- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #36.941
yok bacım yok nerdeee gitti paralarım gittiii
aaa kızlar neden hiç kimse yok..topikcik çok sessiz kalmış:2:
Iyi tatlm artk kıprdamalarnı tamamen hssdyrm smdlk bı skntı yok süküriyim bende canım çalışıyorum bende aynıı bebiş nasıll
Hayrdr cnm hastamı olcn yksa senyoğunum ve çok kötüyümmm..gözlerim kapanıyor...cıvık hamur gibiyimm..yamulup duruyorumm
Hayrdr cnm hastamı olcn yksa sen
yoğunum ve çok kötüyümmm..gözlerim kapanıyor...cıvık hamur gibiyimm..yamulup duruyorumm
KESİNLİKLE AYNI DURUMDAUIM
artık uykusuzluktan ne olcam bılmem hamur gıbıyım
gozlerım kapanıyor yuzume su cırpıp duruyorum :S
yoğunum ve çok kötüyümmm..gözlerim kapanıyor...cıvık hamur gibiyimm..yamulup duruyorumm
bnde horlak gibiyim bu hafta sonu hiç uyuyamadım sınava gittim 5,30 kaltım cumartsi pazar ders çalış sınava gttt eve gel ev işi bugünde çok yoruydum benim maaşaa kos koca yılda 50 tl zamn yapmışlar utanmazlar pazatrtesi günü konuscm ben işten çıkıyorum dieee yeter yawww 800 tl kim gecinir demiyo hayvanalr 7 sene olmuş ya dile kolayyyyy kafamı dinlemek istyırum artıkk yaaaa
bnde horlak gibiyim bu hafta sonu hiç uyuyamadım sınava gittim 5,30 kaltım cumartsi pazar ders çalış sınava gttt eve gel ev işi bugünde çok yoruydum benim maaşaa kos koca yılda 50 tl zamn yapmışlar utanmazlar pazatrtesi günü konuscm ben işten çıkıyorum dieee yeter yawww 800 tl kim gecinir demiyo hayvanalr 7 sene olmuş ya dile kolayyyyy kafamı dinlemek istyırum artıkk yaaaa
o nasıl benzetme kız çok güldüm
CANIM BIZEDE 2 SENEDIR KURUS ZAM YOK
3 senedır zam almayanlarda var
%20 zam beklıyorum kendı adıma 2 senelıklere 140 dolar edıyor sanırsam
bılmnıyorum ya
ınsallah onurun ısı net olur
bu hafat ıcı habern gelmesı gerekıyor cok gerılıyorum
sende konus her turlu o maastan daha yuksegıne baslarsın ıse
valla eşimle konustum işte konus çık dedi tazminatını da iste dedi gerekirse bikaç evde otur iş bulurz dedi çıkcm borcumuzda bitti çok şükür kıytırıktan borçlar kaldı onlarda bi şekilde ödenir
valla eşimle konustum işte konus çık dedi tazminatını da iste dedi gerekirse bikaç evde otur iş bulurz dedi çıkcm borcumuzda bitti çok şükür kıytırıktan borçlar kaldı onlarda bi şekilde ödenir
merhaba kızlar uzun süredir giremiyorumüzgünüm.
geçtiğimiz pazar günü güven bana adlı yarısma programına basvurdum.
bugün aradılar sabahtan ve yarın saat 12 ye randevu verdiler. mülakat yapılacak ilk önce. eğer geçersem muhtemelen bir iki ay içerisinde ararlar.
su sıralar durumumuz pek yok. gerci ucak biletleri 39 liraya kadar düşmüş.
onu da geçtim iş yerinden nasıl izin alıpta gidebilirim bu yoğunlukta bilmiyorum.
eşim bana bırakıyor. ama bir daha cağırmazlarsa olan yol parasınada olacak diyor. ama cağırırlarsa ve kazanırsam da ki bu da yüzde elli şans demek yani biraz zor.
kim bir milyon ister y ada ben bilmem eşim bilir adlı yarısmadan cağırsalar hiç düşünmeden gideriz diyor eşim. bir de antalyadan gideceğim yani n bileyim. siz olsanız n yapardınız
ben gitmesem pişman olurum kesin..gidip çağırmazlarsada pişman olurum...ama gitmezsem hep içimde kalır acabamı diye..o yüzden giderdimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?