- 13 Haziran 2011
- 12.766
- 7.927
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #61.421
caanım haftaya son ama ben haftaya 2 gün iznim var 2 yıl önceden kalan yanmaması için onu kullancam..
3 gün daha çalışıo bıraakıcam inşşş..
ohh ne güzel olmuş canım yaaa en azından kışın rahat edersinizz
zaten daha bırakmazsan orda doğuran gız
gercı erkek bebişler 40ı bekler derler ama ben Ekım sonu dıyorum sana.hadı bakalım sayılı gunler kaldı
ben dusunuyorumda kuzenımle konuşmuştum Duru daha gelmıyomu demıştı Duru daha duruyo demıştım gülüşmüştükelımde kahvem kıtabımı okuyordum bır yandanda mutfakta kızartma yapcaktım onları soymuştum hoooppp ışaret.ordan doğuma
hey gdı be 1 seneyı gectı
hehehe bencede sen son güne kadar çalış isyanım sancı geldimide hoop doğumaya demi kuzum 1 sene geçti..
banada ekim sonu gibi geliyor ama bakalım kısmet artık şekerimmm...
canım burası daha güvenli aslında..ağrım olsa suyum gelse hoppp hemen yukarı..
evde olsam paniklerim kendi başıma sanırım
hehehe bencede sen son güne kadar çalış isyanım sancı geldimide hoop doğuma
ya demi kuzum 1 sene geçti..
banada ekim sonu gibi geliyor ama bakalım kısmet artık şekerimmm...
canım burası daha güvenli aslında..ağrım olsa suyum gelse hoppp hemen yukarı..
evde olsam paniklerim kendi başıma sanırım
bı topıkte okumuştum kadının suyu gelmış hemen abdest alıp namaz kılmış.anaaammm ben olsam coktan panık yapmıştım ne abdestı ne namazı yusuf yusuuuuufffffhelal olsun demıstım.rahat olmak gerekıyo ama okadarda degıl bence
canım bana doktorum bile söledi..
nişan yada suyun gelirse ılık bir dış al öle gel çünkü doğum sonrası duşa giremiceksin rahat ol dedi..
bende he he tabii 3,5 atmazsam o an girerim dedimm
benımde sezeryan zordu cıtl 14 gunde toparlandım.ama arkadaslarım 2 gune kalktılar ya maşallah.kaç gun surdu senın zorlugu????
ısyan için hangısı hayırlıysa o olsun ınş
ewet kusum ya bir hafta sonra ayaklandım ama mecburen ev supururkn dustum yıgıldım yere olaylar oldu annemgıl gelmedi esim yuzundennn allahım o gunlerı hatırlmak dahi istemıyorum artık
al bendende okdar.en mutlu olmamaız gereken gunlerı o pislikler yuzundn ne biçim anıyoruz.sebep olanları ALLAH affetmesın ınş
11 ekim cumartesi doğumum olacaktı..
Doğal olarak hüzünlüyüm bugünlerde..
Toparlanıp gelirim inşaAllah..
canım artık bunları düşünme önüne bakmalısın ve öyle değerlendirmelisin. bazen benimde aklıma geliyo şimdi karnım şişmişti bile diyorum ama sonra hmen geçiyo eşime sevdiklerime sarılıyorum bitiyo. rabbim en güzelini nasip etsin inş bu mübarek cuma günü hepimiz için.11 ekim cumartesi doğumum olacaktı..
günaydın kızlar çok uykuluyum yine
canım artık bunları düşünme önüne bakmalısın ve öyle değerlendirmelisin. bazen benimde aklıma geliyo şimdi karnım şişmişti bile diyorum ama sonra hmen geçiyo eşime sevdiklerime sarılıyorum bitiyo. rabbim en güzelini nasip etsin inş bu mübarek cuma günü hepimiz için.
isyan123 kızzz cuma saati dua et hepimize senin duan kabul olur şimdi önce evlat sonra bir ev sonrada bir arabamız olsun
aminnn cümlemizin versin inşşştmm şekerim ederimki zaten hep ediyorummm...
Rabbim gönlünüzden ne geçiyorsa onu versin size inşşşş..
aminnn cümlemizin versin inşşş
11 ekim cumartesi doğumum olacaktı..
günaydın kızlar çok uykuluyum yine
canım artık bunları düşünme önüne bakmalısın ve öyle değerlendirmelisin. bazen benimde aklıma geliyo şimdi karnım şişmişti bile diyorum ama sonra hmen geçiyo eşime sevdiklerime sarılıyorum bitiyo. rabbim en güzelini nasip etsin inş bu mübarek cuma günü hepimiz için.
isyan123 kızzz cuma saati dua et hepimize senin duan kabul olur şimdi önce evlat sonra bir ev sonrada bir arabamız olsun
850 kira buraya göre ucuz artık canımdusunme artık cnm toparlanmaya calış kı hormonların duzene gırsın bır an once.
olmuşken hepsı olsun buda esımın kafasından
bende encok ev ıstıyorum onumuzdekı ay kıra artcak 850 olur offf offff
850 kira buraya göre ucuz artık canım
şu suriyeliler yüzünden
burda en uygun kiralar 1,000tl den başlıyor
3+1 lere girmiyorum bile
allah hepimizi ev sahibi yapsın
ben şimdiden huysuzlanmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?