- 21 Nisan 2012
- 6.349
- 1.666
- 198
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #36.901
canlar hazır konu açılmışken size sorum var.
şimdi benim 2 eltim var. 2 side daha önce ilk evlendiklerinde kv ile oturmuşlar.biri şu an hala kv nin alt katında oturuyor , birlikte sayılır diyelim.diğeri kirada oturuyor.
bunlar daha önceleri hep birlikte aynı evde kaldıkları için aralarında baya husumetler olmuş,kaynpederim kayınlarım arasında falan, bir eltime gidion diğerini kötülüo bana, diğerine gidiom ötekini kötülüo kv demi kötülüolar hep. bende olaylardan uzak olduğum için sadece dinleyip geçiyorum. zaten dedikodu sevmem.mümkünse katılmamak için elimden geleni yaparım, ama öyle bir durum oluyorki ne zaman bir araya gelsek hep dedikodu hep dedikodu, normal konular yok. evime geldiklerinde diyememki konuşyın ayıp olur, ama dinlemekte istemiyorum ,ağzımdan yanlışlıkla bişey kaçsa ucu bana patlıcak diye korkuyorum. eşimde karışma zaten diyor.
oyüzden hep seviyeliyim onlara. öyle bir durumki çocuklarıbile bazen nispet yapıolar birbirlerine ben ayırt etmiyorum kesinlikle, bir eltimi arıosam diğerinide arıyorum falan.
sizce bu dedikodu ortamından nasıl kurtulabilirim onları da bu durumdan uzaklaştırmak istiyorum ama nasıl bilemiyorum.
sizlerde de böyle durumlar yaşayan varmıı??
Kalp damar cerrahisi cnm...
İsyancım inan ki öyle değil..Çekilecek çile değil..
Eşimin yüzünü zaten göremiyorum üstüne üstlük uzman olduktan sonra da çektiği sıkıntıya karşılık hiç bişey geçmeyecek eline...
Bak düşün eşimin çalıştığı hastanede uzmanlar 7 binlira alıyo...
Hocası da prof ama yine öyle bişey alıyolar...
Yani bi de hiç zamanları yok hayatlarını yaşayamadıktan sonra ne anladılar o işten...
Sadece kariyer için evet belki ama eile hayatı isteyen birisi için tercih edilecek çekilecek bi bölüm değil
Eşim şimdi diyo bıoşa okumuşum ben...Bana da diyo söyle kimse doktor olmasın çevrende
hayvanlarla alakalı her soruya bıkmadan cevap veririm canım
şimdi düşün sen yanlızsın hiç insan görmüyosun sadece kuşunla yaşıyosun
mümkünmü ne kadar sıkılırsın
limoncuğunda aşık olmak sevmek sevilmek hakkı değilmi :)
sen yokken ne kadar sıkılıyo korkuyodur kimbilir
mesela kafese ayna koyarlar ve kuş aynadakinin kendi olduğunu anlamaz yanlız ise ve onu eş görür ne kadar üzücü değilmi
belki kedi köpek filan tek bakılabilir ama mubişler çok sosyaldir ve yanlız beslemek hiç adil değil ben tek kuşlara çok üzülüyorum
ben çalışmıyorum evdeyim o yüzden bakımları herşeyleriyle ilgileniyorum
eskiden hergün sabah salar akşam yatarken kapatırdık ama şimdi 8 kuş birde 1 yalına girecek oğlum olunca o kadar salamıyoruz akşam salıp gece kapatıyoruz yatarken
isterlerse gelirler bize oynarlar veya oğlumun yerdeki oyuncaklarıyla çok oynuyorlar ayrıca onlara yaptığım oyun parkları var üzerinde boncuk toka rengarenk şeyler var onlarlada çok oynarlar
iki koca kafes var tabiki
ve yemek masasının üzerinde duruyorlar salonda zaten orda oturuyoruz
böyle olunca masaya güzel bir örtü seremiyosun bizimkiler çok haşarı ve çok kendilerine güvenleri vardır korkak değiller tüm gün yaramazlık yapıyorlar kafestede doğru durdukları yok her sabah süpürüyorum hemen batıyo masanın sandalyelerinin üzerine eski nevresim vs.. örtü seriyorum mecburen
işte biri gelince zor oluyo ,k, koca kafes bazıları yadırgıyo ayıplıyo pis diyo ama eşimle bizim taktığımız yok beyenmeyen gelmesin diyoruz :)
cennet papağanı aşma ilerde sorun yaşarsın muhabbet kuşlarını salsan onlarda çıkmak ister onları salsan muhabbet kuşlarına zarar verebilirler veya ayrı odada baksan birbirlerinin sesine cevap verip devamlı arama sesleriyle bağıırırlar çok ses gürültü olur sprun yaşayabilirsin
bence iki mubiş seni dünyanın en mutlu insanı yapmaya yeter :)
biyere gidersen kapatmayı iyi akıl etmişsin korkar biyere çarpar vs..
hayvanlarla alakalı her soruya bıkmadan cevap veririm canım
şimdi düşün sen yanlızsın hiç insan görmüyosun sadece kuşunla yaşıyosun
mümkünmü ne kadar sıkılırsın
limoncuğunda aşık olmak sevmek sevilmek hakkı değilmi :)
sen yokken ne kadar sıkılıyo korkuyodur kimbilir
mesela kafese ayna koyarlar ve kuş aynadakinin kendi olduğunu anlamaz yanlız ise ve onu eş görür ne kadar üzücü değilmi
belki kedi köpek filan tek bakılabilir ama mubişler çok sosyaldir ve yanlız beslemek hiç adil değil ben tek kuşlara çok üzülüyorum
ben çalışmıyorum evdeyim o yüzden bakımları herşeyleriyle ilgileniyorum
eskiden hergün sabah salar akşam yatarken kapatırdık ama şimdi 8 kuş birde 1 yalına girecek oğlum olunca o kadar salamıyoruz akşam salıp gece kapatıyoruz yatarken
isterlerse gelirler bize oynarlar veya oğlumun yerdeki oyuncaklarıyla çok oynuyorlar ayrıca onlara yaptığım oyun parkları var üzerinde boncuk toka rengarenk şeyler var onlarlada çok oynarlar
iki koca kafes var tabiki
ve yemek masasının üzerinde duruyorlar salonda zaten orda oturuyoruz
böyle olunca masaya güzel bir örtü seremiyosun bizimkiler çok haşarı ve çok kendilerine güvenleri vardır korkak değiller tüm gün yaramazlık yapıyorlar kafestede doğru durdukları yok her sabah süpürüyorum hemen batıyo masanın sandalyelerinin üzerine eski nevresim vs.. örtü seriyorum mecburen
işte biri gelince zor oluyo ,k, koca kafes bazıları yadırgıyo ayıplıyo pis diyo ama eşimle bizim taktığımız yok beyenmeyen gelmesin diyoruz :)
cennet papağanı aşma ilerde sorun yaşarsın muhabbet kuşlarını salsan onlarda çıkmak ister onları salsan muhabbet kuşlarına zarar verebilirler veya ayrı odada baksan birbirlerinin sesine cevap verip devamlı arama sesleriyle bağıırırlar çok ses gürültü olur sprun yaşayabilirsin
bence iki mubiş seni dünyanın en mutlu insanı yapmaya yeter :)
biyere gidersen kapatmayı iyi akıl etmişsin korkar biyere çarpar vs..
şimdi benim 2 eltim var. 2 side daha önce ilk evlendiklerinde kv ile oturmuşlar.biri şu an hala kv nin alt katında oturuyor , birlikte sayılır diyelim.diğeri kirada oturuyor.
bunlar daha önceleri hep birlikte aynı evde kaldıkları için aralarında baya husumetler olmuş,kaynpederim kayınlarım arasında falan, bir eltime gidion diğerini kötülüo bana, diğerine gidiom ötekini kötülüo kv demi kötülüolar hep. bende olaylardan uzak olduğum için sadece dinleyip geçiyorum. zaten dedikodu sevmem.mümkünse katılmamak için elimden geleni yaparım, ama öyle bir durum oluyorki ne zaman bir araya gelsek hep dedikodu hep dedikodu, normal konular yok. evime geldiklerinde diyememki konuşyın ayıp olur, ama dinlemekte istemiyorum ,ağzımdan yanlışlıkla bişey kaçsa ucu bana patlıcak diye korkuyorum. eşimde karışma zaten diyor.
oyüzden hep seviyeliyim onlara. öyle bir durumki çocuklarıbile bazen nispet yapıolar birbirlerine ben ayırt etmiyorum kesinlikle, bir eltimi arıosam diğerinide arıyorum falan.
sizce bu dedikodu ortamından nasıl kurtulabilirim onları da bu durumdan uzaklaştırmak istiyorum ama nasıl bilemiyorum.
Kizlar selam : )
Bi haberim var.
Artik bende kapaliyim : )
Kuran kursum ve sertifikali pc kullanim kuraum basladi.
Is ve daire aramalarimiz devam ediyor.
Sizlerde iyisiniz insaAllah.
Hamis arkadaslarimizin bebisleri de iyidir insaAllah : )
hayatm ne düşünüyosun. bi mutfak önlüğü bide süpürge ama şu çöp süpürgelerden olcak ha bide mandal al evlenince kullanır temizlikte... şaka şakaalınmazsın inşallah. evli olsaydın hediyesi kolayda
Bi haberim var.
saol kuzum bikaç ay aradan sonra tekrardan başladım bakalımm inşş devamı gelirr
evet canım bayaaa ciddi bir kızdıı herşeyi açık açık söylüyorduu
kız senin boyun kaç
benim 1.56 felan
ev hanımı yok mu kız aranızda
Bi haberim var.
herkese güneşli,aydınlık ama soğuk bir istanbul sabahından sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrr
yarın annemin günü var dün akşam eve gidince cam sildim
bu akşamda diğerini silicem ve biraz temizlik yapacam anacıma inşaallah
siparişleride cabası markete gidip onları alıcam önce tabiki
yarın annem ve benim param beraber toplanacak yani benimde olduğum bir gün
ama ben yarım girmiştim paraya diğer günümde var zor olmasın diye
yani bana 500 tl gelecek inşaallah
ama yeri hazır yarın alacam gidip yerine verecem
1 gecelik olacak aşkımız sadece
buradada yalancı bir güneş, aydınlık be sabah ama buz gibi hava varr
ohh yardım et tabi kuzum annene..yarın evleninde sen yardım isticen
ahh ahh benimde maaşımla aşkımız 1 gecelik olduu
günaydın şekerlerim nasılsınız görüşmeyeli eskiden ne muhabbet ederdim walla özledimmi ne :) walla evlendiğimdendir elime geçen her parayla aşşkım bi gece sürüyoalıştım artıkın ...ankarada aydınlık güneşli ama çok soğuk sabah kafam dondu
günydın hanmlar kaçaklar sizi nerlerdydnz bakalm bni tek braktnz
Gelincklerimm hepinize güzel bi hafta diliyorumm
Geç kalktım bugün yeni çay falan içiyorum dışarı çıkacam..
Haftasonu yaklaşık 5buçuk aylık evliliğimin en güzel haftasonuydu desem
Eşim cuma akşamından bugün sabaha kadar boştu ve tüm haftasonu beraberdikk
Ne kadar özlemişiz zaman geçirmeyi..
Eşim dün akşam çok kötü oldu ya sanırım işyerini değiştirecek kızlar:44:
Böyle olmuyor yani nereye kadar nasıl dayanıcaz biz de insanız yanı...
Ama eşim diyor ki istanbula gidelim orda iş imkanları fazla hem de rahat ederiz diyor..
Ben de istanbul istemiyorummm:26:
Kızkardeşim burda,, seneye ailemin de gelme ihtimali var buraya...
O yüzden hiç gitmek istemiyorum istanbula..
Ama istanbulu da çok seviyorum o da ayrı bi konu..
Ne dersiniz bana ???
Bebiş ıyi teyzesi hareketler güzel durdugumz yok maaşallah gün sayıyruz babmzla berabervalla canım bizim para ile aşkımız genelde tek gecelik oluyor gerçekten
istanbulda soğuk ama şaka maka
bebiş nasıl annesi
hareketlenme var mı?
nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?