- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #37.081
ben çözümü buldum kızlarrrekranı küçülttümmü tamamdırr görünmüyor
kızlar bu arada size bi sorum olacak vernel olark ne kullanıyorsunuz ben nerdeyse bütün kokularu denedim yumoş vernel hepsini ama kalıcı koku olmuyor hemen geçir yani bana öyle geliyor :26::26::26:
istiyorumki miiisss gibi koksunn1 2 kokyo sonra yok askıdayken kokusu gidiyoo çok sinirlerim bozuluyor
hadi ordan hepiniz gördünüz ilk evlendiğimde ekledimsuanda halı alamama tek sebebım renk uyduramıyorum
murdmler bembeyaz halının ıcınde kucuk kucuk yapraklı oluyor
o akdar koruyamayacagımıd suunuyorum ne aradıgımı bılmıyorum ama :)
senın mutfagını gormedımmmmmmmmm
cocumunnn resmını gorunuyonuzmu bacılarrr
tatıle gıdıyodukkkkkkkkk
hadi ordan hepiniz gördünüz ilk evlendiğimde ekledim
unutmazsam vee üşenmezsem çekerim eklerim
yerim ben tosuncuğuu
ben çözümü buldum kızlarrrEkranı küçülttümmü tamamdırr görünmüyor
Kızlar bu arada size bi sorum olacak vernel olark ne kullanıyorsunuz ben nerdeyse bütün kokularu denedim yumoş vernel hepsini ama kalıcı koku olmuyor hemen geçir yani bana öyle geliyor :26::26::26:
Istiyorumki miiisss gibi koksunn1 2 kokyo sonra yok askıdayken kokusu gidiyoo çok sinirlerim bozuluyor
ya oyle oluyor canım ugrasma kafa yorma bende hepsını denedım sımdı yumosmu vernelmı ne aldım realden yenı cıkmıs bunuda denıyom ıslakken ıyıd kurudumu bırazda fazla durdumu ısı bıtıyor yunlululerde kalıyor bı tek
ay hatırlayamadım aksıne senın dolaplarını ahsap hatırlıyorum :)
ekle cnaım merak ettım
canım bu yumuşatıcılar için iyi değil diyorlar ya
annem hiç kullanmaz benim
çğnkü makine son suda aldığı için çok akıtmıyormuş
sonuçta kimyasal madde ve direk tene geçiyor
allah korusun zararlı imiş
kokuları çok güzel oluyor ama bilemiyoum ki
ya milletin ne güzel kokuyor anlamıyorum çok takıyorum her hafta sinir krizleri geçiriyorum helekiiii ütü yaparkenn
bu sabah 6da ütü yapıyorum kokmuyor koumuyorrrryada ben evin içinde alışık olduğumdan öyle hissediyorum diyorum ama yok kokmuyorr
yumoş mavi, beyaz, mor
vernel kırmızı beyaz denedim belkim markadan olur diyorum ama yokk
konsantre kullanıyorum 5 6 yıkamada bitiriyorum resmen yokk kokmuyorrrrr:2:
ama şimdide vernelin pembesini denicemm
bıkmadan usanmadan ne bulursam denicem yeterki misss gibi vernel koksunn
birde ben beyazlara ayrı renklilere ayrı kullanıyorum sizde yapıyormusunuz detarjanda:26:
yok canım detarjanı ayrı kullanıyorumyumusatıcımı ayrı kullanıyosun
ben tek kullanıyorum bende konstre alıyorum 80 yıkamalık ama o kadr gıtmıyor acaba kosntre olmayan dahamı uzun gıder?
buarad 10 kg deterjan almıstım evlenmeden daha bıtmedı masallah ya
ben en son sundan aldım canım daha oncede koyu lacıvertını kullandım
bende kalmadııgnı dusunuyorum ama ust komsum cok guzel kokuyor dıyorda
herhald ebız anlamıyoz
Eki Görüntüle 632099
son durulamaya koyma goodcum yanı almıyorsa bekle bende beklıyodum annem senın makınan yenı beklemene g erek yok koy bastan dıyor bakıyorum oncedende almıyor kımısı yumusatıcıyı alırken kapıyormusta
bilmiyom
allah şifa versin canımm inşş hakkında hayırlısı olurrkızlar hastayım ölyorrum heryerimde yorgunluk bademcikler şişşş böle yorgunluk karın ağrısı hasta olmusum bide üsüne gece hiç uyuyamadım inanki yaaaaaa
iş olayuınıda pazartesi bitircem istifa edecem bakalım neler olacak
bende vernel kullanıyorum bazende deterjancı var ordan komşu çatlatan alıyorum mavi ve pembeyi karıştırıyo çarşaflara ondan koyuyorum miss gibi kokuyo
kızlar hazır çamaşırdan konu açılmışken size sorayım benim beyazlarım istediğim gibi bembeyaz olmuyo ya( omomun sıvı det. kullanıyorum 70 dercede yıkıyorum ancak sıvı deterjan olduğu için ön yıkma yapmıyorum..ama hiç açılmıyo beyazlarım ya ( sizdede oluyor mu böyle bir sorun..makinem arçelik A++ ..sorun nerde acaba..bu sırada bende vernel gül kokulu kullanıyorum..yok yok..hiç kokmuyor öle denildiği gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?