- 13 Haziran 2011
- 12.773
- 7.959
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #37.901
yok cnm cumartesı çalışmıyorum. haftasonu bırgun anneme gıdıyorum doğer gun ev işleri ve canım ıstersede gezmek ole vakut gecıyo. ama ben haftasonu deyınce one uykuyu duşunduğum ıçın iple çekıyorum
ya sıbelcım sen cumartesı calısıyonmu
suanda sakınlıkten uykum geldıvalla
siz ne güzel annelerinize yakısnız ben uzak olucam yaaaaaaa
öyle canım isteyince kahvaltıya,yemeğe gidemicem ki ama ben yaaaa:2:
ınat ısteee
mouusem ozele gel banab ı taktık ver
cok sınırlı ve gergınım
ne yapsam acabaaa
ısyancan annemelre zaten her hafta gıtmıyoz
sımdı uyuzum ben tersıme gelme belkı gıtmeyızde ben ıstersem gıtmeyız
ne kadar uzak olcan. bız aynı şehırdeyız ama 2 arac yoplam yolum 1 saatı gecıyo anneme varmak ıçın. oturduğum semtte ev bakcaz anneme doğuma yakın nasipse
siz ne güzel annelerinize yakısnız ben uzak olucam yaaaaaaa
ne kadar uzak olcan. bız aynı şehırdeyız ama 2 arac yoplam yolum 1 saatı gecıyo anneme varmak ıçın. oturduğum semtte ev bakcaz anneme doğuma yakın nasipse
Cnm uzaklık hc ıyı olmuyo bnde uzagm hemde başka şehrlerde byle olcagnı hc dsnemdm gurbtlık cok zormus evlnınce bu anladm eger imknn varsa gtme uzaga o gelsnsiz ne güzel annelerinize yakısnız ben uzak olucam yaaaaaaa
MOUUSEM SEN benım neden kızdıgımı anladınmı hemı?
ben hafta sonu anneme gıtmıyorum kv gıtmıyorum evde oluyorum
baksada bısey yapmıyorum temızlık vs
ama havalar duzelınce bırazda maddı durum dahada duzelınce bıraz gezmeye cıkabılırım
hafta sonua ksamları ıse kesınlıkle anneler eyemege gıtmıyoruz
cumartesı sabahcı calısıyor esım
pazar akşamıda 5 te ıse gıdecek ama gene evde oluruz bısey yapmayız yanı parka fılan cıkabılırz onu saymıyorum benımde bu aksam veya yarın aksam egenın bebek arbaasını yıkamam gerek tozlanmıs baya
cnm uzaklık hc ıyı olmuyo bnde uzagm hemde başka şehrlerde byle olcagnı hc dsnemdm gurbtlık cok zormus evlnınce bu anladm eger imknn varsa gtme uzaga o gelsn
Evet dogru nasip hersy nasbnde ne varsa onu gryosuncanım imkanı olsa keşke
işi gereği orda evide ordan almış
yani zor biraz ama nasip tabiki
ilerd en olur bilemeyiz
sizin ev ne durumda kuzum...tardilat yapılacak şey falan varmı yoksa hazır evmi..temizlik yapıo oturulacak şelildemi :44::44:canım imkanı olsa keşke
işi gereği orda evide ordan almış
yani zor biraz ama nasip tabiki
ilerd en olur bilemeyiz
ahh bidenen kıyamam ben sana...boşver yakın olma sen eşine huzurla oturda...sende arada uzaklığı bahane eder cumadan kalmaya gidersin annene
sibelll bir dahamı ev taşıcann
MOUUSEM SEN benım neden kızdıgımı anladınmı hemı?
ben hafta sonu anneme gıtmıyorum kv gıtmıyorum evde oluyorum
baksada bısey yapmıyorum temızlık vs
ama havalar duzelınce bırazda maddı durum dahada duzelınce bıraz gezmeye cıkabılırım
hafta sonua ksamları ıse kesınlıkle anneler eyemege gıtmıyoruz
cumartesı sabahcı calısıyor esım
pazar akşamıda 5 te ıse gıdecek ama gene evde oluruz bısey yapmayız yanı parka fılan cıkabılırz onu saymıyorum benımde bu aksam veya yarın aksam egenın bebek arbaasını yıkamam gerek tozlanmıs baya
sizin ev ne durumda kuzum...tardilat yapılacak şey falan varmı yoksa hazır evmi..temizlik yapıo oturulacak şelildemi :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?