Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
bu akşam eve gidip inşaallah yemek yedikten sonra kitap okucam
çok yorgunum açıkçası
dizi izlemiyorum pek ben sıkılıyrum

ellerim donuyor ne soğuk ya

pasta mı yaptınelerine sağlık
olsada yesek kuzum bak canım çekti
evde aşure var kalmıştır inşaallah
Daha tam bitmedi canım soğuyunca içine krem şanti çırpıp yuvarliycam...
Sultan lokumu deniyorum bakalım nasıl olacak...
Çok aç hssediyorum kendimi ama ne yesem ki tek başına insanın bişey yiyesi bile gelmiyor...
Eşim de nöbetçi ondan yemek yapmadım :26:

bu akşam eve gidip inşaallah yemek yedikten sonra kitap okucam
çok yorgunum açıkçası
dizi izlemiyorum pek ben sıkılıyrum

ellerim donuyor ne soğuk ya

bende hiç dizi izlemiyorum ailece yalan dünyayı izliyoruz o kadar çocuklarla izlenicek dizi yok bende imza kızın adlı itabı okuyorum şu an

biliyorum onu ablam çok güzel yapar h.cevizi ile üstünü kaplıyor ondan bu değil mi?
kuzum valla allah sizi tez zamanda kavuştursun
nöbetlerini azaltsın seni anlıyorum zor
inşaallah en iyi şekilde sizde işlerinizi sonuçlandırırsınız

bende açım işten gidince kendimi mutfağa atıcam inşaallah bakalım

bende hiç dizi izlemiyorum ailece yalan dünyayı izliyoruz o kadar çocuklarla izlenicek dizi yok bende imza kızın adlı itabı okuyorum şu an

evet haklısın diziler saçma sapan hep entrika kimin eli kimin cebinde belli dğeil
ahlaksızlık diz boyu olmuş maalesef

bende şu an el james 'in özgürlüğün 50 tonunu okumaya başlıcam seri bunlar ilk iki seri bitti
aldım ama daha başlayamadım bakalım
senin okudğun kitap nasıl acaba?

kızların babalarına yazdıkları mektuplardan olusuyo iş yerinde okurum diye aldım ağlamaktan okuyamadım 2 mektupta kaldım evde devam edicem çok güzel bir kitap

GÜNAYDINNNN
buyuk patron geldı toplantı var acayıp bı panık havası var maaslarda konsuucak ınsallah hayırlısıyla 2 senelık zam alabılırım olmazsa 100 lıra ınsallah Allah yardım etsın yureklerıne vıcdan versın ınsallah

buarada dun kv gıttık bızden para ıstemedıler hatta arabaları satacaklarıda malum degıl cunku paramı var yenısını almaya dedı kv
oyle ıstee
dun aksam 10.30 kalktık 11 de eve vardık esım mac ızledı 12 ceyrek olduı en son pazar aksamı bırbırımızı gormustuk dogum gununde ne gormekswe artık
en son malum munasebet cumartesı
dun aksamda vurdum kafayı uyudum
sabahta uyudun hemen dedı o saatte kadar oturursak oyle olur dedım
acayıp sınırlıyım

kocanında yaptığı iş yani...hem geç kal hem sonra maç izle..ondan sonrada kafayı vurdun uyudun de..ohh ne ala
ben sana istemezler demiştimmm
hadi inşşş çok güzel zamlar alırsınız kuzummm :26::26:

bizde dün kv ye gittik..uzun bir zaman sonra..ilk başta soğuk havalar esti sonra eşim konuşunca yumuşadı ortam yemek yaptık yedik birde kahve içtik saat 19:45 gibi kalktık..sonra arkadaşımız geldi..bilgisayarı bozulmuş eşim yapıcam derken saat 12 oldu..yattık derken 12: 30

hayıur ya guzel vakıt gecırıyorum tombala fılan oynadık tavla oynadıkta 5 .30 10.30 nedır ya
ılk kez bu hafta okuz cok sınırlıyımn canım kavga etmek ıstıyo kocamla
(((((((((((
bu aksam annemlere gıdıcez dedım 10da evde olmamız lazım mac var dedı
benımde dun dızım vardı cıcım deidm
ne yapsam onu uyuz edesım var

ısyan ınsallah zam yaparlar yahu

günaydın kızlarrrrr bizdede dün akşam annemler vardı maç izlemeye geldiler. dün gecede çok geç yattım önceki gecede çook uykum varrr

bence sen tersinden kalkmışsın bugün canım kocana sataşacak yer arıyorsun bu arada inş güzel bi zam alırsın

bugün neden annenlere gidionuz kuzum...zaten kaçgündür yalnız değilsiniz..diğer nöbet çıkışında da annenlere gidin..birlikte olduğunuz 2 günüde böle geçiriosunuz olmuyor..bir hafta annenlere bir hafta kv lere gidin biraz birlikte olun yahuu

günaydın kızlarrrrr bizdede dün akşam annemler vardı maç izlemeye geldiler. dün gecede çok geç yattım önceki gecede çook uykum varrr

ne maçmış ulen herkez uykusuz

ınat ısteee
mouusem ozele gel banab ı taktık ver
cok sınırlı ve gergınım
ne yapsam acabaaa

ısyancan annemelre zaten her hafta gıtmıyoz
sımdı uyuzum ben tersıme gelme belkı gıtmeyızde ben ıstersem gıtmeyız

hayırlı sabahlar herkese hatunlarrrrrr

yenidendoğdum dünde aynısı bende vardı nişanlıma bir sardım
boğacaktım nerede ise dedim eflinam sakin ol
oluyor arada öyle şeyler
sende sakin ol canım

benimde çok uykum var bu arada deli gibi hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…