Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
yok cnm cumartesı çalışmıyorum. haftasonu bırgun anneme gıdıyorum doğer gun ev işleri ve canım ıstersede gezmek ole vakut gecıyo. ama ben haftasonu deyınce one uykuyu duşunduğum ıçın iple çekıyorum

bende c.tesi işim yoksa annemde müsaitse eşimi gönderdiğim gibi anneme kaçıyorum kahvaltıya ana kız kahvaltı yapıoz sonra takılıoz öle...evde durup napıcam

siz ne güzel annelerinize yakısnız ben uzak olucam yaaaaaaa
öyle canım isteyince kahvaltıya,yemeğe gidemicem ki ama ben yaaaa:2:

bende her hafta gıtmeye calışıyorum. e malum haftaıçı akşam eşimle gıdıyorum. ınsan annesınle yalnız kalmakda ıstıyo. o yuzden kahvatıdan sonra kaçıyom anneme akşamda eşim gelıyo yemek yıyıp donuyoruz

ne kadar uzak olcan. bız aynı şehırdeyız ama 2 arac yoplam yolum 1 saatı gecıyo anneme varmak ıçın. oturduğum semtte ev bakcaz anneme doğuma yakın nasipse

ne kadar uzak olcan. bız aynı şehırdeyız ama 2 arac yoplam yolum 1 saatı gecıyo anneme varmak ıçın. oturduğum semtte ev bakcaz anneme doğuma yakın nasipse

canım biz avrupa yakasında oturuyoruz şimdilik
evlenince tuzlaya gidicem araba ile 1 saat trafik olmas ise 50 dk civarı
ama metrobüs vs ile en az 1,5-2 saat hani ha deyince gidilmez ki
ama işte şu marmaray projesi bizim burdan halkalıdan başlıyor gebzeye kadar gidiyor
o açılınca çoook rahat olucak inşaallah
1 saatte trenle tuzlada olucaksın bakalım oda açılıcak yakın zamanda işte
onu bekliyorum çaıkçası

ahh bidenen kıyamam ben sana...boşver yakın olma sen eşine huzurla oturda...sende arada uzaklığı bahane eder cumadan kalmaya gidersin annene

sibelll bir dahamı ev taşıcann

MOUUSEM SEN benım neden kızdıgımı anladınmı hemı?

ben hafta sonu anneme gıtmıyorum kv gıtmıyorum evde oluyorum
baksada bısey yapmıyorum temızlık vs
ama havalar duzelınce bırazda maddı durum dahada duzelınce bıraz gezmeye cıkabılırım

hafta sonua ksamları ıse kesınlıkle anneler eyemege gıtmıyoruz
cumartesı sabahcı calısıyor esım
pazar akşamıda 5 te ıse gıdecek ama gene evde oluruz bısey yapmayız yanı parka fılan cıkabılırz onu saymıyorum benımde bu aksam veya yarın aksam egenın bebek arbaasını yıkamam gerek tozlanmıs baya

yanş hafta sonlarıda gitmeyin artık annelere demi ama
pazar sabah kahvaltıya falan gidin olmazsa değişiklik olur...iyice bunaldın senn

anlaıyom anlıyom anlamammmıııııııı kaderdaşım benimmmm

sizin ev ne durumda kuzum...tardilat yapılacak şey falan varmı yoksa hazır evmi..temizlik yapıo oturulacak şelildemi :44::44:

canım sıfır daire sonuçta ama boya-badana lazım tabiki
başka birşey yok snaırım
bende zaten bazı duvalrı kağıt istiyorum böyle değişik şekilli olursa
tadilat derken o olur başka olmaz sanırım

birde işte evin çevresinin perforjeleri yapılacak biz evlenene kadar inşaallah
hani duvarların üstüne yapılıyor ya ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…