- 26 Mayıs 2012
- 2.418
- 1
- 88
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #37.481
Tebrikler canıımmm
Sağ salim kucağına alırsın inşallah
Kızlar eşimin sürprizi vardı ya...
Söyledi telefonda...
Meğer bu gece nöbetçi değilmiş eve gelecekmiş sevindimm
valla zannetmıyorum ya
gene olmuyordur ama sonucta bos olmak baska dolu olmak baska
ben 1 saat sonra ımrentımden vazgecerım
egosu gorunce:)
benım bugun kafam dumanlı
elembaha calısıyonmuı ne edıyon
bebesın cınsıyetı bellımı
DAHA MENUME karar veremedım evdede net yok pc yok nasıl bakıcaksam telefondan
neyse sultan lokumu yapıcam gorunt u olsun dıye gıda boyası katıcam aktarda umarım bulabılırım
acayip gerginim dünden beri. dün sabah kalktım herşey gayet iyiydi eşimle direksiyon dersine gittik.
dün hocam dikkat etmiosun bazı şeylere falan dedi haklıydı da , anamın karnında direksiyon sallamadım sonuçta. hatalarımı anladım bu günde hava yağmurlu ama baya güzel gidioduk , sınav yerine gelmeden ışıklar var orda fren yaptım, ilk defa bana sert yapıosun dikkat et, artık araba kullanırkende hep böyle sert yaparsın hayatın boyunca düzelmez dedi.
madem sert yapıorum önceden öretseydin dimi ama.
neyse kalktık sınav yerine az kaldı, bi ışıklar daha var orda bir ani fren yaptım(bilerek, bak bakalım sert fren nasıl oluomuş)zank diye durdu araba. hoca dedi napıosun falan. hocam dedim siz sert dediniz ya bende denedim kendi ayarımı dedim. i
kadın öle bir müdahale edioki tam debriyaja bascam bi bakıom o basmış. bi bakıom frene kendi basmış. baya gerdi beni. daha doğru dürüst geri geri parketmeyi bile görmedim.
amaçları sınav yerini ezberletmek sadece. ama öle olmazki anlamıosam yapamıosam sen göstercen yapana kadar. yapıosamda yapamıosamda senin eserin, gerekirse geçicen direksiyona göstercen bana ayakları falan, çok sinirliyim çok, sırf bu hoca yüzüne kalcam galiba direksiyondan.
birde eşimde gerdi beni, neymiş efendim çiçeklerini sulamıomuşum, balıklarına yem vermiomuşum, bana sordu sanki alırken. ben zamanında dedim çiçek bakamıyorum ben diye, haydi balık problem değil yem verion o kadar, birkaç kere ona yaptırdım hemen isyana kalktı yemedi tabiii hergün takip etmek onları :113::113:
Sen eve nap et bi internet bağlat..DAHA MENUME karar veremedım evdede net yok pc yok nasıl bakıcaksam telefondan
neyse sultan lokumu yapıcam gorunt u olsun dıye gıda boyası katıcam aktarda umarım bulabılırım
canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısı ile.
çokgüzel çıkmışsınız.
Kızlar bende hamişler grubuna girdim :)
Valla şuan için bir sıkıntımız yok çok şükür herşey süper gidiyor gecelerimizde gündüzlerimizde :)
Çalışıyorum eşimin yanındayım
henüz belli değil cinisyeti
rabbm sağlıklı evlat versin kız yada erkek farketmez :)
[sıze=3]kızlar albümüme gelinnnn:92::92::92:nnnnnnnnnnnnnn[/sıze]
kızlar yaa kocama çok sinirliyim......
İsyancım, canm üzülme geçmişde yaşadığım dg olayında da beklentilerin olmadı bunda da olmayınca patladın.
Boşver takılma, üzülme de, olur böle şeyler inş. bir daha da tekrarlanmaz...
İngilizce mülakatı olmasa sınavı geçme potansiyelim yüksekde işte hayırlııs bakalım
evet banka zor hatta ziraat bank kuzenim mütfettiş dün o aradı 8 de çıkmış işten bak sevgililer gününde bile kaçta çıktım işten hala banka konusunda kararlımısın diyor
yarın lisedeki kızlarla günümüz var oraya gidicem inşaallah
pazar günüde nişanlımlar gelecek yemeğe hayırlısı ile
sizler neler yapacaksınzı bakalım hatunlarrrrrrrrrr
Günaydın kızlaaar.
nasılsınız?
Dün çokk çok güzeldi.
Sevgiliyken bile böyle güzel bi sevgililer günü geçirmemiştim.
2-3 gibi dışarı çıktım, sinemaya gidelimm dedi ki en son 1 hafta önce falan gitmiştik. (ben günü sinemayla kapatıcak derken koltuklarımızı almış bide çiçek koymuş koltugumaaa.)
Sarıldım, öptümmmm.
Herkes evlenme teklifi sandı.
Sonra çıktık, bişeyler atıştırdık eve geldik.
Evde kocaman bi pakett görmeniz lazım.
Elbise ve şal almış.
Hemen denedim, bedenimi bile bilirmiş ayayayyy
sonraaa
Canmmmm iyiim sen nasılsın
Kuzummm kmorktum senden yahu
ama tepkinde cok haklısın ben oılsam bende aynısını yapardım hatta o pastayı kocamın suratına bile yapıştırıdım iyi olmuş haklısın hiç vicdan yapma
Benim sevgililer günüm çok güzel geçti bayada eğlendik
dün kocam öğlen aradı yemek yapma dışarı cıkcaz diye
ben evde oluruz zannediyordum çünkü maaşa daha 1 hafta var
Rakı balık fasıl ayarlamış oraya gittik saat 12ye kadar oturduk balıklarımızı yedik rakımızı içtik fasıl eşliğinde
sonra komik gelebilir ama kemancı geldi başıma gülü susuz seni aşksız bırakmam diye sonra garson bir demet güllerimi getirdi öyle kutladık
gecede bravoya gittik pasta yedik kahve içtik eve geldik
evde benim en sevdiğim makoran tatlıları vardı onlardan da almış ben ise kutlamayacağız diye hiç birşey almadım kocama
bugünde dershaneye gidemedim uykudan uyanamadım
evet bende sana yazacaktım şimdii
maşallahhhhhh diyelimm
1 seneye çok az kaldıı
biz kadınlar böyle şeylerden hoşlanıyoruz ama çoğu erkek ince fikirli değil
herkes eşini tanırr ben bildiğim için ihtimal bile vermiyordumm
otobüsten indimm bana diyokii
'aşkoşş hani bugün sevgililer günüymüşyaaa işte ben sana hediye almadım ama para vereyim istediğini al diyoo '
hemen aldım paramıda
günaydın kızlarbenim eşimde çok sevdiğim profosyonel fotoğraf makinası almış bol bol resim çektim akşam oğlumla paylaşamadık doğa fotorafları çekmeyi çok seviyorum ınstagram açtım orda yayınlıyorum
günaydın hanımlarr
isyanım fazla sert olmuş herşeye tamam ama o pastayı atmamalıydın neyse olan olmuş
sende haklısın dolmuşsun buda patlama anı olmuşş
her ne olursa olsun onlar bizim eşlerimiz eşim bana bişi almadı ama para verdi sen istediğini al dedi
önemli olan bişeyler alınması değil hatırlanmaktır
ve bence sadace bu güne özel olmamalı ama biz kadınlar işte böyle şeylere fazla kapılıyoruz:26::26::26:
herhalde en güzeli benim geçmiştir
dün eve gittim ve karnım çok ağrıdığı için 9,5 ta uyudum
sonra saat 10 gibi telim çaldı sevgili nişanlım aradı
dedim ben uyuyorum tamam o zaman uyanma sen dedi öpüştük kapattık
sonra ben tekrar uykuya devam
yani bundan romantik olamazdı sanırım 14 şubat
Günaydın hanımlarrr..
dün akşam çok ama çok kötüydü...eşim eve varırken iş yerinden arkadaşımla geliyorum üzerini değiştirme dedi..bende dedim herhalde üzerini değiştirme diye bahanesi..eve gittim hemen makyaj tazeledim..bir baktım ciddi ciddi arkadaşı ile gelmiş..babamın bilg. bozuktu onu yaptırmak için geitmriş..ama günümüydü yani..sonra kahva ikram ettim odama çekildim..uyumuşum..
1 saat sonra kalktığımda evde kimse yoktu..eşimi aradım arkadaşı evine bıraktım geliyorum dedi..bende ekmek aldım dedim sinirle..demedi yine bişey kutlyalaım falan diye..eve geldi yemek vardı ısıttım onları sinirle önüne koydum..
yemeği yemedi..böle yemeği yemem..suratını düzelt dedi..bende yemezsen yeme dedim..sonra tartışmaya başladık fena halde..o bana bende ona sayrdırdım..sonra mutfağa gitti..pasta kutusu ile geldi..sana bunu aldım..nankörsün dedi..
bende arkadaşını geitrdin surat yaptığımı görünce onu bırakmaya gidince bunumu aldın geldin dedim pastayı atıverdim..umurumda değil artık dedim..daha beter kavga ettik..
1 saat falan hiç konuşmadık...sonra eşim kötü oldu tansiyonu düştü..benim elim ayağım birbirine girdi..hemen kolonya limonlu sufalan yaptım çok korktum o da korktu..sonra sarıldık ben özür diledim..çünkü o pastayı yere atmamalıydımmeşim affetti..ama ben çok üzgünüm kızklar..vicdan azabı çekiyorum..sonra gece çok güzeldi ama kendimi çok çok suçlu hissediyorum..nağıcam ben..biranlık sinirle çok kötü şeyler yaptım..
ama arkadaşını getirmesi beni çileden çıkardı..çünkü ben salak gibi makyaj tazeledim..çok gücüme gitti o an..offf
sanırım benim derdim sevgililer gübü falan değildi...bu bir birikimdi ve patladım..
en son doğum gününde ona ne hazırlıklar yaptım biliosunuz ve çok büyük bir haksızlığa uğradım..o zaman birşey söleyip yapamadım..küsemedim, kırılmama bile izin vermediler..kendilerini haklı çıkardılar..
ben sanırım durdum durdum dün akşam patladım..
çok kötüyüm ölesimmm varrr
canım takma kafana araba kullanmak cidden zor bence.sadece zaman ve pratik....bende ehliyet alırken çok zorlanamıştım hatta hoca bana sen bu işi bırak demişti şu an canavar gibiyim vallahi....
tşk ederim canım benim beğenmene sevindim
abovvv çok güzel bir haber bu
maaşallah canım ya çok sevindim
canım benim hayırlıolsun Allahım hayırlı doğum nasip etsin inşallah..
canım benim hayırlıolsun Allahım hayırlı doğum nasip etsin inşallah..
ben baktım , maşallah eflinam
hayırdır kuzum sende bendensin
moonligtımnaber kuzum nasılsın bakalım
masatakvimim hayırlısı olsun kuzumhakkında geçersin sen inanıyorum,ingilizcede birazdaha pratik yap
ben yarın öğlene kadar uyucam valla ,pazarda eltime gitcez eşimle yeğeninin d. günü varr
çok hoşşş kardanmadamım
güzel geçmiştir tabi ohhh süper
goodheartım 1 senemi abovvvne çabuk geçio zaman yaaaaa
canferi hoşgeldin aramıza. güzel birhediye olmuş
galiba good heartım , diğer zaman yaptığı güzel şeyleri unutup bu güne odaklanıyoruz
nası tepki verem bilemedim kızzz değişik olmuş
isyanım harbi isyan etmişsin ama,
eşin bwlki önceden pasta alacaktı ama arkadaşı gelim dediyse kıramamıştır , bu gün sevgliler günü gelme diyemezdi herhalde. erkekler o konuda biz kadar rahat değil, söyleyemiyorlar ayıp olur diye maalesef.
güzelce gönlünü al bu akşam
Çok teşekkür ederim canım rabbim sanada versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?