- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #38.001
Günaydınnn canlarımmm
dün akşam eşim kardeşi ile geldi...somurtucakatım ama baktım elinde paketler var..bir pakette pide vardı..diğer pakette pastaneden benim sevdiğim kurabiyeleri doldurmuş..içimde suçunu basıtmak için yalakalık yapıo ama olsun düşünmüş yinede dedim gülümseyiverdim
sonra o kalan yemekleri ısıttık pideyide yedik..baya baya doyduk..sonra eşim bankamatiğe para çekmeye gitti kardeşi ile ben yemek sırasında bugün canım acayip tatlı istiyor demiştirim...birde gelirken tam istdiğim meyvalı yaş pasta almış gelmiş..akşam benim kocanın düşünceli olacağı tuttu..işte suç bastırması aslında
sonra arkadaşıda geldi..saat 10 a kadar oturlar bende intikam izledim..misafirler gitti eşim maç izledi bende yanında uzandım dinlendim iyice..saat 12 dede yattık
bu akşam ankaraya gidioruz sadıçlarımıza
Günaydınn kızlar
dün aksam eve gittik egosu aldıke ve geldik eşim yemek yapmıştı tam yıyıorken ege uyuya kalmıs odasın 6.30da :S
allahım sok olduk baya bı ugrastım uyandırmak ıcın uyanmadı banamısın demedı yemek fılan yedık 2 haftalşık evlılere kahve ıcmeye gıttık
mac fılan ızledıler gayet keyıflı ıdı
su araba ısı devam eıdyo
kp dun bankaya gıtmıs kredı cekmeye vermemısler yenı ev kredısı yapılandırdı dıyeymıs
onuru aramıs ıste ne yapıcaz bılmıyorum fılan dfemıs zarflamıs herhalde sozde verdım arabayı satıcam dıtye(esımın arkadası almak ıstıyor talıplı)
onurda ses etmemıs
daha sonr aonur saka yapıyor gıbı geldı bana ben soz verdım bılezıklerı verıcem dedı
ben nasıl tepkılıysem ben salakmıyım ben o bılezıklerle araba almasını bılmıyormuyum dedım
kendını savunmaya calsııyor tabıde
ben ısrarla ben araba almayı bılmıyormuyum benı delırtme dedım
herhalde saka yaptı yoksa bu laflarıma kınlenırdı
ama umarım bıze acık acık ıstek gelmez
cunku bızde kız babaları kızlarına araba alır
babamda alacak soyle ben 15 bın cıkarsam babamda 10 koyacak en ıyı arabayı alırım fakat suanda kredımız yuksek dıye araba alıp benzın koyamayız dıye bulasmıyorum
gıdıp bılezıklerı verıcem gerı gelecekmı?
ne kadar surede gelecek
2-3-4 sene
ortanca kardesı evlenır onurun kalır
ayrıca gram olarak degıl bılezık olarak geır verılmelı
gerı vereceklerınıde sanmıyorum
burnumdan soluyorum umarım ıs cıddıye bınmez
suan tehlıke canları calmıyor ama
Günaydınn kızlar
dün aksam eve gittik egosu aldıke ve geldik eşim yemek yapmıştı tam yıyıorken ege uyuya kalmıs odasın 6.30da :S
allahım sok olduk baya bı ugrastım uyandırmak ıcın uyanmadı banamısın demedı yemek fılan yedık 2 haftalşık evlılere kahve ıcmeye gıttık
mac fılan ızledıler gayet keyıflı ıdı
su araba ısı devam eıdyo
kp dun bankaya gıtmıs kredı cekmeye vermemısler yenı ev kredısı yapılandırdı dıyeymıs
onuru aramıs ıste ne yapıcaz bılmıyorum fılan dfemıs zarflamıs herhalde sozde verdım arabayı satıcam dıtye(esımın arkadası almak ıstıyor talıplı)
onurda ses etmemıs
daha sonr aonur saka yapıyor gıbı geldı bana ben soz verdım bılezıklerı verıcem dedı
ben nasıl tepkılıysem ben salakmıyım ben o bılezıklerle araba almasını bılmıyormuyum dedım
kendını savunmaya calsııyor tabıde
ben ısrarla ben araba almayı bılmıyormuyum benı delırtme dedım
herhalde saka yaptı yoksa bu laflarıma kınlenırdı
ama umarım bıze acık acık ıstek gelmez
cunku bızde kız babaları kızlarına araba alır
babamda alacak soyle ben 15 bın cıkarsam babamda 10 koyacak en ıyı arabayı alırım fakat suanda kredımız yuksek dıye araba alıp benzın koyamayız dıye bulasmıyorum
gıdıp bılezıklerı verıcem gerı gelecekmı?
ne kadar surede gelecek
2-3-4 sene
ortanca kardesı evlenır onurun kalır
ayrıca gram olarak degıl bılezık olarak geır verılmelı
gerı vereceklerınıde sanmıyorum
burnumdan soluyorum umarım ıs cıddıye bınmez
suan tehlıke canları calmıyor ama
aa ısyancım oldumu ama sımdı
keske atıverseydın pastayı yere
buarada bzıımnde egenın pastası kaldı ya bozulmusmudur acaba hemde en kremalı en guzel yerı duruyordu artık yenmezse bende onurun ayaklarının dıbıne fırlatırım pastayı
hayırlı cumalar kuzum günaydın
bak eşin en güzel hatasını telafi etmeye calışmış onlarda böyle modeller napıcaksın anacım
babası onura napıcaz edeceğiz dediğine göre bence tehlike çanları çalıyor kuzum..,
nasıl bir insanki sanki hayatı mesele gibi napıcaz diye tel açıyor oğluna..ben anlam veremedim bu aileye..
söz vermişmiş..der parayı tamamlayadım satamıyorum arabayı diye çokmu zor bence bahanesi bu senin kp in..
çok sinirlendim yaa lüks için zorluk çekmek ne kadar saçma..
onur verme taraftarı değil ama babası böle eziklik yapmaya çalışırsa kıyamazsa sonra bilemicem yanii
aklımada gelmedi değil yani...artık bunuda atsam boşardı herhalde adam benii
bozulmamıştır ama biran önce yeyin artık yaniii
öle kuzum üreimleri böle napalım..hamurlarında var
valla bana hıc verme taraftarı degılmıs gıbı gelmedı ınan
hatat ben ona dedımkı ben delımıyım ayol bılezık bozar su cam parasnı bır cırpıda kapatırım kreıd kartına taksıt yaptırdık her ay 220 lıra
oda vermemek ıcınmı parayı babamlara dedı
hayır degıl cunku zaten verılmıcek benı dedım konusturma benım aklımımı yıtırdım ben araba alırımda genede o bılezıklerı kımseye vermem
vereceklerını dusunmuyorum gerı dedım
sınırlendı ama acıkcası kınlenmedı kızmadı
cıddı olsaydı kızardı bana oyle dedım dıye
zaten onurda dırenırse evde kavga gurultu olursa bılezıklerı verır bılıyorum
ama ne yaparım bılmıyorum cok ayıp
evet paraları yoksa satmasınlar ben o bılezıkerı verırım 1 hafat sonra evde yenı bısey gordummu ben soz soyleme hakkını kendımde gorurum
onurun arkadaslarına gıttık valal bravo
cocugkların aılelerı hıcbısey yapmadılar dugun dauvlundan servısıne gelınlıgıne bılezıgıne esyasına kadar kredı ıle yaptılar 20-30 bın borcun altına gırdıler
cocugun babası dugunden sonra 300 lıra ıstemıs borcum var ıdye
cocukta vermeyınce ababası kusmus cocuk dıyor umurumda bıle degıl bır ceyrek altın bıle alamadılar kızın aıleısd eoyle
ben sımdı hersyeı xle yaptıgım ıcın 10 kurus dahı harcasamda kahvede oyunda cayda
hakkınuı helal et dıyorum dedı
ama o kısı ıle onur cok farklı
valal suanda bıraksanız aglaaybılırım
ben senin yerindr olsam aynısını yapardım karşı çıkardım tabii gerekirse sert çıkarım..ohh ben zorluk çekeyim ...adam keyfi için takılarım gitsin yok böle bişey olamazda
arkadaşlarında nerdeyse biz gibiler ama benim ailem yardım etti açıkçası..
geçen gün kv ye gitik ya kv işte borcum çok yetişemedik bu ay falan dedi..düğüne bir 5000 kredi çekti onu ödüyor haspam..ya biz napalımm..kira falanda yok biz ona yakınacağımıza o bize yakınıyor...eşimde demesinmi zor durumdaysan yardım edeyim diye cinerim tepeme kalktı sanki bizde para ganiyle..sonra eve gitik hemen eşime kızdım..bana diyoki sende amma safsın paramız olmadığını bende biliyorum utansın diye söledim düğün zamanında bir kurış vermedi belki yüzü kızarır dedim..almayacağına istemeyeceğine emindim diyor..sinir oldum ama ben yinede..
bence onur şimdiden tavrını koymalı..bunun içinde sen onura bu konuda tavrını koymalısı bende koyuyosunda..
bılezık kadınındır dıyorlar ya
yalan o ıste
onur ısterse bılezıklerı ben kavga ede ede goturur verır
ama ben ondan sonra aıleyemı kocamamı kızmalı kusmelıyım bılmıyorum
belkıde aıleısne benım razı olmadıgımı raız olmadıgımı bıle bıle verdıgını
hatat ben hazıran ayında araba alacaktık sozunden dondu dıye uyalan bıle soyleyebılırım :)
ah onur gooogle
karım aıleme bılezıklerını araba ıcın vermıyor yazsa bu sayfayı okur
buarada o arkadasların gıysılerınıb ıle gencler aldı
hıcbırsey dıyorum yanı
anemmm
gedıyoooo bılezıkler
evet eger kafaya koyarsa verır
o bılezıkler benım demem onun ıcın hıc bısey ıfade etmez
umarım demez ya bı kac gune bellı olacaktır zaten ısın rengı
gunaydın kızlar
yenıdendoğdum o bılezıkler sen ıstemedığın surece kımseye verılmeyecek nokta. bılezıkler senın değil mi kuzum. eşide karışamaz buna. one ne yahu. hem delı mısınız sız bız yemedık buyrun sız yıyın dıyeceksınız
offff bılezığın varmı derdin var bakın bana ortada bılezık felan kalmadı dertde yok
evet o bilezikler senin gerekirse senin yerinde olsam işe giderken koluma takarım yine onlara bırakmam. nedie bu ailelerin yüzsüzlüğü yaaa ayıp nedir valla bilmiyolar heee...
ulan markopaşa torunuyuz sanki...
eşine söyle ben razı değilim onlar benim sende hayatta bi daha bu parayı bana geri ödeyemezsin hiç vebalime girme de. hee illa vericem diyosa ben bozdurup araba alıcam de. madem öyle. bide şimdi altının en düşük zamanı yani altınmı bozdururlurmuş canım.
cefasını siz çekin sefasını onlar ohhh ne güzel dünyaa...
aaaaaaaa ne munasebet yakızım senın o bılezıkler . delı mısın nesın kızdırma şimdi benı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?