Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

yok canım ne hemen alacaksınızda sız bastan tasınma nıyetı ılemı gırdınız eve
ben sneın yerınde olsam
salona koltuk unıte buyuk tv masa konsol yer varsa bısey alır oturma odası yapmazdım
cunku baska eve gıttıgındede muhtemelen yetmıyecek oturma odan

sen cevap verırsın yaa senın sonradan aklına gelmıyodur yapıstırıyorsundur sen dobrasın :)

Yok anacım ben direk söylemeyi tercih eetmek istiyorum buna rağmen şunu niye demedim şöyle neden kızmadım diyorum kızınca valla.
Benim bi özelliğim var fazla yükleniyom fazla sertim bu da kötü
Sinirden kaynaklanıyo bu da

canım hiç öyle düşünme ilerde istediğin şekilde en iyisini alırsın
benim ablamdam biliyorum enişteyle ilk evlendiklerinde uzmalığı yeni almıştı eniştem
ve inanır mısın evlerinde hiç bişi yoktu
herkes işte doktorla evlendi diye merak etti evi görünce işte laflar sözler falan filan
eee durum yok ne yapçan adamımı zorlucan
neyse 9 senelik elvliler şimdi çok şükür ve
şu an residansta oturuyorlar evinede istediği herşeyin en iyisini aldı 4 sene evvel taşındılar
o zamanın parası ile 16.000 tl koltuk aldılar düşün
yani şunun için anlattım yanlış anlamasın kimse
şimdi durum budur ilerde daha farklı olur
sen nasıl mutlu isen öyle olması güzel
bu arada ilke vleri kira ve sobalı idi 7.kat ve asansörsüz bir evdi 1 sene oturdular düşünnn
seninde inşaallah ilerde olacak kuzummmmmmmm

Zaten niyetim o cnm...
Ayrı oturma odası yapmayacam tv ünitesini salona taşırım oraya yeni eşyalar alıp oturrum...
Sevmiorum zaten öyle ayrı ayrı odaları..
Mümkünse 2 + 1 ev bulmaya çalışcam...

Son düzenleme:

bende sınırlıyımde sınırlenınce nutku tutulandanım ben

Zaten niyetim o cnm...
Ayrı oturma odası yapmayacam tv ünitesini salona taşırım oraya yeni eşyalar alıp oturrum...
Sevmiorum zaten öyle ayrı ayrı odaları..
Mümkünse 2 + 1 ev bulmaya çalışcam...
taşıncaksan bekle kuzum..ama bana gelen misafirler bakıyolar valla..bizde öle olmaz bana garip geldi..
şimdi taşıncaksan bak güzel güzel düz evini kuzum..bu kanepeyide boş odana koy.yatılı gelen giden olursa falan oraya yatırursın

Güle güle otursunlar cnm ne güzel olmuş...
Darısı da bizlerin başına inşallah..
Benim yükseklerde gözüm yok bi salon takımım bi de bulaşık makinam olsun şindilik eksiğim bunlar dermişim

ne zaman tasıncaksınız canım?
Ay bana kalsa hemen araştırırım ev ama işte eşimin iş değiştirme konusu var şu aralar gündemimizde....
Hatta sen yoktun kızlara bahsetmiştim burdansa istanbula gidelim diyor eşim ama ben istemiyorum falan diye....
Burda başka bi iş olursa da bu semtten taşınmak istiyorum ya sevemedim gitti...
Evi de daha düğünden hemen önce boyattıydık tüh görüyo musun boşa gidecek

çok haklısın elifnamcım sabır sabır sadece,
milletin lafı sözü bitmez hiç hepsi kulak arkası.
Senin abla çalışıyormu

kırlenmıstır 6 ayda o :)
ıstanbula gel
okudum ben yorumları nasılsa aılelerınızle aynı yerde ddegılsınız sehır degıstırmek zor olmz bence

Bana da bakıyolardır isyancım ben de olsam bakardım yeni gelin evi sonuçta...
Diyolardır belki de ayyy yazık paraları yok heralde
Olmaya da bilir yani paramız bu çok normal....
Ama taşınınca almayı istiyorum hemen yaa çok istek geldi bak şimdi...
Kızlar albüme foto koycam takip edin

Son düzenleme:
günaydın canlarımmmm :)))

ayyyy bi sürü şey olmus sayfalar dolmus tasmıs ya

valla bu zam olayı benimde canımı sıkıyor sinir oluyorum. otelde calısan kız 600 euro alıyor ben 500 euro alıyorum haftanın 4 günü neredeyse oteldeyim ama benim maasıma zam vermiyorlar . neymiş o kız fazla mesai yapıyormus salak herifler sanki ben fazla mesai yapmıyorum oteldeyken geçen ay 15 gün gittim otele en sonunda toplantı yaptım müdürlerle dedim durum böyle böyle hesabını siz iyi bilirsiniz benden 50 euro neredeyse vermeniz gerekirken neden hala maasıma yansıtmadınız diye sordum. nereden biliosun daha maası vermedik dediler ee ne oldu maası aldım ama fazla mesaiyi vermemişler. birde gelecek ay güya zam yapılacak diyorlardı hiç palavra resmen ((
ay bak yine sinirlendim. ((

bende dovız alıyorum maasımı :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…