Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
eğlencelı mavı olanı beğenemdım dığerlerı guzel
elıfnm sen deli misin mobılyalar sona bırakılır mı sakın oyle bırşey yapma. ben o mobılyacıların okadar peşinde koştumkı... üstelık taksıtlerı bıtmesıne rağmen. sana bırde tavsıye. boyle köklu fırmalar felan varya adını herkesın bıldığı. hah ışte onlardan alma. ınan ençok ınsana onlar kazık atıyo. yoğunluktan dolayı asla sana gerı dönmuyolar. ben yatak odası hariç eşyalarımı o köklu fırmalardan biri olan doğr......dan aldım. almaz olaydım okadar uğraştırdılar kı benı.ustelık gelen elemanları iş bilmiyolardı duşun. ama yatak odamı kuçuk bır esnaftan aldım. çok beğenmiştim dediklerı gunde geldıler benı hıç yormadılar ışlerını temız yapıp ıttıler
aman dıyeyım

kuzum asistan uzmanlık snavını geçer ve onun kutlamasını yapar..tüm bölüme pasta börek allah ne verdi ise ikram ederi..sınırsız içecek ve yiyecek..aklına ne geliyorsa o olur..tatlısından tuzlusuna

bende gelem mi o aspirasyona
ne olur ne olur bende yiyim o mamalardan
Allah allah götür isyanım benim yerimede

haklısın canım en sona bırakmayız inşaallah
dediğim gibi son 1,5 ay yeter sanırım çünkü daha tam 6 ayımız var inşaallah
alıp beklesin istemiyorum bende
bakalım nasıl olacak canım
sneide üzmüş demekki bu mobilyacılar genelde böyle oluyorlar vallahi içlerindeyim biliyorum yani

VALLA BIZ koltukları 3-4 ay evvel yatak odasınıda 3 ay evvel almıstık
cunku onlarında sıparişeri oluyor yenıden yapılıyor urun
1.5 ay mumkun degıl yetmez
6 hafta surec verıyolar zaten teslımat ıcın bende mobılyacılar sıtelerınden aldım esyalarımı

Selam canlar
Yarın kursa başlıyorum
Tecvid öğrencem...
Şimdilik bu bana uğraş olur inş zamanla daha fazla kurs bulurum
Sizde ne var ne yok

İsyancım hamile değilsindir bence rahat ol...
O nevresimleri ben çok beğenmiştim dün ama şu an alamam malesef

valla çok rahatsın canım mobilyayı gördüğün gibi getirmiyolar sana senin için sıfır tekrar üretim olyo yoksa teşhir alırsın yani. valla biz 1 sene önce aldık 1,5 ay kala ok dedik hepsine geldi eksik eski geldi o geri gitti vs vs çoook uzun iş
hem mobilya gelicek ona perde halı bakıcan vs vs iş çok o yüzden 2 ay sonra en geç bakkmaya başlayın canım

niye aamıyorsun kızım doktur esısın sen bal gıbıde alırsın

hepsini çok beğendim bende istiyorummm

canım kesinlikle mavili olan. ama diğeride çok cici yaaa

isyanım kuzum çok geçmiş olsun dikkat et kendine,şimdi gördüm rahatsızlandığını..

moussem eşinle konuş neden bişey sormuyorsun falan de,anlatmazmı , benimkide ben surat asınca hemen surat asardı konuştum birkaç kere. gel sor konuşalım , bazen insan anlatmakistemiyor karşısındaki sormayınca dedim izah ettim, anladı artık soruyor.

sizde borcunuz olduğunu söyleyinkuzum vermeyin. açık açık konuşun yanii

Kuzum bz yol isinde calstgmzdan bzm sezon kapalı suan yani kışın yatş modundayz ama yazn ful clşyoruz

Canım sen memurluk sınavıyla mı girdin özelde mi çalışıyosun?

Kızlar altın düşükken varsa imkanınız bence de alın var ya gittim çeyrek bozdurdum içim cız etti..
Zaten hiç bi zaman yüksekken bozduramadım şu altınları zaten bittiler kalmadılar

çok sevindim prensesim tecvid öğrenmek çok güzel bende baya söktüm tecvid li okumayı, daha güzelleşti okumam Allahın izniyle, darısı herkesin başına.

nerede olcak kursun halk eğitimdemi , yoksa diyanete bağlı camide falan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…