Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ilksev baska resimleride eklermisin sacimizin rengi bile ne kadr benziyor ne renk sacin benim cikolata kahve boyanmisti ama git gide hep acildi canim

günaydın kızlar

yenidendoğdum işyerindeki pcde çok yok ama ekliyim
saç rengim koyu çikolata kahveydi gri elbise olan kına gecem, arada 1 gün boşluk vardı
ertesi gün kızlarla hamama gittik ve sonuç düğün günümdeki renk
kuaförümde tekrar boyamayalım fenada olmamış dedi :)
ama genelde açık karamel tonları kullanıyorum cnm

isyan geçmiş olsun kuzum...
ya kızlar benimde sol yumurtalığım 3 gündür çok kötü ağrıyo. nefes alırken bile bıçak saplanıyo sanki. sizce neden olabilir ki :26:

allah şifa versin canım inşallah önemlli birşeyi yoktur o sorun bendede var bitmek tükenmek bilmeyen mide bulantısı

canım geçmiyor işte o yüzden gösterdik..kaç defa gösterdik bişi bulunamadı...USG sinde de bişi çıkmadı şükür..kan tahlilini bekliyoruz..

ya kızlar benimde sol yumurtalığım 3 gündür çok kötü ağrıyo. nefes alırken bile bıçak saplanıyo sanki. sizce neden olabilir ki :26:
canım seni korkutmak istemem ama en son benimde aynı dediğin gibi bir ağrım oldu..ağrıda değil acı..ani hareket edince eğilip kalkınxa bıçak gibi saplanıodu..7 cm kist çıkmıştır..doğum kont hapını bıraktın belki kist tekrarlamıştır..doktora git kuzum biran önce..ama adet dönemim yakınsa yada yeni bittiyse ondanda olabilir..

birbirimize sima olarak benziyormuyuz bilemiyorum ama dugun sacimiz
gelinligin tarzi cok benzemis
senin gelinligin ustu daha guzelmis bile diyebilirim hehehe
biz ikimiz bu baglamda ibonun karisi aysegle benziyoruzz bir bakarsan
benimde sacim suanda karamel tonlarinda ama rofle yaptiracagim yeniden

aynen bende kist olmasin diyecektim isyan yazmis cnaim doktora gitmen gerek sen bi ay gebesin bi ay agrin var

masallah yaw torun bolluguna
hepsi kizmi erkekmi nasil bir dagilim var_
şöyle anlatayım canım
1. ablam 4yaşında1 oğlu var 2. ye hamile 1 aylık,
2. ablamın 8yaşında bir kızı 5yaşında bir oğlu varr
3. ablamın 7 yaşında 1 oğlu 1 yaşında 1 kızı var

canım belki yumurtlamı dönemindir

pof yaa bende ondan korkuyorum zaten gecen haftada aynı bu şekilde ağrımıştı ama 3 gündür aynı ağrı devam ediyo. şu anda regl yim ondandır belki diyorum bekletiyorum yarında geçmezse ctesi giderim dr a
aynen bende kist olmasin diyecektim isyan yazmis cnaim doktora gitmen gerek sen bi ay gebesin bi ay agrin var
ne sorunlu kadınım yaaa ekşın yaratıyorum işte size alla alla ya pko tekrarlamış olabilirmi acaba diyorum sivilcelenmeyede başladım. o gittiğim dr beni pek tatmin etmedi zaten ilk gittiğim dr gidicem ben yine.
canım belki yumurtlamı dönemindir

regl yim canım yaaa :44:

canım reglli isen ondanda olabilir belki..ama geçen haftada oldu demişsin...bilemedim ama yinede sen kesin doktora git..benimde kontrole gitmem lazummm

canım reglli isen ondanda olabilir belki..ama geçen haftada oldu demişsin...bilemedim ama yinede sen kesin doktora git..benimde kontrole gitmem lazummm

ya gitmesine giderimde şu kontrol oluyı beni deli ediyo bide tekrar ilaç kullanmaya başla derse çok üzülürüm yaa resmen göbek yaptım bu yaşımdan sonra

ya gitmesine giderimde şu kontrol oluyı beni deli ediyo bide tekrar ilaç kullanmaya başla derse çok üzülürüm yaa resmen göbek yaptım bu yaşımdan sonra

kuzum belki vermeyecek belki kist falan yok..belli olmaz ama nedenini öğren..böle düşününce daha kötü oluon :)

kıs zaten hastanedesinn 2 dk görün bi doktora
valla öle kuzumda vajinal muyaneden çekiniorum..2 aydır gitcemm :18::18::18:

kuzum belki vermeyecek belki kist falan yok..belli olmaz ama nedenini öğren..böle düşününce daha kötü oluon :)

valla öle kuzumda vajinal muyaneden çekiniorum..2 aydır gitcemm :18::18::18:
Kuzum gt doktra önemlı knular bunlar bnde yarn sabha ızn aldm bebş cok kaşılyo korkyrm bende bakalm ne olck ne dcek dktor

Kuzum gt doktra önemlı knular bunlar bnde yarn sabha ızn aldm bebş cok kaşılyo korkyrm bende bakalm ne olck ne dcek dktor

ben üstten ISG ile baktırcam karar verim...radyolojde çalışıom yaww

hocalar baksın bişi görürlerde jinekolojiye öle giderim...zaten tanıyı koyan bizim hocalar yani..ne salaklık yapıosam

kuzum normaldir kasılmalar sanırsam...bebek artık hızlı büyüyor değilmi

Evet cnm bu aylar büyme ayları ama icmde korku var bı gözkym geçn ay gdmedm ultrsyna yarn bklcm inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…