canım rabbim beterinden korusun hepimizi
erkekelr çok değişik yaratıklar bunu anlıyorum geçte olsa

maaşşallah canım hadi gözünüz aydın olsun
korkuyordunda o kadar bak ne güzel hiçbişi çıkmamıl
bugün aldığımız güzel br ahber

aynen öyle eşim böyle değildi. sevgiliyken kavga ederdik ama şimdi etmiyo. yüksek ses sevmiyomus sinirleniyoms bencil işte benim ne hissettiğimin önemi yok
bu aarada sizin kontrat var diye evdenmi çıkamıyosunuz anlamadım ki ben. eşinin bi süre annesiyle küs olması iyi olur bence rahat edersin
bizde geçen akşam eşime dedim annenlere gidelim diye ama kv yine eltimde çocuk bakkmaya gittiği için evde değilmiş daha da teklif etmem zaten
uçak çok paraymış yaa. ben nisan gibi gitmek istiyorum 2 günlük turlar oluyo ya öyle. ama 500 600 tl falna yani bana pahalı geldi.
o zaman bende onu önemsemem bundan sonra hayat nasıl zehir olur ona görsün.
kedi gibidir eşim küstüm sevmedimmi zorla sevdirir kendini ne kadar katlanabilir bu duruma o yüzden bilmiyorum

amanda aman bebişimiz görünmüş maşallah kuzumuzaaa
bende sana soracaktım kuzum..çıktığım takdirde kontrat bitimine kadar olan kirayı alabilirmiş ev sahibi öle sölendi bize :18::18::18:
Yk cnm istdgn zaman çıkabilrşin bzmde 5 ay kalmştı gerci bzımkı senetlıydı senetlern hepsni aldk yani problem çkrmadı adam

haklısın canım inşş düzelirr

sehkerimmmmmm canım skp indirdim ben ordan açılmıyorrr :26::26::26::26:
olmuyorrr uyuz oldum

teşekkür ederim kızlar.sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez. ALLAH bılıyor kız çok ıstıyorum ama erkek olacak hissediyorum
isyancım sözleşmenın suretı sızde yok mu.... sözleşmeye göre değşir. boyle bır ıbare yazıyor mu sozleşmede eklenmiş mi boyle madde. hadı eklendı dıyelım. sen bu ev karanlık dıye çıkmak ıstıyorsun başka sebep var mıydı rutubet gıbı. bunları one surup noterden ıhtar cekmelısın ev sahıbı sorun çıkartacaksa

kuzum sorun çıkarırmı bilmiyoruz...ev karablık ve yatak odası çok havasız bunlar bizim sıkıntılarımız..zaten 5 ay kalmış sözleşme bitmesine o kadarda dayanabilirim diye düşündüm..uğraşmak istemedin noter moter
Yk cnm istdgn zaman çıkabilrşin bzmde 5 ay kalmştı gerci bzımkı senetlıydı senetlern hepsni aldk yani problem çkrmadı adam

bilmiyorumki kuzum..konuşmadık bile ev sahibi ile

kuzum erkekler böle..hep kendileri haklı hep kendilerine ilgi isterler..kedi gibiler..sevilmek okşanmak ilgi isterler ama nankörlerdir işte
şimdi yeniden tanışıyoruz artık eşlermizle...

mouusrm bende nısan gıbı dusunuyorum nısan sonu gıbı
hıc bır resmı tatılde 3 gune baglanmıyor he
ne 19 mayıs tatıl deıgl 1 mayıs carmsabva
23 nısan salı gıbı :)
neysee
bulursan sen banada soyle emı

sıbelcım gozun aydın olsun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…