- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #36.081
hoşgeldi cnm,
geçmiş olsun dikkat et kendine.
tum knallar 2 ay ucretsız sonra lıg tv olarak devam edıcez
normalde dıgıturk alacagıma tıvıbu alırım akcırdıgım dızılerı ızlerdım lıg tv ıcın basvurduk yanı 2 ay tum kanalalr acık :S
uyzu oldum
buarada benımde kemıgım yamuk sala dogru sırttan ben bunue vlılık basvurusunda rontgende ogrendım
ama hıc sıkıntısı yok baan yada fakrında degılım
ohh ne güzel yaaa..şimdi evde olsam temziliğimi yapsam..sonra bir çay demlesem...tv nin karşısından kadın programı izlesemmmohh misss
canım eski günleri yad etmişsinizdir ne güzel ya
sıralar,tahtalar,duvarları baya bir nostalji yaşamışsınız
bende isitoyurm ama onun memleketine gitmemiz lazım belki ilerde yapabiliriz
canım baya okumuşsun 120 sayfayı ben şimdi ikinci kitabıda aldım
karanlığın 50 tonunu ama ona 10 tl verdim uygununu aldım bu sefer
ama başlamadım daha elimde başka kitap var
ben çoook severi,m kitap okumayı
yeniden doğdum canım sende çoook yoğun bir hafta sonu geçirmişsin
ne güzel olmuş ben şimdi hiç temizlik falan aypmıyporum annem ve ablamız sağolsun ama
evlenince ayvayı yedim resmen
valla uykusuzda değilim ama ehavet çöküyor galiba 2 gün sonra p.tesileri içim içime sığömıyor
good canım inşaallah bir bayan bulabilirisn
bu erkrklerin yardımcıya tavrı neden bu kadar sert anlamama
benim nişanlımda öle diyor istemem yabancı birini evde diyor
annelerinden görmedikleri için mi acaba
onlar ama ev hanımı biz öyle değiliz ki
bende diyorum ki o zaman bana yardım edersin sende öyle yatmak yok diyorum
eeee bakarız falan diyip geçiştiriyor
biliyorum yapmıcak ama işte bile bile
canım benim farklı bir durumtum knallar 2 ay ucretsız sonra lıg tv olarak devam edıcez
normalde dıgıturk alacagıma tıvıbu alırım akcırdıgım dızılerı ızlerdım lıg tv ıcın basvurduk yanı 2 ay tum kanalalr acık :S
uyzu oldum
buarada benımde kemıgım yamuk sala dogru sırttan ben bunue vlılık basvurusunda rontgende ogrendım
ama hıc sıkıntısı yok baan yada fakrında degılım
fıtık değil allaha şükür gitmediğim doktor kalamadı gataya bile gittim yaniigoodcum bak dikkat et eğer o kadar sorunların varsa
senin bu kadar temizlik yapman iyi değil
ilerde allah korusun bel fıtığı olursun
benim ablamda senin gibi idi 2 kere ameliyat geirdi
onun için hemen yapma azar azar yap
ilersi için sıkıntı olur
günaydın şekerler herkese iyi haftalar
bugün temizlik yapcam bende bi başlayamadım çok üşeniyorum
hoşgeldin canımmm
kızlar yaaa biri bizim elektrik-su faturamızı ödemiş..
cuma kardeşime para verdim ödesin diye gitti..abla ödenmiş görünüyor netten baksana dedi baktım borç morç yok..nasıl oldu bu yahuuu
elıfnamcım sızın dugun tarıhı keısnlestımı??
Bende evlenmeden temzılık yapmıyodum guzelıme vlenınce yapıyor ınsan
Pazartesı bıtecek oyle dusun ve sukurkı cumarttesılerımız yok
Cuma kardeşime para verdim ödesin diye gitti..abla ödenmiş görünüyor netten baksana dedi baktım borç morç yok..nasıl oldu bu yahuuu
hoşgeldin canımmmnasılsınn
kim ödedi acaba annenler ödemiş olabilirmi
şimdi babamı aradım bilmiyor o daiş karışık b,r hal aldı...bu yardımsever vatandaş kim
yok bundan sonra inşş alacam belim çok ağrıyo görümcemde dedi beni neden çağırmadın beraber yapardık dedi ama ben kendim yapmak istedim
sonrada böylee pertt oldumm
belim çok ağrıyoo üff yaaaaaaaaaaa
şimdi başka bir kadın ayarlamaya çalışıyorum
ayy bide eşim demezmi beni kızdırmak için sonrada pis pis sırıtıyoo
aşkım sen yapacan tabi burası senin evin bide kadınmı tutacaz diyoo
ağrı felan dinlemedim bi fırladım koltuktan
tamam ben temizlerim sende beni böyle çekersin dedim
gülyoo tamam aşkım kızma şaka yaptım diyoo
Günaydınnn bayanlarrr
çok yorgunum ve çok uykuluyummm
c.tesi misafirlerim vardı...akşama kadar oturfular..iş yerinden arkadaşımda felmişti..eşim geldi iş yerimden arkadaşımı eve bırakıp eve geldik..
dün sabah kahvaltı ettik evde çok güzel bir kahvaltıydı hava çok güzeldi..evin zemin kat olması ilk defa işe yaradı..tüm pedeyi açtık pancereleri açıktık..oturma odasında kendimizei bir güzel açık üfe kahvalyı yaptık 1 saat falan..
spnra çıktık güzel bir çaybahçesine gittik..konyanın baya dışında sayılırdı..ardından eşimin lise 11 ssınfa kadar okuduğu okula gittik..dağ bayır gezdik çünkü oluk dğın başındaydı
ardından çaşıya indeik...bana grinin elli tonunu aldıkyemek yedil eve geldik...eve geldiğimide saat 5-6 falandı...güzel bir hafta sonuydu..
bu arada grey gibi b,r adam yok..ama beni az korkuttu yahuu
cuma kardeşime para verdim ödesin diye gitti..abla ödenmiş görünüyor netten baksana dedi baktım borç morç yok..nasıl oldu bu yahuuu
Günaydın kızlar merhabalar herkese
hafta sonlarınız ne güzel geçmiş
Goodcum dikkat et canm kendine
Erkeklere gelincede hepsi aynı ama çalışan bayan olsam 2 haftada bir gelecek bayan ayarlkardım ki sen hep kayınvalidensin 2 haftalık temizlik yeter sana
Bizimde hafta sonumuz çokk güzel geçti
cumartesi yazlık bakmaya gittik yazlık alıyoruz yarın satışı gerçekleşicek
pazarda arkadaşlarımızla dışardaydık gece 1 de döndük eve uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim
günaydın kızlarr :) uuzun süredir giremedim ama özledim sizleri.
umarım hersey yolundadır. öptümmmm hepinizi
hayırlı olsun kuzum yazlığınız...
gunaydın kızlar .çok hastayım çok ağır bır grıp gerçırıyorum
konuları okuduğum kadarıyla yazayım
eşimin bana haber vermeden arkadaşlarıyla takılmasına asla musade etmem. yapamaz boyle birşey. anca arayacak ben tamam dıyeceğim oyle.ben arayacağım açmıcak sonra arkadaşlarımlayım dıyecek ha adamın kafasını koparırırm be
yenıdendoğdum dıjıturk hakkında bılgım yok ama eşin senın ustündekı kıyafetı beğenmemişya ona çok kızdım yanı. sen kılolu bır bayan değilsin. azcık fırladıysa yanın korseyle pekala guzel olurdu. eşin densizlik etmiş kusura bakma
iyim canbım sadece belim ağrıyoo :26:günaydın kuzum.dikkat et kendine baya iş yapmışsın ...erkek anlamaz güzelce izah et kuzum.
naslsn bakalım bayadır görüşemedik seninle.
güzel bir hafta sonu ne güzel olmuş kuzum.
biri bizimkileride ödese keşke bu ne şans yahu
Günaydın kızlar merhabalar herkese
hafta sonlarınız ne güzel geçmiş
Goodcum dikkat et canm kendine
Erkeklere gelincede hepsi aynı ama çalışan bayan olsam 2 haftada bir gelecek bayan ayarlkardım ki sen hep kayınvalidensin 2 haftalık temizlik yeter sana
Bizimde hafta sonumuz çokk güzel geçti
cumartesi yazlık bakmaya gittik yazlık alıyoruz yarın satışı gerçekleşicek
pazarda arkadaşlarımızla dışardaydık gece 1 de döndük eve uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim
gunaydın kızlar .çok hastayım çok ağır bır grıp gerçırıyorum
konuları okuduğum kadarıyla yazayım
eşimin bana haber vermeden arkadaşlarıyla takılmasına asla musade etmem. yapamaz boyle birşey. anca arayacak ben tamam dıyeceğim oyle.ben arayacağım açmıcak sonra arkadaşlarımlayım dıyecek ha adamın kafasını koparırırm be
yenıdendoğdum dıjıturk hakkında bılgım yok ama eşin senın ustündekı kıyafetı beğenmemişya ona çok kızdım yanı. sen kılolu bır bayan değilsin. azcık fırladıysa yanın korseyle pekala guzel olurdu. eşin densizlik etmiş kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?