- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #37.821
,,,
hoşgeldin kuzum.
yaşasın çoğunluk burda galiba
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 0 ziyaretçi)
- bunlardagecer1907,
- mmousee+,
- YenidenDogdum+,
- prenses_84+,
- eglenceli+,
- Sibelim84,
- citl+,
- good_heart+,
- isyan123+,
- buketsedef,
- eflinam+
olabildiğince işten elim değer se yazıyorum vallayazamasamda garibim açık dursun beaaaaaaa topik boş kalmasınnnnnnnnnn demiiii valla su iş olayı deli ediyo beni ayın 1-24 arası dolu geri kalan vakşt işleri tamamla ancak geliyorum inş. iyi bi iş bulurum kızlarrrrr herkeste aynı sıkıntı borç borççççççç gecen pazar gezmeye gttik benmkiş etek ceket begendi bana aldı dedim almayalım alcm dedi aldı 130 tl gttii kendine pantolon aldı 200 tl kapattık kredi kartınnaaaaaaaaa offf + aof harc param 250 =alsana 500 borççççç
olabildiğince işten elim değer se yazıyorum vallayazamasamda garibim açık dursun beaaaaaaa topik boş kalmasınnnnnnnnnn demiiii valla su iş olayı deli ediyo beni ayın 1-24 arası dolu geri kalan vakşt işleri tamamla ancak geliyorum inş. iyi bi iş bulurum kızlarrrrr herkeste aynı sıkıntı borç borççççççç gecen pazar gezmeye gttik benmkiş etek ceket begendi bana aldı dedim almayalım alcm dedi aldı 130 tl gttii kendine pantolon aldı 200 tl kapattık kredi kartınnaaaaaaaaa offf + aof harc param 250 =alsana 500 borççççç
bizdensinnn biz bu ay kredi kartına 700 ödedikkkolabildiğince işten elim değer se yazıyorum vallayazamasamda garibim açık dursun beaaaaaaa topik boş kalmasınnnnnnnnnn demiiii valla su iş olayı deli ediyo beni ayın 1-24 arası dolu geri kalan vakşt işleri tamamla ancak geliyorum inş. iyi bi iş bulurum kızlarrrrr herkeste aynı sıkıntı borç borççççççç gecen pazar gezmeye gttik benmkiş etek ceket begendi bana aldı dedim almayalım alcm dedi aldı 130 tl gttii kendine pantolon aldı 200 tl kapattık kredi kartınnaaaaaaaaa offf + aof harc param 250 =alsana 500 borççççç
- bunlardagecer1907, arada gırıyor :) gecmısı okuyor
- mmousee+, aktıf
- YenidenDogdum+, :)
- prenses_84+, aktıf sayılır
- eglenceli+, pek yazmıyo havalı
- Sibelim84, gebe cok aktıf degıl oda havalı
- citl+, ay o benım fukaram yaa aktıf asyılır oda ısı mumkun oldugunca
- good_heart+, ılk fırsatta hep yanımızda
- isyan123+, onlan benı sormayın :)
- buketsedef, pek yazmıyor tas olsa catlardı
- eflinam+oda bızden onuda sormayın ehhehe
analiz güzel oldu yenidendoğdum
patatesli keki bende severim :)
isyanım kuzum evde olunca da bişey yapasın gelmiyor valla
bizdensinnn biz bu ay kredi kartına 700 ödedikkkçizme çanta eşime kot falan derken bir sürü şey almışız ama almamız gerekiodu...
birde avuk subuk bir sürür harcama olmuş taksitlerde derken 700 ödedikk..her ay 300-350 derken 2 ye katladıkk
Yunanistan'da karnaval zamanı! İskeçe Karnavalı turu! (Ulaşım, konaklama, şehir turları ve rehberlik dahil)
sıte burası benım dogdugum sehır kızlar :S
vizemiz yok
olsa nasılda gıderım
bizdensinnn biz bu ay kredi kartına 700 ödedikkkçizme çanta eşime kot falan derken bir sürü şey almışız ama almamız gerekiodu...
birde avuk subuk bir sürür harcama olmuş taksitlerde derken 700 ödedikk..her ay 300-350 derken 2 ye katladıkk
Yunanistan'da karnaval zamanı! İskeçe Karnavalı turu! (Ulaşım, konaklama, şehir turları ve rehberlik dahil)
sıte burası benım dogdugum sehır kızlar :S
vizemiz yok
olsa nasılda gıderım
Allahtan bu ay 28 çekiyor ay başı çabuk gelecek kısmetse :)
gecen aylarda evlendiğimizde 750-800 ödedik kuzu bende bitti oh diyodum eşim aldıı işteeeeeee isyan vur paranın gözüneeeeee sizin ne kdr borcunuz kaldııı
valla yenidendoğdum herkes aynı şeyi sölüyoı valla mecburiyetten bi iş var adam çıkarsa ben giricemmmmmmm hayıurlısı inş. olur çaycı bile benden çok çalışmıyodur bide kafası rahattırrrr
Allahtan bu ay 28 çekiyor ay başı çabuk gelecek kısmetse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?