Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
valla çok uzun süre ben böyleyim öyle çok iş yüklediker ki ama girmeden de dramıyorum. yazmıyorum ama okuyorum öptüm sizlerii

selam kızlar. annemleri ziyaret edip geldik

haftasonum güzel geçti.

hükümet kadına gittik bizde çok güzeldi , kesinlikle tavsiye ederim:128::128::128::128:

sizler nasılsınız bakalım

kızlar nerdesiniz yavvv
1 saattir tam hiçbişi yazılmamış topiğe
Ben daha yeni pcyi elime aldım desemm...:26:
Dışarı çıktım sonra eve geldim temizlik yaptım falan işte yeni oturdum...
Bişeyler hazırlayıp yiyecemm..
Eşim bu gece yok evde
Oturup tv izlerim çay içerim telefonda konuşurum birileriyle napim...

hayatm ne düşünüyosun. bi mutfak önlüğü bide süpürge ama şu çöp süpürgelerden olcak ha bide mandal al evlenince kullanır temizlikte... şaka şakaalınmazsın inşallah. evli olsaydın hediyesi kolayda

bizim hediyeler kolaymı diosun yani

canım doktor muş eşin bencede istanblda özel birhastanede çalışması daha iyi olur ailenden uzak kalırsın ama olsun. uçakla gidip gelirsin, sen eşinin durumuna göre hareket et bence tabi ailende önemli ama artık en önemli eşin

bende gitmem valla yenidendogdum. ne kadar iyi olursan ol arada seviye olması gerek, çok yüzgöz olmamak gerek.

ev hanımı yok mu kız aranızda
ben varım aşkolsun

selam kızlar. annemleri ziyaret edip geldik

haftasonum güzel geçti.

hükümet kadına gittik bizde çok güzeldi , kesinlikle tavsiye ederim:128::128::128::128:

sizler nasılsınız bakalım

hoş geldin tatlım nasılsın
bende bugün yazamadım hiç evi temizledim ütü falan derken akşam oldu
yemek bile yapamadım dışarıdan sipariş verdik
bizimde hafta sonu süper geçti
sabah bruncha gittik eşimle kocaman bi korunun içinde süper deniz manzaralı çok keyifli ve güzeldi sohbet ettik uzun uzun
sonra sinemaya gittik hansel ve gretel cadı avcıları çok keyifli ve güzeldi fantastik film sevenler kaçırmasın

canlar hazır konu açılmışken size sorum var.

şimdi benim 2 eltim var. 2 side daha önce ilk evlendiklerinde kv ile oturmuşlar.biri şu an hala kv nin alt katında oturuyor , birlikte sayılır diyelim.diğeri kirada oturuyor.

bunlar daha önceleri hep birlikte aynı evde kaldıkları için aralarında baya husumetler olmuş,kaynpederim kayınlarım arasında falan, bir eltime gidion diğerini kötülüo bana, diğerine gidiom ötekini kötülüo kv demi kötülüolar hep. bende olaylardan uzak olduğum için sadece dinleyip geçiyorum. zaten dedikodu sevmem.mümkünse katılmamak için elimden geleni yaparım, ama öyle bir durum oluyorki ne zaman bir araya gelsek hep dedikodu hep dedikodu, normal konular yok. evime geldiklerinde diyememki konuşyın ayıp olur, ama dinlemekte istemiyorum ,ağzımdan yanlışlıkla bişey kaçsa ucu bana patlıcak diye korkuyorum. eşimde karışma zaten diyor.
oyüzden hep seviyeliyim onlara. öyle bir durumki çocuklarıbile bazen nispet yapıolar birbirlerine ben ayırt etmiyorum kesinlikle, bir eltimi arıosam diğerinide arıyorum falan.

sizce bu dedikodu ortamından nasıl kurtulabilirim onları da bu durumdan uzaklaştırmak istiyorum ama nasıl bilemiyorum.

sizlerde de böyle durumlar yaşayan varmıı??

iyiiym çok şükür sehkerim. benimde eşim 12 bçkta gelcek eve o gelene kadar dinlenmedeyim. temizlik yaptım biraz.
tam bitti dedim biraz yemek yiyim sonra elimde yoğurt kasesi vardı sen düş kırıl heryer yoğurt birde onu temizledim. sakarmı oldum ne yaaaa

hansel ve greteli bende merak ediyorum.

oluyor arada öle kırılmalar tatlım içi doluyken kırılması kötü olmuş
tavsiye ederim keyifli bi film tatlım
eşin çok geç gelcekmiş canım yaa zaman geçmek bilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…