Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

Valla şuan için bir sıkıntımız yok çok şükür herşey süper gidiyor gecelerimizde gündüzlerimizde :)
Çalışıyorum eşimin yanındayım
henüz belli değil cinisyeti
rabbm sağlıklı evlat versin kız yada erkek farketmez :)

acayip gerginim dünden beri. dün sabah kalktım herşey gayet iyiydi eşimle direksiyon dersine gittik.

dün hocam dikkat etmiosun bazı şeylere falan dedi haklıydı da , anamın karnında direksiyon sallamadım sonuçta. hatalarımı anladım bu günde hava yağmurlu ama baya güzel gidioduk , sınav yerine gelmeden ışıklar var orda fren yaptım, ilk defa bana sert yapıosun dikkat et, artık araba kullanırkende hep böyle sert yaparsın hayatın boyunca düzelmez dedi.

madem sert yapıorum önceden öretseydin dimi ama.
neyse kalktık sınav yerine az kaldı, bi ışıklar daha var orda bir ani fren yaptım
(bilerek, bak bakalım sert fren nasıl oluomuş)zank diye durdu araba. hoca dedi napıosun falan. hocam dedim siz sert dediniz ya bende denedim kendi ayarımı dedim.i

kadın öle bir müdahale edioki tam debriyaja bascam bi bakıom o basmış. bi bakıom frene kendi basmış. baya gerdi beni. daha doğru dürüst geri geri parketmeyi bile görmedim.

amaçları sınav yerini ezberletmek sadece. ama öle olmazki anlamıosam yapamıosam sen göstercen yapana kadar. yapıosamda yapamıosamda senin eserin, gerekirse geçicen direksiyona göstercen bana ayakları falan, çok sinirliyim çok, sırf bu hoca yüzüne kalcam galiba direksiyondan.

birde eşimde gerdi beni, neymiş efendim çiçeklerini sulamıomuşum, balıklarına yem vermiomuşum, bana sordu sanki alırken. ben zamanında dedim çiçek bakamıyorum ben diye, haydi balık problem değil yem verion o kadar, birkaç kere ona yaptırdım hemen isyana kalktı yemedi tabiii hergün takip etmek onları :113::113:

Son düzenleme:
DAHA MENUME karar veremedım evdede net yok pc yok nasıl bakıcaksam telefondan
neyse sultan lokumu yapıcam gorunt u olsun dıye gıda boyası katıcam aktarda umarım bulabılırım

canım takma kafana araba kullanmak cidden zor bence.sadece zaman ve pratik....bende ehliyet alırken çok zorlanamıştım hatta hoca bana sen bu işi bırak demişti şu an canavar gibiyim vallahi....

canım benim hayırlıolsun Allahım hayırlı doğum nasip etsin inşallah..

[sıze=3]kızlar albümüme gelinnnn:92::92::92:nnnnnnnnnnnnnn[/sıze]

ben baktım , maşallah eflinam

kızlar yaa kocama çok sinirliyim......

hayırdır kuzum sende bendensin

İsyancım, canm üzülme geçmişde yaşadığım dg olayında da beklentilerin olmadı bunda da olmayınca patladın.

Boşver takılma, üzülme de, olur böle şeyler inş. bir daha da tekrarlanmaz...

moonligtımnaber kuzum nasılsın bakalım

masatakvimim hayırlısı olsun kuzumhakkında geçersin sen inanıyorum,ingilizcede birazdaha pratik yap

yarın lisedeki kızlarla günümüz var oraya gidicem inşaallah
pazar günüde nişanlımlar gelecek yemeğe hayırlısı ile
sizler neler yapacaksınzı bakalım hatunlarrrrrrrrrr

ben yarın öğlene kadar uyucam valla ,pazarda eltime gitcez eşimle yeğeninin d. günü varr

çok hoşşş kardanmadamım

güzel geçmiştir tabi ohhh süper

goodheartım 1 senemi abovvvne çabuk geçio zaman yaaaaa

canferi hoşgeldin aramıza. güzel birhediye olmuş

galiba good heartım , diğer zaman yaptığı güzel şeyleri unutup bu güne odaklanıyoruz

nası tepki verem bilemedim kızzz değişik olmuş

isyanım harbi isyan etmişsin ama,
eşin bwlki önceden pasta alacaktı ama arkadaşı gelim dediyse kıramamıştır , bu gün sevgliler günü gelme diyemezdi herhalde. erkekler o konuda biz kadar rahat değil, söyleyemiyorlar ayıp olur diye maalesef.

güzelce gönlünü al bu akşam

canım takma kafana araba kullanmak cidden zor bence.sadece zaman ve pratik....bende ehliyet alırken çok zorlanamıştım hatta hoca bana sen bu işi bırak demişti şu an canavar gibiyim vallahi....

zaman ve pratik gerekiyorda verseler şu ehliyeti bir daha uğraşmasam bari

senin neden canın sıkkın kuzım.

moussem sanada iyi tatiller

aynen canım çok fazla odaklanıyoruz eşim banada almadı hee alsaydı iyi olurduu
ama bana para verdi istediğini al dedii

Çok teşekkür ederim canım rabbim sanada versin inşallah

tebrik ederim canımm
rabbim herkese nasip etsin inşşş

Günaydınn hanımlarrrre

emelbaha çok sevindim tatlım hayırlı uğurlu olsun inş..Sağlıkla kucağına alırsın inş bebeğini kuzum

çok yorgunum kızlar yaa pöfff c.tesi işe geldim saat 10'dan 2'ye kadar...eşim o gün öğlen 1 de çıkmış yanıma geldi..1 saat flan durduk ama ilk defa c.tesi çok yoğundu...eve gittik yemek yaptık yyedik..arkadaş telefeon açtı bize gelceklermiş..evimize ilk defa geliyorlar..ev uçuç durumundaydı hemen kalktık temizlik yaptık öldük..sonra onlar geldi...gece yarısına kadar oturdular..baya yorukduk yaaa dünde çarşıdaydık işlerimiz vardı..akşamda yatak odasını temizledik..oturma odaısnın koltuklarını kaldırdık yerlerini değiştirdil hepsinin hemde iyice sildik vıcığm çıktı

günaydın
cok uykusuzdum dun dogum gunu oldu 1.30da uyudum
busabha ıse gelır gelmez kahvaltı masasında fabrıka mudurnden(haksız yere benım haberım olmayan bısey yuzuden, yandası benım uzerıme atmıs bunuda ogrendık) bana avazı cıktıgı kadar bagırdı ve sabahtan berı aglıyorum
su borclar olmasa adama cıkıp sız kımsızınız benım suratıma telefon kapatıyrsunuz avazınız cıktıgı kadar bagırıyorsunuz dıyecegım
sonrada lanet olsun ısınede paranada dıyecegım
dıyemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…