- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #37.721
aman kan tahlili isteyecek kesin önce gebeliğe bakacaklar..millet hamilemisin diye soruyor..ulan doğum kontç hapı kullanıyorum diyorum olabilir diyorsonra bişi çıkmıcak tomo-mr birini isteyecek...biraz beklicem geçmezse giderimm
sen 1 gun dk hapını unutmustun hatırladınmı ısyan?
Okadar kaldı cnmkız 50 tl fotografmı olur o kadar bı kısmımı kaldı yoksa
mouusem bens orunu anlamadım ya?
Pekı madem dkkat et ama kndıneaman kan tahlili isteyecek kesin önce gebeliğe bakacaklar..millet hamilemisin diye soruyor..ulan doğum kontç hapı kullanıyorum diyorum olabilir diyorsonra bişi çıkmıcak tomo-mr birini isteyecek...biraz beklicem geçmezse giderimm
11 0cakta tansıyon duşmesı mıde bulantısıyla hastaneye kaldırıldım. gunu olduğu ıçın gebelığe bakıldı negatıf çıktı. bende bılıyorsunuz adet olayım dıye soğan adacayı ne varsa içtım. sonuç 25 ocak kandıl gunu kandıl hedıyesı oldu bebeğim bana. aslında 11 ocakta gebeliğin oluştuğu dönemdeymışım galıba
ısyan hapı yutmadıysan hapı yutmayasın
kızlar altın acayip düşmüş
çeyrek 148 tl aldım dün
yazın 175 tden çeyrek aldığımı hatırlıyorum
veeeeeeeeeeeee keşke para olsada düğün için takıları alsak ama yok:26:
11 0cakta tansıyon duşmesı mıde bulantısıyla hastaneye kaldırıldım. gunu olduğu ıçın gebelığe bakıldı negatıf çıktı. bende bılıyorsunuz adet olayım dıye soğan adacayı ne varsa içtım. sonuç 25 ocak kandıl gunu kandıl hedıyesı oldu bebeğim bana. aslında 11 ocakta gebeliğin oluştuğu dönemdeymışım galıba
ısyan hapı yutmadıysan hapı yutmayasın
kızlar altın acayip düşmüş
çeyrek 148 tl aldım dün
yazın 175 tden çeyrek aldığımı hatırlıyorum
veeeeeeeeeeeee keşke para olsada düğün için takıları alsak ama yok:26:
:18::18::18::18: Korkutma kız beniii :18::18::18:
Ama ben okudum yaaa 1 gün unutunda koruma kalkmıomuş..
Kadın doğum doktorunada sordum her unuttan hamile kalsaydı ohhooo demişti bana
Avalla süper olurdu aslında kuzu yaa..baua kar ederdiniz...ah parasızlık gözü kör olsun..
Kız sen altınları sallada önce şu ev eşyalarına falan bir bak istersen artık
Bencededeee
ya hıc sorma nedır bu ya ben 1700 aldıgım bılezıgımı gecen ay 1340 bozdurdum
bız evlendıgımızde 168 bozdurduk ceyreklerımızı :s
saka gıbı param yokki alayımda atayım kenara :s
aslında çok moralim bozuk kızlar yaaa biz eşimle kavga edemiyoruz tartışamıyoruz inanın doldum artık ama konuşamıyoruz istemiyo. bişey anlatıcam hemen sarılıyo falan. dün akşam yaptığı bişeye bozuldum ben tribe girdim diye oda tripte konuşmuyoruz şimdi.
ya kadın neyin var niye surat yapıyosun demiyo ben surat astıysam oda asıyo bende sıkıldım artık her seferinde hadi gel konuşalım demeye
canım ev eşyası için erken yani
para olduktan sonra git al koydurt biz konuştuk onu
2 hafta kala veya 3 hafta kala gidip alıcaz inşaallah erken almanın anlamı yok çünkü
ben aldım kuzum 6 tane ama gidecekelr yine elimdeki parayı değerlendireyim dedim
:) fukarlıktan dglde çok uzak foto cunun yeri ondan evet resmlrde almadkELFMMM resımlerıde dolayısıyla alamadınız ah canım sız bızdende fukarymıssınız
kuzum eşyalara 2-3 hafta kala bakmakmı..perdesi var bunn halısı var..sana söliyim öle 2-3 hafta herşeyin hazırda olması gerekir..biz evi 1 ayda anca döşedik..eşyalar yalnış geldi gitti falan..çok zor oldu..masatakvimimin mesele tv ünitesi kırık geldi..arkadaşımın perdeleri yalnış olmuş bunlar hep oluyor..son zamana bırakmak çok büyük hata olur
ben buna bayıldımmmmhatta geçen günde çok beğendim ama alamadım
http://www.markafoni.com/product/3502892/
ben buna bayıldımmmmhatta geçen günde çok beğendim ama alamadım
http://www.markafoni.com/product/3502892/
eglencelı lınkler acılmıyor kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?