Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
anamm bebel düşünüosunu yani hafiften..benim adam hala istemiyor..1 sneden sonra düşünebilirmişiz..birraz gezicekmişiz..çocuk olunda hayatımız o olacakmış böle bişey için erkenmişl

canım bizde sneeye düşünüyoruz bu sene de bi tatil yapalım gezelim ondan sonra diyoruz zten normalide o gibi gözüküyo daha çook erken

AAAAAAAA
HAYIR nerede gordun yazdıgını eglencelıde cok ıstıyordu
acıkcası ben kredı bıtene kadar ıstemıyorum cocuk 23 ay var
daha sonrada bır araba almak ıstıyorum
daha sonra
yanı 3*4 sene sonra ınsallah ege cok buyumus olacak ama yapcak bısey yok
suanda ıstemıyorum
sızınkıler ılk olacak 1 tane bebek cok sorun degıl ama 2.tane kucuk cocuk calısırken zor

bu ay abşlayalım...bende beş kuruş para yok şu anda...sünger bob gibi yuttuk paraları..
ayın 10 unda maaş alıcam 75 tl sini ayırcam direk

burayada yazmış burda okudum once. doktora gıdeceklermış bugun hayırlı sonuçlar alır ınş
yenıdendoğdum ıyı eşin okadar beklemek ıstıyor yanı. ne bıleyım erkekler daha acelecı oluyor sankı

eglenceli bol bebiş topiğine yazmış aramızda bebek filmini izleyen varmı kızlar

burayada yazmıs ben gormedım atlamısım herhaldeee ya bugun doktora gıdecekler bebekler arttı yanı ne guzell

sbelım , ben baskı yapsam bebek yaparız ama bız suanda henuz kendımızı toparlıyamadık yanı bı ay elmızde para kalıyor bı ay ay sonuna 15 gun kala para bıtıyor
bebek olunca daha rahat yasamak ısterım
ayrıc akcucuk cocuk ege gıbı olmazkı uykusuzlugu ayrı ıse gıdıp gelmek ayrı ona kım nerede nasıl bakacak ayrı ayrıca daha 25 yasındayım 2 cocuk bana suanda fazla gelıyor
o sebebten esıme yuz vermıyorum
mutlaka oda cocuk ozlemı varsa dıcemde egede gıderıyoruz eger bıyolojık babasıda onur olsaydı ben kesınlıkle 1 cocukta kalırıdm
hem zengınler 1 cocuk yapıyor artık bılıyorsunuz

hem hamılelıgım guc gecmısıt benım 21 hafatdan sonra agrılar kramplar baslamıstı
sureklı yatarak gecırıdm oda gozumu korkutuyor yanı suanda hıc aklımda yok bebek

sız yapın resımlere baka baka tatmın oluruz

valal bızdede bellı bı mıktar var ay sonuna kadar oradan para bırıkırmı bılmem ama bende denerım yanı bırıktırmeyı

eğlencelıden haberınız var mı. test yapmış pozitif ama adetıde başlamış:44:
hiç bilgim yok
hemen başlayalım mesele
kimde şu an ne kadar birikim oldğunu yazsın ona göre bizde başlayalım
06/02/2013 itibari ile
kuzum şunada bankada 615 tl varr ama 500 tl çekecem
agimi alınca atacam ben kumbaraya
eglenceli bol bebiş topiğine yazmış aramızda bebek filmini izleyen varmı kızlar

ne yazmış anlamadım:44:

anladım cnm hayırlısı
bebek varken rahat yaşamakda cok zor olsa gerek. misal ben rahat yaşayamayacağımı bılıyorum eh okadar enayı gıbı kıra verirsek olcağı bu aptal kocam benım

anladım cnm hayırlısı
bebek varken rahat yaşamakda cok zor olsa gerek. misal ben rahat yaşayamayacağımı bılıyorum eh okadar enayı gıbı kıra verirsek olcağı bu aptal kocam benım

sadece senın degılkı bebekte onemlı
ona guzel seyler alıp guzel yerde dogum yapmak ısterıms uanda
olsa devlet hastanesi olur :)

aman sağ salim doğsunda özel miş devletmiş farketmez
benim öyle illede özel hast doğum yapicam gibi bir takıntım yok
ama ilerde ne olur bilemem
mutlaka arada fark vardır ama şimdilik böyle düşünüyorum

haa bu arada ablamda,abimin hanımıda hep özelde yaptılar
belki ondan dolayı olabilir..

bende guzel hastanelerden bırınde dogurdum ve kontrollerım ıyı bır doktorda oldu
benım gıbı pıpırıklı ve hassas bır kadın ıcın devlet hastanesı bana ölüm gibi gelir allah mecbur etmesınde

yemeğimi yedim çok acıkmıştım..
eğlencelinin testi pozitif çıkıp nasıl adet olabiliyor yahuu..haile iken böle bişi olması mümkünmü acaba..çok merak ettimm..

ben şahsen özelde doğum isterim..şu anda üniv hastanesinde çalışıyorum ve yok yok istemem

devlet hastanesınde doğum mu ALLAH korusun:26: özele gıdıyorum ve nasipsede gıdeceğim madem bu çoçuğu ıstedın ödeyeceksın paşa paşa paşam

kuzum anlıyorum seni ama bazen fazla maddiyata kaçıyorsun
bebek rızkıyla gilir
ben hiç öyle düşünmüyorumm
benim için neresi iyi olacaksa orada doğurabilirim misal
hoş allahımıza şükürler olsun maddi açıdan inşş sıkıntı çekmeyiz ama
çokda öyle takıntım yoktur özel olsun die

canım olabilmesi normal kanam olmuyordur leke gelir buda benim bildiğim gebelikte olabilir
yani normal regl gibi olmaz

Selam hatunlar..
Nasılsınız?
Birikim konusunda en kötünüz benim emin olun. Yok anacım ben para iriktiremiyorum, biriktirmeyi bırak sanki cüzdanımda dursa rahatsız oluyorum.
110 liram var şimdilik. Dışarı çıksam bitmişti :26:
Biriktirmeyi çok istiyorum ben güne katılayım dedim eşim okadar bekliceksin gelen para beklediğine değmicek vs dedi ben de sinir oldum.

aaa bak keşke bende ayetli yapırsaydım kimse atamazdı o zaman.

kardanmadamım senin ilahiyat okuma durumun ne oldu.. başvuru yaptınmı sınava.

Başvurumu yaptım bekliyorum. Bi işe girdim inşAllah alnımın akıyla çıkarım. :18:

Sinekler felaket ısırır beni denicem ama bu kez arılar gelmesin.
Muzu dondurmaya bayılırım ama biz bu şekilde milkshake olarak yapıyoruz, nefis.

kızlar sabah direksiyon eğitimim varr, bakalım nasıl geçecek, çok heyecanlıyım,hepinizi şimdiden öpüyorum

Hadi Allah yardımcın olsun. Ben hiç süremem sanıyodum ama o kadar kolay ki araba hareket edicek bi güven gelicek bu da neymiş diceksin. Sonra o koltuktan kalkmak istemiceksin hiç.

günaydın kızlarrrr bugün çok şükür iyiyim derken şimdide regl ağrısı çekiyorum nedir benim bu halim yaaa

regl olmasan daha kötü oluyosun ama kuzum

günaydın hanımlarrrrrr ben geldimmm

artk öyle yapacam canım kocam istemiyo zatenn
isteyene kadarr bende istemicem

Bencede sen dile getirme bebek istiyorum diye biraz zaman geçsin bu kez eşin üsteler.

günaydın kızlarr bende 2012 şubat geliniyim bebek istioruz ama hala olmadı nasipp

Hoşgeldin canım.
Hayırlısıyla tez zamanda gelsin bebişiniz.

ne aşeriyorum nede midem bulanıyo ne bıım hamıleyım ben ya yarın doktora gıdeceğiz dua edın bıze

Daha erken onlar için ama yaa

Benim kocam kesin gider bu konuda o kadar eminim ki. Ben istesem gitmeyebilir ama mevzu bebegiyse
Bebeğini anzer ballarıyla beslermiş tabi dedim biz yiyelim çiçek balını.

Halam 4 çocugunda da adet olmuş ama sanırım normal adet gibi değil daha az kanaması oluyomuş.
Ben de özelde istiyorum ama eşim bu konuda çok seçici özeller daha fazla para için genelde sezaryana yönlendiriyolar dedi. Ben kesinlikle sezaryan istemiyorum.
O yüzden çok araştırmamız lazım.

Son düzenleme:

CANIM BENIM ozel durumum var doktorumu aradıgımda benım numaramdan benı tanımalı kanda pıhtılasmadan oturu bellıb ı aya kadar ılac kullanmam lazım
bebegın hayatı tehlıkesı soz konusu olabılıyor
ayrıca ozel hastanelerde cok oenm verıyolar
ya devlet hastanesı cok zor bı ıhtımal tbaı ama goodcum bızım suanda karnımızı doyurmaya par aya kalıyor ya kalmıyor
yanı kredı varken bebek zor cunku calısacgım ıcın aktıf bı emzırme olmayacak mamalarda bellı
yanıonu ıyı gıydırmek guzel arabaya bınsın v s ısterım kendımı bılıyorum
borc ıcıne yıgılırız aksı olursa tabı olursa basımın ustunde yerı varda saglıkla gelsın 2 sene hıc dusunmem dıye dusunuyorum suanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…