- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #35.921
yok canım yaa sana dedim ya anamalara gidiyorum diye almadım ki bişey daha duruyo. bu akşam bu sinirle belkim gider alıırm bişeyler..bıze zamn yok 2 senedır aynı devam
hatta agıler bıle zamlı yatmamıs
fılan falan ..
neysee
bısey dıcektım unuttum he
mouusem dun 200 tl cek ilen alısverısın dıbıne vurdun kocanla o sebebten kavga ettınız demiiiii
muhakkak çözülecek ama ben sıkıldım artık bişey yokmui gibi üstünü örtmektenerkeklerin en büyük bahanesi hep aynı işte
bazı şeyler konuşarak aşılıyor ama onlar hemen biz konuşunca olay kavgaya dönüşecek diye istemiyorlar
sonra içimiz içimizi yiyoruz
evlilik bu tartışmada olur,kavgada olur normal yani
ama sen bekle bakalım sebebi özel demişsin
o mesele ne ise inşaallah aranızdaki hal olur tez zamanda
ahhh bu erkekler kadınların ömür törpüsü resmen
sallama sallama nerye kadar canım . o kadar sıkıntı çekiyoruz 1 gün bunun için ne surat nede trip yaptım. ufak bişeyden bu duruma geldik. neymiş sesimi yükseltiyomusum. e tartışıyoruz normal değilmi yani. o bana yanaşmadığı müddetçe yanaşmıcam kararlıyımbenim eşimde öle sorunlarım hep üstünü kapatıyor...eee hali ile bir sonuca varmadan askıda kalıyor..bende sinir oluyorum...erkeklerde var hrhalde bu gerçeklerle yüzleşme korkusu..salla kuzum ben artık öle yapıyorum..
bizim sorun uzun yaa..
ev meselesinde kv yine karışmış uzak muzal bir sürü şey sölemiş...benim tam haberim yoktur..
dün eşimin teyzesine yemepe gittik..orada eşim patladı..kv yoktu..
işte 2 oğlunu istanbullara yurt dışına yolluyor ben evlendim hala bana karışıyor..neres, uzak falan diye..baya tartışsı anneannesi ile..sinir oldum
anneannesi laf soktu kötü bir akşam geçirdik..sonra annesi geldi kalktık.
kontrat yok diodum yaa..bizim ev sahibi ile varmış...eşimle lv düğün zamanı imzalamışlar..o arada tartışma falan olduğu için eşim unutmış bana sölemeyi..bu yüzden taşınmaktan vazgeçtik ama zaten onun öncesinde de kv yapacağını yapmış..
şimdi eşin annesi ile küs sanırım..anlatmıoda bana olan biteni tam olarak
hayırlsı canım sıkma canını inşş birdün kendi evin olurrrrr
canım erkeklerin geneli böyle çok nadir çıkar ama oda işteee
Eşimde küser konuşmaz ben giderim hep artık bende çok fazla gitmiyorum
napayım diyorum çekiliyorum
Sıkma kuzucuğum canınıı
Owner nerde gerçektendeee :44::44::44:
günaydın şekerler nasılsınız
Goodcum nerelerdesin sen
canımmmmmmmmmm nasılsınnnnn kusurabakma kuzummmmmBuraya bile çok nadir gidiroyorummmmmmmm durr hemen geliyorumm
mouusem ben neye kızdıgını anlamadım ha reglınmı gelıyor acaba
:)
ben sımdı tatıl ayarlama hayallerı kuruyorum
kapodokya
2 gunluk :)
bakalım nolcak
sanırım yaklaşıyo
kuzucum sorun eşime konuşamamam. herhangi bir durumda bana neyin var niye surat yaptın diye bile sormaması. sabha diyorum ki akşam neden umursamadın saçma sebepten trip yaptın bende sana yaptım diyo.
anlattım haksızmıymışım dedim haklıymışsın dedi eeee o zaman be adam neden konuşmuyosun sormuyosun.
bende artık kaldıramıyorum. kadın omu benmi anlamak istiyorum
bu arada bende istiyorum uygun bişeyler bulursan bana da söyleseneeee
Hoşbulduk cnm bnm nasılsınelfmm
hosgeldınnn
gunaydın teyzeleribiz doktordan geldık bebek oluşumu grundu şukurle rolsun
kıst gene duruyo haftaya gıtcez tekrar
kocalarla atışılmış galıba .olur oyle arada kızlar takılmayın sıkmayın canınızı
ısyancım bızdede kontrat vardı ama ev sahıbı sorun çıkarmadı. hem çıkaramaz. hukuk bılıyoz sonuçta. çıkmak ıstersen çık tatlım gecerlı nedenlerın var senın
gunaydın teyzeleribiz doktordan geldık bebek oluşumu grundu şukurle rolsun
kıst gene duruyo haftaya gıtcez tekrar
ısyancım bızdede kontrat vardı ama ev sahıbı sorun çıkarmadı. hem çıkaramaz. hukuk bılıyoz sonuçta. çıkmak ıstersen çık tatlım gecerlı nedenlerın var senın
evet canım aynen öyle, sorunları çözmeyi değil üstünü kapatmayı seviyorlar.
Tartışma, kavga bile evin tadı tuzu bazen,
aman kavga çıkmasın diye susmak üzerini kapatmak daha kötü sonuçların alt yapısını oluşturuyor.
Allah beterinden korusun her zaman.
gunaydın teyzeleriBiz doktordan geldık bebek oluşumu grundu şukurle rolsun
Kıst gene duruyo haftaya gıtcez tekrar
ısyancım bızdede kontrat vardı ama ev sahıbı sorun çıkarmadı. Hem çıkaramaz. Hukuk bılıyoz sonuçta. çıkmak ıstersen çık tatlım gecerlı nedenlerın var senın
aynen öyle eşim böyle değildi. sevgiliyken kavga ederdik ama şimdi etmiyo. yüksek ses sevmiyomus sinirleniyoms bencil işte benim ne hissettiğimin önemi yokmmousemm durum be yazıkki böle huy bu değişmez...ben üstüne ne kadar gitsem bişi fark etmiyor olan bana oluyor..sinirlendiğimle kalıyorum ortada..o yüzden salıverdim artık..
sevgili iken birçok huyumuzu bilmiyormuşuz bunu anladım..
şimdi evli olarak birbirimize tanımamıza ve huylarımıza alışmamıza zaman lazım sanırım
uçak çok paraymış yaa. ben nisan gibi gitmek istiyorum 2 günlük turlar oluyo ya öyle. ama 500 600 tl falna yani bana pahalı geldi.sımdı bı tane buldum ya 2 kısı oda kahvaltı 99 lıra
ucak bıletlerı ege ben onur 700 kusur
sakamı nedır ya
arabayla gıtsek daha karlıyız
ahzıran 22 temmuz 7 yıllık ızın ama bu sene 2 parca halınde kullanmak ıstıyom
cok ufak bı attıl ıstıyorum ya
kapodokya beledıye baskanı kp kankası
ancak ona soylersek pesımıze takılırlar :S ne gerek varrr
ben surat yapmıyorum
ama yapsam yaptıgımda da arada ınan benımkıde demez
hepsı aynı model bunların canım :)
erkekler onemsemez boyle seylerı
bız kadınlar adam yorgun bıle olas ane oldu kusmuyuz bıseymı var dıye sorarı z
Yk cnm istdgn zaman çıkabilrşin bzmde 5 ay kalmştı gerci bzımkı senetlıydı senetlern hepsni aldk yani problem çkrmadı adamamanda aman bebişimiz görünmüş maşallah kuzumuzaaa
bende sana soracaktım kuzum..çıktığım takdirde kontrat bitimine kadar olan kirayı alabilirmiş ev sahibi öle sölendi bize :18::18::18:
yok canım yaa sana dedim ya anamalara gidiyorum diye almadım ki bişey daha duruyo. bu akşam bu sinirle belkim gider alıırm bişeyler..
muhakkak çözülecek ama ben sıkıldım artık bişey yokmui gibi üstünü örtmekten
sallama sallama nerye kadar canım . o kadar sıkıntı çekiyoruz 1 gün bunun için ne surat nede trip yaptım. ufak bişeyden bu duruma geldik. neymiş sesimi yükseltiyomusum. e tartışıyoruz normal değilmi yani. o bana yanaşmadığı müddetçe yanaşmıcam kararlıyım
eşim küsmez siniri hemen geçer zaten bişey olmamış gibi davranır. bende o nun gibi yapmaya çalışıyodum ama bi yere kadar yani. konuşmaya ihtiyacım var diyorım ama bencil işte. ya surat yapıyorum adam neyin var demiyo varmı böyle bişey yaaa.. sarılıp uyuyo bende cinleniyorum bu sefer
teşekkür ederim kızlar.sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez. ALLAH bılıyor kız çok ıstıyorum ama erkek olacak hissediyorum
isyancım sözleşmenın suretı sızde yok mu.... sözleşmeye göre değşir. boyle bır ıbare yazıyor mu sozleşmede eklenmiş mi boyle madde. hadı eklendı dıyelım. sen bu ev karanlık dıye çıkmak ıstıyorsun başka sebep var mıydı rutubet gıbı. bunları one surup noterden ıhtar cekmelısın ev sahıbı sorun çıkartacaksa
Yk cnm istdgn zaman çıkabilrşin bzmde 5 ay kalmştı gerci bzımkı senetlıydı senetlern hepsni aldk yani problem çkrmadı adam
aynen öyle eşim böyle değildi. sevgiliyken kavga ederdik ama şimdi etmiyo. yüksek ses sevmiyomus sinirleniyoms bencil işte benim ne hissettiğimin önemi yok
bu aarada sizin kontrat var diye evdenmi çıkamıyosunuz anlamadım ki ben. eşinin bi süre annesiyle küs olması iyi olur bence rahat edersin
bizde geçen akşam eşime dedim annenlere gidelim diye ama kv yine eltimde çocuk bakkmaya gittiği için evde değilmiş daha da teklif etmem zaten
uçak çok paraymış yaa. ben nisan gibi gitmek istiyorum 2 günlük turlar oluyo ya öyle. ama 500 600 tl falna yani bana pahalı geldi.
o zaman bende onu önemsemem bundan sonra hayat nasıl zehir olur ona görsün.
kedi gibidir eşim küstüm sevmedimmi zorla sevdirir kendini ne kadar katlanabilir bu duruma o yüzden bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?