- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #36.621
bende çokokrem yiyorum...
mmousem o yemek baya yağlı oluyor yanına muhakkak pilav ister ve yoğurt
bende çokokrem yiyorum...
mmousem o yemek baya yağlı oluyor yanına muhakkak pilav ister ve yoğurt
yemek telaşı ııııııyyyyyy hiç sevmem benim yemeğim allah tan hazır . bu gün naptım biliyonuzmu çocuklara bi güzel evi toplattım ama varya biri oyuncakları topluyo öbürü ev süpürüyo ben bulaşık derken 20 dakkada iş bitti . sonra bunları hazırladım çarşıya gezmeye götürdüm ödül olarak. çarşıda babamıza gittik dükkanı bi güzel dağıttık adam napsın baktı oluru yok siz isterseniz eve gidin dedi yani kibarca bizi kovdu şimdide uyuyolar birazdan bende uyuyabilim çok yoruldum
siz kaç yaşındasınız?
yemek telaşı ııııııyyyyyy hiç sevmem benim yemeğim allah tan hazır . bu gün naptım biliyonuzmu çocuklara bi güzel evi toplattım ama varya biri oyuncakları topluyo öbürü ev süpürüyo ben bulaşık derken 20 dakkada iş bitti . sonra bunları hazırladım çarşıya gezmeye götürdüm ödül olarak. çarşıda babamıza gittik dükkanı bi güzel dağıttık adam napsın baktı oluru yok siz isterseniz eve gidin dedi yani kibarca bizi kovdu şimdide uyuyolar birazdan bende uyuyabilim çok yoruldum
çok yeme bak benim gibi olursun
beşamel soslusunu buldum onun onu yapıcam canım bide ben tek çeşit yapıyorum yemek yenmiyo bizde 2 3 çeşit. yanına yoğurt koydummuydu tamamdır
acayp uykum geldi ve cok halsizim nedn acaba
acayp uykum geldi ve cok halsizim nedn acaba
ben 32 yaşındayım . öyle yaşlı degilimde küçük evlendim 13 yıllıkta evliyim peki sen
taburda eksik var benim kanka yok 1907 :125:
hamilelik uykuda verir ,halsizlikte verir, yat uyu bacım yarın bebişin olunca istesende uyuyamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?