- 13 Haziran 2011
- 12.771
- 7.958
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #36.041
şimdi cinnet geçiricem bir yerlere dökmesem içimi rahatlayamıcam
ben kocam eve gelicek saat 4 bçkta diye hazılık yapım balkonlarda bekliyim ne haber verio ne gelio, arıyorum 4,40 ta meşgule veriyor, ben sandımki ben sandımki başına bişey geldi .aramayınca geri,saat 5 bçkta tekrar aradım. . nerdesin aşkım deyince pişkin pişkin tel ucunda" arkadaşlarımın yanındayım" demezmi.. o an beynimden vurulmuşa döndüm madem iş çıkışı bulşcan haber ver yaaa haber çok mu zorrrrrr.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Allahım sabır ver bana yoksa tutamıcam kendimi.
şimdi cinnet geçiricem bir yerlere dökmesem içimi rahatlayamıcam
ben kocam eve gelicek saat 4 bçkta diye hazılık yapım balkonlarda bekliyim ne haber verio ne gelio, arıyorum 4,40 ta meşgule veriyor, ben sandımki ben sandımki başına bişey geldi .aramayınca geri,saat 5 bçkta tekrar aradım. . nerdesin aşkım deyince pişkin pişkin tel ucunda" arkadaşlarımın yanındayım" demezmi.. o an beynimden vurulmuşa döndüm madem iş çıkışı bulşcan haber ver yaaa haber çok mu zorrrrrr.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Allahım sabır ver bana yoksa tutamıcam kendimi.
Kabalık etmiş eşin canım sıkma canını dicem ama sıkılır biliyorum..
Yüz vermeyin bu kadar kocalarınız ipleri teslim etmeyin gitmeden bi haber versin danışssın olmaz ki ama
gayet net bir şekilde uyar tatlım..artık evli bir erkek haber vermesi lazım öle kafasına göre takılamaz...iyi niyeti suistimal ediyorlar sonra...sakın susayım deme
Aramasanda arica yokmus gibi ne ala yaaa :$$$
Kimsecikler yok muu?..
Ugrayamıyorum artık çok fazla..
bi kaç gündür rahatsızdım, dün misafirim vardı onun hazırlıgı vs derken iyice kötü oldum.
Doktor kontrolüm var çarşamba günü ama çekiniyorum. :26:
Öpüyorum heppiniziiii
günaydın hanımlarr
o kadar çok yorgunumki anlatamam
dün sabahtan akşama kadar temizlik yaptım hiç durmadan usanmadan
ama sorun bittimi die tabi heryer bitmedii
kadın bulamıyorum kime çağıracak olsam ya dolu yada eşi izin verimiyoo
en sonunda tak etti canıma yetti garii
aslında yapmıcaktım malum biliyosunuz rahatsızım ama hava çok güzeldi bahar havası vardı
içimde çok sıkılıyodu ev pis die
yaptım tam 1buçuk saat salonumu temizledim
camları sildim koltuklarım çok ağır olmasına rağman çektim altlarını sildim
toz aldım süpürdüm sildim
sadece avizemi silmedim:26:
sonra geçtim diğer camlara elşme aldım süngeri çamaşır suyunu beyaz yerleri bir güzel sildim
sonra komlple güzelce suyla sildim
sonra yata odamı sildim süpürdüm
küçük odamı sildim süpürdüm
sadece mutfak camımı silemedim doşarı çıkıp silmem gerekiyoo yüksek olduğu için çıkamadım
he birde banyo duvarları kaldı
şuanda halimi görmelisiniz kolum belim heryerim ağrıyoo
dün aşkam kolumun ağrısından uyuyamadım
anladımki bana göre değil muhakkak bulmam
ben her temizlikte böle olursam yandımm :18::18::18:
eşimede çok kızdım sinir etti beni sonra gönlümü almaya çalıştı tabi ama pas vermedim
ben yorulmuşum halsizim insan demezmi karıcım neden böylesin diee
çoook sonra soruyo paşam aşkım çokmu yoruldun diee
küsüm ben sana dedim
isyanım ne güzel ohh gezmişsiniz iyi gelmiştir canım sanada farklı şeyler yapmak
Günaydınnn bayanlarrr
çok yorgunum ve çok uykuluyummm
c.tesi misafirlerim vardı...akşama kadar oturfular..iş yerinden arkadaşımda felmişti..eşim geldi iş yerimden arkadaşımı eve bırakıp eve geldik..
dün sabah kahvaltı ettik evde çok güzel bir kahvaltıydı hava çok güzeldi..evin zemin kat olması ilk defa işe yaradı..tüm pedeyi açtık pancereleri açıktık..oturma odasında kendimizei bir güzel açık üfe kahvalyı yaptık 1 saat falan..
spnra çıktık güzel bir çaybahçesine gittik..konyanın baya dışında sayılırdı..ardından eşimin lise 11 ssınfa kadar okuduğu okula gittik..dağ bayır gezdik çünkü oluk dğın başındaydı
ardından çaşıya indeik...bana grinin elli tonunu aldıkyemek yedil eve geldik...eve geldiğimide saat 5-6 falandı...güzel bir hafta sonuydu..
bu arada grey gibi b,r adam yok..ama beni az korkuttu yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?