- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #37.101
kızlar hazır çamaşırdan konu açılmışken size sorayım benim beyazlarım istediğim gibi bembeyaz olmuyo ya( omomun sıvı det. kullanıyorum 70 dercede yıkıyorum ancak sıvı deterjan olduğu için ön yıkma yapmıyorum..ama hiç açılmıyo beyazlarım ya ( sizdede oluyor mu böyle bir sorun..makinem arçelik A++ ..sorun nerde acaba..bu sırada bende vernel gül kokulu kullanıyorum..yok yok..hiç kokmuyor öle denildiği gibi...
o beyazlar konusunda bızde hala takıgız ısyan ve ben
ama herhalde sakız gıbı beyaz beklememek gerek
buarada ben toz deterjan kullanıyorum beyazlara aspirnde eklıyorum
o beyazlar konusunda bızde hala takıgız ısyan ve ben
ama herhalde sakız gıbı beyaz beklememek gerek
buarada ben toz deterjan kullanıyorum beyazlara aspirnde eklıyorum
yarın lazerde randevum vardı
hastalanınca gidemicem şimdi
aradım dedim gelemiyorum diye
karnım ağrıyor yaaaaaaaaa
Işler birden bir bastırdı patron karşıya geçti
neye koşacağımı şaşırdım ama işte sen gel ona sor
hep memnuniyetsi hep hep heeeeeepppppppppppppppp
canım bundan önceki toz det.dı bitince hadı sıvı deneyim dedim ama bir dahaki sefere kesinlikle toz alıcam..sıvıda ön yıkama yapmayınız yazıyo.. bu sırada aspirin billdiğimiz aspirin mi anlamadım..kk de çamaşır sodası okudum o da nerden bulunur bilemiyoruum...
sır veya aspirix marka cıdden cok fark ettırıyor kızlar
bıde ben herseyı utuluyorum corap ve alt ıc camasır harıc oda yumusatıyor havluları
on yıkamalı ben bılmıyorumda suyu ısıtmadan yaptıgı ıcın bana sankı sabıtlıyıor gıbı gelıyo lekelerı
kızlar bu sırada perwolu çok seviyorum..hele kokusu..şuanda giyidiğim kazakta bile var..ohh miss valalhi...ama perwol renklilerde kullanabiliyorum sadece....
birde ben henüz denemedim daha yumuşatıcım bitmedi çünkü arkadaşımda vikingi dye bir marka kullanıyodu kokusu çok kalıcı...
perwol hiç kullanmadım :26:biz o gün alışverişe gittik beyazlar için ariel aldım renkliler için omo siyahlar içinde perwoll aldım yumuşatıcı bingo soft beyaz aldım ama bilmiyom kokusunu inş kalıcıdır.
Bizim bi komşu var kadın ne zaman çamaşır serse dışarısı mis gibi kokuyo ama soracak kadar ssmimiyetim yok pek hoşlanmıyorum meraklı bi kadın...
Bi krem rengi kaşe kabanım var daha yeni kuru temizlemeye verdim ama tekrar karardı ben de diyorum hassas yıkamaya atsam 30 dereceye pervol hassas renklerle yıkasam nasıl olur ki acabaa...
Kuru temizlemeye veremem her ay her ay yani...
Kızar asla krem rengi kaşe almayın çok çabuk kirleniyor artık siyahtan şaşmayacam
onu bende duydumm ya forumda burada
kac lıra caba?
nerede satılıyor
buarada ben kabanlarımı kendım yıkıyorum narın programda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?