Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

olabildiğince işten elim değer se yazıyorum vallayazamasamda garibim açık dursun beaaaaaaa topik boş kalmasınnnnnnnnnn demiiii valla su iş olayı deli ediyo beni ayın 1-24 arası dolu geri kalan vakşt işleri tamamla ancak geliyorum inş. iyi bi iş bulurum kızlarrrrr herkeste aynı sıkıntı borç borççççççç gecen pazar gezmeye gttik benmkiş etek ceket begendi bana aldı dedim almayalım alcm dedi aldı 130 tl gttii kendine pantolon aldı 200 tl kapattık kredi kartınnaaaaaaaaa offf + aof harc param 250 =alsana 500 borççççç

öle oluyor işte kuzum,biri bitio biri başlıo.

sıkma canını ,kafana görebir iş bulursun inşallah..

sızın cok borcunuz yok
senın maasın bence 2013 pıyasasına gore cok dusuk
bızım caycımız sneınle aynı maası alıyor kucumsemıyorum
ama sneın kadar yorulmuyor temızlık yapmıyor

bizdensinnn biz bu ay kredi kartına 700 ödedikkk çizme çanta eşime kot falan derken bir sürü şey almışız ama almamız gerekiodu...
birde avuk subuk bir sürür harcama olmuş taksitlerde derken 700 ödedikk..her ay 300-350 derken 2 ye katladıkk

ben havalı dgeılım yaaaaaaa fırsat buldukca yazmya calısyorummmm okuması dha zevklııııı hemmm

patatesli keki bende severim :)
isyanım kuzum evde olunca da bişey yapasın gelmiyor valla

Aynenn evde hiç bişey yapasım yokk kalkıp pasta masta yapayım diorum canım istiyor ama poğça için hamur yoğurcak enerjim yok yani

Kızlar halinize şükredn bizim bütün maaş kredi kartı borcuna gitti..
Şu an cüzdanımda 100 lira var işte onlan idare etcez...
Yanlış anlaşılmasın nefret ederim para muhabbetinden ama durum da bu...
Halime bin şükür de keşke kocam az çalışsa ben o dertteyim şu an

İskeçeli türklerden misin kız sen?
Yoksa yunan mısın
Film çekmişlerdi hangisiydi iskeçeyi hatırlıyorum ben ama nerden :44:

Son düzenleme:

ay bırçlardan bahsetmeyın yaaaaaa bızdeee mazot oarsı cok oduyoruz maleseffff her ayy dıyoruz artık bu ayy az harcayalım kredı kartından az harcıyoruz ama
mutlka o ayy ekstradan bısey cıkıo yıne gııdyo o paraaaaa cok sınır oluyorum zatennnn acab dıyorum şöle duusnmeden raht raht harcayabılcegımzı zmanlar gelcekmı dıe ama hıc snamıyorummm
napalım haılımızee şükürrrrrr çalışısyoruz harcıyoruzzz az bıseyde attıkmı kenarrrraaa yetıo ısteeeee

gecen aylarda evlendiğimizde 750-800 ödedik kuzu bende bitti oh diyodum eşim aldıı işteeeeeee isyan vur paranın gözüneeeeee sizin ne kdr borcunuz kaldııı

valla yenidendoğdum herkes aynı şeyi sölüyoı valla mecburiyetten bi iş var adam çıkarsa ben giricemmmmmmm hayıurlısı inş. olur çaycı bile benden çok çalışmıyodur bide kafası rahattırrrr

kuzum valla her ay bişey çıktı bizdede yaa bir türlü bitmedi... 3000 borcumuz var..bunun 1500 i babama acil değil..

bız herseyı oduyoruz
esım asla fatura aksatmıyor
ama 80 lıramız kaldı ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…