- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #37.001
Çıkıp şimdi ağzını yüzünü kırıcam o kızın henasıl sinirlendim
sen nerden biliyorsun böyle birşeyin olmayacağını senmi vereceksin bana zammı desene
süklüm püklüm iş yerine geldiği zamanlarıda biliyoruz 700 lira maaşla. gitti zorla çocukla sevgili oldu imalatta çalışıyor diye bu havası kime. beni sinir etmesin yasak olan şeyleri yaptığını gidip anlatırım müdürüne. o duyduğu çocukta onu satmadımı telefon konusu yüzünden onun lafınamı güveniyor. kusura bakmasın ama ona birşey düşmez.
ayrıca koy artık şu tavrını kıza sen alttan aldıkça o daha çok yapıyor.
bence onlar birşey duydular bakalım gülaya böyle söyleyelim omu gidip yetiştiriyo yukarıya söylediklerimizi diye ağzını arıyo olabilirler.
sana zam yapmazlarsa da gidip konuşacağın kişi müdüründür bunlarla muhattap olmayacaksın. ki göreceksin ki
az da olsa herkese yapacaklar. eğer mesele hak eden etmeyense en çok benim yanımdaki hak etmiyo biliyosun.
sıkma canını şimdi
sen nerden biliyorsun böyle birşeyin olmayacağını senmi vereceksin bana zammı desene
süklüm püklüm iş yerine geldiği zamanlarıda biliyoruz 700 lira maaşla.
bence onlar birşey duydular bakalım gülaya böyle söyleyelim omu gidip yetiştiriyo yukarıya söylediklerimizi diye ağzını arıyo olabilirler.
sana zam yapmazlarsa da gidip konuşacağın kişi müdüründür bunlarla muhattap olmayacaksın. ki göreceksin ki
az da olsa herkese yapacaklar. eğer mesele hak eden etmeyense en çok benim yanımdaki hak etmiyo biliyosun.
sıkma canını şimdi
Ben de yukardaki kadının hiç halısı eşyası yok heralde diye düşünüyorum şimdi...
Ya ben terlik bile giysem ses çıkmıyor halı var heryerde..
Bu kadının her sesi duyuluyor yere bişey düşürse tak diye tepeme düşüyo sanki...
Evimde mobilya çok yok ama halı heryerde var şekerim bayılırım halıya...
Ay sabah uyuyamadım ya sinirimden aldım terliği tavana çarptım artık anladı mı bilmiorum...
Bi de geçende vileda sopasıyla vurdum yukarı....
Aslında yaptığım kabaca bişey sonuçta gidip söylemem uyarmam lazım...
Ya benim eşim geliyo nöbetten uyuması dinlenmesi lazım ama yok sesten sinir oluyo adamcağız yaa....
İnşallah gönlümüze göre evlerimiz olur bu evlerden sonra isyancım
Şu an bi ses geliyo ne olduğunu çıkaramadım ya dikiş dikiyo ya da ütü yapıyo artık ne ütüsüyse bu sanayi ütüsü galiba dünyanın sesi çıkıyo
süklüm püklüm iş yerine geldiği zamanlarıda biliyoruz 700 lira maaşla. gitti zorla çocukla sevgili oldu imalatta çalışıyor diye bu havası kime. beni sinir etmesin yasak olan şeyleri yaptığını gidip anlatırım müdürüne. o duyduğu çocukta onu satmadımı telefon konusu yüzünden onun lafınamı güveniyor. kusura bakmasın ama ona birşey düşmez.
ayrıca koy artık şu tavrını kıza sen alttan aldıkça o daha çok yapıyor.
sıkma canını şimdi
gecende yazdıgın yorumdan ısyan evde hıc esya olmadıgınıa nlamıs bana kıza yorum yazmısın kanepe alma gıbı ama tek kanepe varmıs dedı
Ben de yukardaki kadının hiç halısı eşyası yok heralde diye düşünüyorum şimdi...
Ya ben terlik bile giysem ses çıkmıyor halı var heryerde..
Bu kadının her sesi duyuluyor yere bişey düşürse tak diye tepeme düşüyo sanki...
Evimde mobilya çok yok ama halı heryerde var şekerim bayılırım halıya...
Ay sabah uyuyamadım ya sinirimden aldım terliği tavana çarptım artık anladı mı bilmiorum...
Bi de geçende vileda sopasıyla vurdum yukarı....
Aslında yaptığım kabaca bişey sonuçta gidip söylemem uyarmam lazım...
Ya benim eşim geliyo nöbetten uyuması dinlenmesi lazım ama yok sesten sinir oluyo adamcağız yaa....
İnşallah gönlümüze göre evlerimiz olur bu evlerden sonra isyancım
Şu an bi ses geliyo ne olduğunu çıkaramadım ya dikiş dikiyo ya da ütü yapıyo artık ne ütüsüyse bu sanayi ütüsü galiba dünyanın sesi çıkıyo
gecende yazdıgın yorumdan ısyan evde hıc esya olmadıgınıa nlamıs bana kıza yorum yazmısın kanepe alma gıbı ama tek kanepe varmıs dedı
dogrumu anlamıs
ben evını gormustum sankı yoksa bırının evıylemı karıstırıyorum :)
sen pasif davrandıkça kalbi kırılmasın dedikçe daha çok üzerine gelir. bu kız senin ağzınıda arıyor olabilir yukarıdasın duyarsın zam olup olmadığını diye.ıyıde benım bısey yetıstırmedıgımı herkez bılıyor eger oyle olsa ben dırek cıkar c.. ye fabrıka mudurune kuzenımıde sevgılısınıde hatta o mc de sıkayet ederım onlarda bır guzel bu ıse nasıl burunlarını soktuklarını hesaplarını verırler
ama beno zammı almıyayım
eger bana bır kurus zam yapmasınlar
sıkayet edecegım soylıcem dırek c degıl ama ona soyeleycek olan kısılere eger cok daha ıyıb ılıyolarsa fabrıyakı onlar yonetsın
benım ıs yukum budur bunuda herkez bılerek benı ıse aldı ayrıca kımsenın yasamadıgı kadarda azar ıstıyorum susuyorum
enayı zannedıyolar
kuzenımın soyledıgı bunu sadece onlar degıl baskalrıda bılıyormus
ve nasılb ı konusmadan sonra olduda benım zam almayacagımı ogrendıler sasıyorum
agız arama dedıgını dusunemıyorum
ama artık bu gıdısata durm demek ıstıyorum antıka bılıyosun
gecen aksam yasadıgım sıkısıklıgı kuzenım yuzunden esıme karsı
bumu yanı karsılıgı tesekkuru
700 lıra maası bıle gectım
dogrumu anlamıs
ben evını gormustum sankı yoksa bırının evıylemı karıstırıyorum :)
ayy evet yaa ben öle anladım..tek kanepe var deyincedüşünemedim biranda
Ay güldürdünüz beni..
Küçücük bi oda var oturma odası..
Zaten ikinci kanepe sığmaz o derece küçük yani...
Tv ünitesinin karşısında kanepe var,, solda küçük bi masa var...
İşte halı malı öyle..
Ben kısmetse taşınınca salona oturcam oraya yemek odası oturma grubu falan alcam inşallah..
Şimdilik bu odada idare ediyorum...
Ama yatak odam vs full kızlar..
Yeidendoğdum ben hiç evimin fotosunu paylaşmadım..
heh yaa senin salon falan yok demi şimdi..doğru anlamışım ben o zaman..yatak odası olması lazım tabi kuzu
sen pasif davrandıkça kalbi kırılmasın dedikçe daha çok üzerine gelir. bu kız senin ağzınıda arıyor olabilir yukarıdasın duyarsın zam olup olmadığını diye.
boşuna demiyolar akraba değil akbaba diye.
sen gidip bunu müdürüne söylesen o kim oluyor dicek biliyosun.
oturduğum yerden okurken sinirlendim, daha öncede demiştim belki sana başına ne geliyorsa iyi niyetin geliyor senin.!
kuzenin senin sayende ekmek kapısı bulduğu yerde sana artistlik yapıyor, enayi yerine koyuyor sende buna sessiz kalma.! İnceden geçir lafını, aslında hata sende iyi niyetli ona iş buldun akrabanla çalışmayacaksın. Benim iş yerimde bi açık poziyon olmuştu bir sürü akraba iş olursa haber ver dediler, hiç birine söylemedim kanım canım olmayan bi arkadaşımın kardeşinin işi yoktu onu aldırdım gül gibi çalışıyor bana da dua ediyor çok şükür. kuzum senin biraz sert dimdik olman lazım yoksa sırtından vuran çok olur.
Zam alamazsam istifa ederim deme sakın bir sürü borcun ve çocuğun var, işini ayarla ondan sonra kapıyı çarp çık. Ama ben senin yerinde olsam o saçma kuzenine meydanı bırakmamak için çıkmazdım.!! Daha dün girdiği iş yerinde bi tarafı hemen kalkan kızı da evine çok sık alma Allah korusun eşinle aranıda bozar yuvanıda huzursuzlandırır. Kuzeninin sevgilisi kim oluyorda maaş muhabbeti yapıyor yaa, 27 senelik babam bana tek bir gün zam aldınmı kızım demedi onlar kim oluyor ki,
Canım en yakınında olsa mesafeni koy insanlarla arana neler yaşadın gördün sen çok güçlüsün ve annesin seni kimsenin hırpalamasına üzmesine izin verme.!!!! işte 3 kuruşluk insana 5 kuruş değer vermeyeceksin.
Dip not: Regli olcam çok gerginim bu gerginlikle kuzenini dövesim geldi:))))
Ay güldürdünüz beni..
İşte halı malı öyle..
Ben kısmetse taşınınca salona oturcam oraya yemek odası oturma grubu falan alcam inşallah..
sonradan aklıam gelıyor desem ya sende onlarımı desteklıyorsun ne bu tavrın dıye
nıye demedım gordum gore gore demedım
ve fecı morelım bozuldu sonrasında onuda gordu telefonla ugrastıgımıda gorunce antıkayamı anlatıyrum dıye yokladı aksam anlattınmı derse
eger o zammı alamazsam dıye onu korkutmak ıstıyorum cocukcamı olur :S
meydanı ona bırakıp bırakmama meselesı degıl aslında yanı bılmıyorum
ama bı sekıdle bısey yapmak ıstıyorum yanı seytan dıyor gıt soyle mudurune dıye ama oda gıdıp ona buna kızaıblır veya evet oyle bısey var derse ben bunu bastan ogrenmıs ve kabullenmıs olacagım suan buna ahzır degılım :S
deseydımya kuzenıme ne yanı senın bu tabrımn sendemı boyle olsun ıstıyosun
nıye demeıdm ya
:S
sonradan aklıam gelıyor desem ya sende onlarımı desteklıyorsun ne bu tavrın dıye
nıye demedım gordum gore gore demedım
ve fecı morelım bozuldu sonrasında onuda gordu telefonla ugrastıgımıda gorunce antıkayamı anlatıyrum dıye yokladı aksam anlattınmı derse
eger o zammı alamazsam dıye onu korkutmak ıstıyorum cocukcamı olur :S
meydanı ona bırakıp bırakmama meselesı degıl aslında yanı bılmıyorum
ama bı sekıdle bısey yapmak ıstıyorum yanı seytan dıyor gıt soyle mudurune dıye ama oda gıdıp ona buna kızaıblır veya evet oyle bısey var derse ben bunu bastan ogrenmıs ve kabullenmıs olacagım suan buna ahzır degılım :S
deseydımya kuzenıme ne yanı senın bu tabrımn sendemı boyle olsun ıstıyosun
nıye demeıdm ya
:S
Ay güldürdünüz beni..
İşte halı malı öyle..
oy ben kıyamam ya o zaman ısyan dogru anlamıs bıde oyle bı soyledıkı
uzulmus sananıye almadınız madem oyle sorayım
Ya başta öyle aman aman misafir gelmez dedik çok yüklenip de sıkışmayalım dedik...oy ben kıyamam ya o zaman ısyan dogru anlamıs bıde oyle bı soyledıkı
uzulmus sananıye almadınız madem oyle sorayım
yakın oturuyoruz haftada 1 gunde ıs ahrıcındde gorusuyoruz bende kalıyor onur gececı ıkenZam zamanını bekle, eğer zam yapılmazsa kendi yöneticinle konuş kuzeninle para mevzularına girme ona karşı mesafeli ol soğuk davran, umursamadığını göster, senin daha önenli uğraşacak işlerin var böyle ergen mallıklarına zamanın yok kuzum bunu fark ettir. Bir insana verilecek en büyük ceza umursanmadığını hissettirmektir. Ben böyle düşünüyorum ve uyguluyorum benimkilerde işe yarıyor :)
Hep deriz ya sonradan şunu da deseydim bunu da deseydimm:26:
Çok gıcık bi duygudur içi içini yer insanın sinirden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?