- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #37.021
Ya başta öyle aman aman misafir gelmez dedik çok yüklenip de sıkışmayalım dedik...
Borçlar bitsin yavaş yavaş gönlümüzce alalım eksiklerimizi dedik açıkçası....
Yanlış mı yaptık bilemedim şimdi...
Çok mu garip bi durum sizce ?
Hemen alsak mı ki?:26:
sen cevap verırsın yaa senın sonradan aklına gelmıyodur yapıstırıyorsundur sen dobrasın :)
Ya başta öyle aman aman misafir gelmez dedik çok yüklenip de sıkışmayalım dedik...
Borçlar bitsin yavaş yavaş gönlümüzce alalım eksiklerimizi dedik açıkçası....
Yanlış mı yaptık bilemedim şimdi...
Çok mu garip bi durum sizce ?
Hemen alsak mı ki?:26:
Zaten niyetim o cnm...yok canım ne hemen alacaksınızda sız bastan tasınma nıyetı ılemı gırdınız eve
ben sneın yerınde olsam
salona koltuk unıte buyuk tv masa konsol yer varsa bısey alır oturma odası yapmazdım
cunku baska eve gıttıgındede muhtemelen yetmıyecek oturma odan
Yok anacım ben direk söylemeyi tercih eetmek istiyorum buna rağmen şunu niye demedim şöyle neden kızmadım diyorum kızınca valla.
Benim bi özelliğim var fazla yükleniyom fazla sertim bu da kötü
Sinirden kaynaklanıyo bu da
Zaten niyetim o cnm...
Ayrı oturma odası yapmayacam tv ünitesini salona taşırım oraya yeni eşyalar alıp oturrum...
Sevmiorum zaten öyle ayrı ayrı odaları..
Mümkünse 2 + 1 ev bulmaya çalışcam...
taşıncaksan bekle kuzum..ama bana gelen misafirler bakıyolar valla..bizde öle olmaz bana garip geldi..
Zaten niyetim o cnm...
Ayrı oturma odası yapmayacam tv ünitesini salona taşırım oraya yeni eşyalar alıp oturrum...
Sevmiorum zaten öyle ayrı ayrı odaları..
Mümkünse 2 + 1 ev bulmaya çalışcam...
Güle güle otursunlar cnm ne güzel olmuş...canım hiç öyle düşünme ilerde istediğin şekilde en iyisini alırsın
benim ablamdam biliyorum enişteyle ilk evlendiklerinde uzmalığı yeni almıştı eniştem
ve inanır mısın evlerinde hiç bişi yoktu
herkes işte doktorla evlendi diye merak etti evi görünce işte laflar sözler falan filan
eee durum yok ne yapçan adamımı zorlucan
neyse 9 senelik elvliler şimdi çok şükür ve
şu an residansta oturuyorlar evinede istediği herşeyin en iyisini aldı 4 sene evvel taşındılar
o zamanın parası ile 16.000 tl koltuk aldılar düşün
yani şunun için anlattım yanlış anlamasın kimse
şimdi durum budur ilerde daha farklı olur
sen nasıl mutlu isen öyle olması güzel
bu arada ilke vleri kira ve sobalı idi 7.kat ve asansörsüz bir evdi 1 sene oturdular düşünnn
seninde inşaallah ilerde olacak kuzummmmmmmm
Ay bana kalsa hemen araştırırım ev ama işte eşimin iş değiştirme konusu var şu aralar gündemimizde....ne zaman tasıncaksınız canım?
canım hiç öyle düşünme ilerde istediğin şekilde en iyisini alırsın
benim ablamdam biliyorum enişteyle ilk evlendiklerinde uzmalığı yeni almıştı eniştem
ve inanır mısın evlerinde hiç bişi yoktu
herkes işte doktorla evlendi diye merak etti evi görünce işte laflar sözler falan filan
eee durum yok ne yapçan adamımı zorlucan
neyse 9 senelik elvliler şimdi çok şükür ve
şu an residansta oturuyorlar evinede istediği herşeyin en iyisini aldı 4 sene evvel taşındılar
o zamanın parası ile 16.000 tl koltuk aldılar düşün
yani şunun için anlattım yanlış anlamasın kimse
şimdi durum budur ilerde daha farklı olur
sen nasıl mutlu isen öyle olması güzel
bu arada ilke vleri kira ve sobalı idi 7.kat ve asansörsüz bir evdi 1 sene oturdular düşünnn
seninde inşaallah ilerde olacak kuzummmmmmmm
Güle güle otursunlar cnm ne güzel olmuş...
Darısı da bizlerin başına inşallah..
Benim yükseklerde gözüm yok bi salon takımım bi de bulaşık makinam olsun şindilik eksiğim bunlar dermişim
Ay bana kalsa hemen araştırırım ev ama işte eşimin iş değiştirme konusu var şu aralar gündemimizde....
Hatta sen yoktun kızlara bahsetmiştim burdansa istanbula gidelim diyor eşim ama ben istemiyorum falan diye....
Burda başka bi iş olursa da bu semtten taşınmak istiyorum ya sevemedim gitti...
Evi de daha düğünden hemen önce boyattıydık tüh görüyo musun boşa gidecek
antıka sendemı zam olayına kadar soyleme dıyosun mudureye
aynen öyle diyorum yetkisi olmayan bi kaç kişinin söylediklerine bakma bekle zam zamanında sana yapmazlarsa o zaman git söyle müdürüne.
ayrıca üzme artık kendini
tamam o zaman
taşıncaksan bekle kuzum..ama bana gelen misafirler bakıyolar valla..bizde öle olmaz bana garip geldi..
şimdi taşıncaksan bak güzel güzel düz evini kuzum..bu kanepeyide boş odana koy.yatılı gelen giden olursa falan oraya yatırursın
kızlar bu arada ehliyet sınavlarımın hesinden geçtim. sıra geldi direksiyon sınavına
çok haklısın elifnamcım sabır sabır sadece,
milletin lafı sözü bitmez hiç hepsi kulak arkası.
Senin abla çalışıyormu
günaydın canlarımmmm :)))
ayyyy bi sürü şey olmus sayfalar dolmus tasmıs ya
valla bu zam olayı benimde canımı sıkıyor sinir oluyorum. otelde calısan kız 600 euro alıyor ben 500 euro alıyorum haftanın 4 günü neredeyse oteldeyim ama benim maasıma zam vermiyorlar . neymiş o kız fazla mesai yapıyormus salak herifler sanki ben fazla mesai yapmıyorum oteldeykengeçen ay 15 gün gittim otele en sonunda toplantı yaptım müdürlerle dedim durum böyle böyle hesabını siz iyi bilirsiniz benden 50 euro neredeyse vermeniz gerekirken neden hala maasıma yansıtmadınız diye sordum. nereden biliosun daha maası vermedik dediler ee ne oldu maası aldım ama fazla mesaiyi vermemişler. birde gelecek ay güya zam yapılacak diyorlardı hiç palavra resmen ((
ay bak yine sinirlendim.((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?