- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #37.521
cuma akşamı yemekli glen misafirler kimdi? neler hazırladın o kadar kısa vakitte :44::44:
c.tesi kv neden geldi..yardım etmeyemi oturmayamı..sonuçta pazar gününe misafirin ve bir planın var değilmi :44::44:
yenidendoğdum ne alıcan eşinbe doğum günü hediyesi
benim nişanlımında 21 inde balık burcu karar veremedim daha ama
25 benımkınınde
ben dun aldım aslında petrol mavısı battal mı oduncu gomlegımı ne kuması oyle beyaz mavı karelı buyuk yakası hakım yaka
kolları yamalı ama annem parasını verdı ben almıs olayım sen bı daha al dedı
acıkcası almayı dusunuyorum
kızdırdı benı malumunuz
ya ben aslında alacağımı belirlemiştim us polodan bir tane mont beğenmişti
280 tl idi ocak ayında bende dedikmi şimdi al ilerde sezondan alırız tamam dedi
bende buldum inmiş fiyatı 160 tl ye onu alacaktım dün bir vbaktım almış akıllım onu
bende şimdi bulamıyorum ne alacağımı
bu arada iş yerine pasta yollim dedim
viyadük pastanesini aradım 170 tl dedi bir pastaya kalsın dedimmmmmmmmm
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...BMA8JhoD0_fMsSBbFgcGSBQ&bvm=bv.42553238,d.d2k Bence böyle bir meyva sepeti çok daha iyi olur fikir sadece
evet cuma günü inceledim bunları bu siteyi ama ablacım
güvenemedim sen denedin mi hiç lezzeti falan nasıl acaba?
ben eşime göndermiştim sevgililer gününde de burda bi arkadaşa geldi çok lezzetli oluyolar tavsiye ederim
tatlım nişanlının doğum gününe bu pastalardan alabilirsin..küçük oluyor 2 kişilk falan ..eşim sevgililer gününde bunlarda almış 2 tane..kafasına attım ama bişi olmamış
Eki Görüntüle 635582
mausem bu siteden mi gönderdin peki ?
bende işyerine yollmayı düşünyorum kendim gidemem çünkü işten izin alamam
h.sonu hediyesini veririm diye düşündüm
yedik kız.hatta cuma arkadaşımız geldi bir tane...pasta kalmıştı yarım onada ikram ettik..baya baya 3 kişi doyurdu...hehehehe ilahi isyannn sana güldüm bak
yediniz mi kız sorna pastayı
ben 2 kişilik değilde iş yeri olduğu için hepsi yesin istedim şimdi ayıp olur adamlara
biri yer biri bakar kıyamet falan kopar sonra
evet cuma günü inceledim bunları bu siteyi ama ablacım
güvenemedim sen denedin mi hiç lezzeti falan nasıl acaba?
bonnny food dan göndermiştim bn çiçek sepetide denenmiş onaylanmış ikisinden de gönderebilirsin. zaten özel kuryeyle gönderiyolar tazecik oluyo
yedik kız.hatta cuma arkadaşımız geldi bir tane...pasta kalmıştı yarım onada ikram ettik..baya baya 3 kişi doyurdu...
gecen hafta ark geldı cok lezetlıydı hepımızın gonlunde taht kurdu kız cıcek sepetınden yollamıstı ıcındede notu vardı
kocişime şöyle romantik bir msj atmak istiyorum kızlar hadi döktürün hünerlerinizi de bana yardım edinnn
kızlar aklımda olsun o zaman bakalım belki bende göndririm bir sepet
ya birşey dicem siz nişanlı iken nişanlınız ve kv niz gelirken size hediye vs getirir miydi kızlar?
dün kv ve nişanlım glediler bize tatlı getirmişler doğal olarak ama bana bişi getirmemiiler
nişanlı kıza bir ufak hediye olmaz mı sizce?
bu benim tuhafıma gitti açıkçası çok
kocişime şöyle romantik bir msj atmak istiyorum kızlar hadi döktürün hünerlerinizi de bana yardım edinnn
kızlar aklımda olsun o zaman bakalım belki bende göndririm bir sepet
ya birşey dicem siz nişanlı iken nişanlınız ve kv niz gelirken size hediye vs getirir miydi kızlar?
dün kv ve nişanlım glediler bize tatlı getirmişler doğal olarak ama bana bişi getirmemiiler
nişanlı kıza bir ufak hediye olmaz mı sizce?
bu benim tuhafıma gitti açıkçası çok
benden bugun bı numar aolmaz arkadaslar soylesın
bugun kendımı carsı grubundan hıssedıyorum
Çarşı herkeze karsı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?