Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

valla yemepim hazır varken misafir getiriosa bana sormadan etmeden kendisi bulacak çaresini umrumda değil
benim evde aynı seninki ile farkı yok..1 hafta bile olmadı daha temizleyeli yaww

hadi baaklım inş güzel olur kuzucum...kp e üzüldüm ama kız kandırmayın adamııı

hahaa ben kandırmadım güzelim görüncem cadı o kandırmış baba torun geliyo dieeeee yelek örüyo bizim bebegeeee doğurasım geldi biann ufaktan ufaktan istyorum sanki neeeee

hahaa ben kandırmadım güzelim görüncem cadı o kandırmış baba torun geliyo dieeeee yelek örüyo bizim bebegeeee doğurasım geldi biann ufaktan ufaktan istyorum sanki neeeee
iştende istifa edecen yap kuzum o ara bebeği..borçta bitti ne güzell

kıs mousemmmm benm evde biraz karışıkk yaniiii ama toplalmam lazım eşimin ailesini davet ettim hafta sonu gelin süpriz yapalım die benmkineee akşam tuv banyo yıkadım teizledimmmm bugündeee akşam maç izler onda o izlerken ben 3 odayı siler süpürürmmmm salonda cuma günü süpürcemmmmmm bide cuma günü pasta yapıcmmmmmmmm çalışan insan olunca öle oluyooo ev dağılıp gidiyo akşam çamaşırları asmadan yattım makinede kaldııı sabah astım valla anck

bende öyle bazen cuma akşamları iş yaparım hafta sonu bana kalsın diye 2.5 saatte bitiririm işlerimi çok güzel oluyor bu haftada öyle yapıcam evi toplu bırakırım o yüzden dağılmaz temizliğide kolay olur

bende bazen cuma günleri yaparım cumartesi pazar yatarımmmmmmmmm ohhhhhhhhh

aynen perşembe cıma akşamı taksitle yapyorum temizliği...c.tesi pazar düper oluyor

önceki hafta ful misafirim vardı geçen hafta ben evde yoktum ortalama 2 haftadr evde doğru düzgün temizlik olmuyo. banyo wc temizliyorum hep mutfak desen öyle. ama yerlerin artık süpürülüp silinmesi lazım. ütü desen dağ gibi oldu 2 haftadır ütü yapmayınca anca giyeceklerimizi ütülüyoruz geri kalanlar koltuğa yığılı duruyo. yardıma gelin la bana

gelelimmm kuzummmm hemennn

Selam canlar...
Bugün rahatsızım biraz, başım kulağım çok ağrıyor üstünüzden uzak
Akşam eşim geç gelebilir işleri çokmuş off
Bi öğretmen olaydı da hayatımız düzenli olaydı diyorum bazen yine de çok şükür tabii...
Benim gibi düzen takıntısı olan birine üstelik böyle bi iş zor geliyor...
Sarma sarcam tarhana çorbası yapıcam,, salata da yaptım mı tamamdır..
Kızlar patatesli kek yaptım akşam çok beğendim yaa süper bi lezzet

geçmiş olsun kuzum yaa..senin eşinin nöbetide çalışma saatleride cidden fazla yaniii
bizim burada öle değil yaa..
inş en yakın zamanda düzene girer..
uzmanlığını almasına ne kadar var..

geçmiş olsun kuzum yaa..senin eşinin nöbetide çalışma saatleride cidden fazla yaniii
bizim burada öle değil yaa..
inş en yakın zamanda düzene girer..
uzmanlığını almasına ne kadar var..
Daha 4 yıl var isyan
Of hakkımızda hayırlısı...
Ama şimdi gelse istifa ettim dese hiç üzülmem yani açık ve net
Türkiyenin heryerinde aynıdır tatlım asistan yeni başlamışsa 15-16 nöbetle başlar..
Bizimki bi de düşmüş hali düşün 2-3 gün de düştü hala yoğun off...
İlk aylarda kafayı yiyordum daha beterdi...

bizimde burada haftada 2-3 nöbetleri oluo çaylakların ama saat 8 akşam 5 çalışıolar normalden..bölüm bölüm değişio demekki..bazı bölümlerde nöbet bile yok ne güzel demi

Selam hanımlar;

prensescim Allah sabır versin, inş. kısa zamanda daha düzene girer işleri eşinin..

isyan tatlım geçmiş olsun, tansiyonun düşmüş.. hee birde cnm sen biliyorsundur şeker yüklemesi yapacaklar bana yarın, 50 mg gebelik şekerime bakacaklar kaç kere kan alırlar saatte bir mi alacaklar yine ?

kuzumm inan kadın doğumla alakalı bir bildiğim yok ama kuzenşim geldiğinde normal kan almışlardı..öle saatte bir falan olmamıştı..

Son düzenleme:
mılena berbat bısey seker yuklemesı ben sureklı kusmusutm :)

esım su faturası gelmıs 123 dıye bana essek sakası yaptı 43 tl gelmıs
dogalgazda 132 geldı
elektrıgı odedı bugun
onumuzdekı ay ya salona avıze alcam 200 lıraya
yada sacımı rofle yaptırıcam

canım geçmiş olsun havalardandır dikkat et kendine
eşininde ne çok nöbeti var anacım yaa uyumuyır mu bu adam hiç
4 yıl var demişsin uzmalığa inşaallah o zamana kadar iyi bir iş bulabilir ne diyim
zor ama sürekli nöbette benim eniştemde zamanında çok nöbete kalmış çöm iken

isyan seninde reglin ağrılı mı oluyor kuzum
evlendikten sonra geçiyor diyorlar doğru mu acaba
benimde çok kötü oluyor yahu 3 gün ağrıdan ölüyorum resmen
ağrı kesici bana fayda etmiyor hiç
anneminde öyle imiş zamanında ama geçmemiş hiç
evlenince ben ne yaparım yaaa:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…