- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #37.961
kızım kadınlara ne zaman dinlenmek varkiiii evimi bi görsen b.k götürüyo valla.. bu akşam dinlencem inş ama önce eve gitcem yemek yapıcam yemek yicez bulaşık falan derken al sana saat 10 oldu bile acık tv bakim dicem 12 yi bulucak yine yatmam ve hiç iş yapmdan bide iş yapsam gece kaçta yatarım Allah bilir
hadi baaklım inş güzel olur kuzucum...kp e üzüldüm ama kız kandırmayın adamııı
iştende istifa edecen yap kuzum o ara bebeği..borçta bitti ne güzellhahaa ben kandırmadım güzelim görüncem cadı o kandırmış baba torun geliyo dieeeee yelek örüyo bizim bebegeeeedoğurasım geldi biann ufaktan ufaktan istyorum sanki n eeeee
kızım kadınlara ne zaman dinlenmek varkiiii evimi bi görsen b.k götürüyo valla.. bu akşam dinlencem inş ama önce eve gitcem yemek yapıcam yemek yicez bulaşık falan derken al sana saat 10 oldu bile acık tv bakim dicem 12 yi bulucak yine yatmam ve hiç iş yapmdan bide iş yapsam gece kaçta yatarım Allah bilir
iştende istifa edecen yap kuzum o ara bebeği..borçta bitti ne güzell
bende öyle bazen cuma akşamları iş yaparım hafta sonu bana kalsın diye 2.5 saatte bitiririm işlerimi çok güzel oluyor bu haftada öyle yapıcamevi toplu bırakırım o yüzden dağılmaz temizliğide kolay olur
bende bazen cuma günleri yaparım cumartesi pazar yatarımmmmmmmmm ohhhhhhhhh
kıs mousemmmm benm evde biraz karışıkk yaniiii ama toplalmam lazım eşimin ailesini davet ettim hafta sonu gelin süpriz yapalım die benmkineee akşam tuv banyo yıkadım teizledimmmm bugündeee akşam maç izler onda o izlerken ben 3 odayı siler süpürürmmmm salonda cuma günü süpürcemmmmmm bide cuma günü pasta yapıcmmmmmmmmçalışan insan olunca öle oluyooo ev dağılıp gidiyo akşam çamaşırları asmadan yattım makinede kaldııı sabah astım valla anck
bende öyle bazen cuma akşamları iş yaparım hafta sonu bana kalsın diye 2.5 saatte bitiririm işlerimi çok güzel oluyor bu haftada öyle yapıcamevi toplu bırakırım o yüzden dağılmaz temizliğide kolay olur
aynen perşembe cıma akşamı taksitle yapyorum temizliği...c.tesi pazar düper oluyor
önceki hafta ful misafirim vardı geçen hafta ben evde yoktum ortalama 2 haftadr evde doğru düzgün temizlik olmuyo. banyo wc temizliyorum hep mutfak desen öyle. ama yerlerin artık süpürülüp silinmesi lazım. ütü desen dağ gibi oldu 2 haftadır ütü yapmayınca anca giyeceklerimizi ütülüyoruz geri kalanlar koltuğa yığılı duruyo. yardıma gelin la bana
Selam canlar...
Bugün rahatsızım biraz, başım kulağım çok ağrıyor üstünüzden uzak
Akşam eşim geç gelebilir işleri çokmuş off
Bi öğretmen olaydı da hayatımız düzenli olaydı diyorum bazen yine de çok şükür tabii...
Benim gibi düzen takıntısı olan birine üstelik böyle bi iş zor geliyor...
Sarma sarcam tarhana çorbası yapıcam,, salata da yaptım mı tamamdır..
Kızlar patatesli kek yaptım akşam çok beğendim yaa süper bi lezzet
Daha 4 yıl var isyangeçmiş olsun kuzum yaa..senin eşinin nöbetide çalışma saatleride cidden fazla yaniii
bizim burada öle değil yaa..
inş en yakın zamanda düzene girer..
uzmanlığını almasına ne kadar var..
Daha 4 yıl var isyan
Of hakkımızda hayırlısı...
Ama şimdi gelse istifa ettim dese hiç üzülmem yani açık ve net
Türkiyenin heryerinde aynıdır tatlım asistan yeni başlamışsa 15-16 nöbetle başlar..
Bizimki bi de düşmüş hali düşün 2-3 gün de düştü hala yoğun off...
İlk aylarda kafayı yiyordum daha beterdi...
Selam hanımlar;
prensescim Allah sabır versin, inş. kısa zamanda daha düzene girer işleri eşinin..
isyan tatlım geçmiş olsun, tansiyonun düşmüş.. hee birde cnm sen biliyorsundur şeker yüklemesi yapacaklar bana yarın, 50 mg gebelik şekerime bakacaklar kaç kere kan alırlar saatte bir mi alacaklar yine ?
selam canlar...
Bugün rahatsızım biraz, başım kulağım çok ağrıyor üstünüzden uzak
Akşam eşim geç gelebilir işleri çokmuş off
Bi öğretmen olaydı da hayatımız düzenli olaydı diyorum bazen yine de çok şükür tabii...
Benim gibi düzen takıntısı olan birine üstelik böyle bi iş zor geliyor...
Sarma sarcam tarhana çorbası yapıcam,, salata da yaptım mı tamamdır..
Kızlar patatesli kek yaptım akşam çok beğendim yaa süper bi lezzet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?