- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #1.561
O ZAMAN ılk prova sıkıntılı olmuyor yanıı ?
gogus kısmını ıyı dolgu yaparlar ınsallah kucuk bıraz kamufle ederlerse ıyı olacak
goog mercımek corbası ver sehrıye ver ver bıseyler amaa
ogrenmeye calısıyom nerede bas ascı yardımcılıgı
cırak adayıyım ben
Benmi baş aşçıyım
Hep başı ben çekyorum
baş azam
baş aşçı
eee resimlerin yokmu tatlım resimde ekle bize resimMerk ederim ben amaa. Türbanını merak ediyorummm
yemeğe gidiyorum kızlar...öğle sonu çok az girebilirim galiba..baya yoğunuz... Hepinize afiyetler olsun
kızlar geldim gidiyporum kızlar bveyaz eşyalaırm yerşelti perdem bazam geldi mobilya koltuk halı kaldı inş. Kuaöfrümü arıycm prova yapcaktıkkkkk görüşürüz işim çokk canlarım az kaldı çünküü
ogrenmeye calısıyom nerede bas ascı yardımcılıgı :d
cırak adayıyım ben
walla bilemiycem tatlım iş yerimi hiç özlememekle beraber forumda sizleri özlemişim ama kimsecikler yok mu ne :)
good heart ,isyannnn, şekerrrr neredesiniz yaaaa bananesi ben oynamıom :) kime kime kına yapıonus bu arada benim kınamı ne zaman yapcas :d 8 gün sonra kınam....
eee resimlerin yokmu tatlım resimde ekle bize resimmerk ederim ben amaa. türbanını merak ediyorummm
Aminn.güzel geçmesine çok sevindim canım rabbim herzaman yüzünü güldürsün inşş resimleri bekliyoruz
baglacolanki canım mutlululuğun yazışmalarından belli.allah daim etsin mutluluğunuzu canım,
düğün tarihiniz belli mi?
P.ertesi yoğunluğu, düğün telaşı ve öğle arası derken kimse kalmadı sanırım
bunlardageçer nasılsın cnm yazdıklarınızı okuyorum ama katılamadım yoğunluktan...birazdan yemeğe gidicem görüşürüz güzellerrr
EVET YAAA BAYA yoğun herkes , bende öyleyim başım ağrıdı valla şimdiden.
sen nasılsın canım?
Bende pek yoğunluk yok cnm.
Şükür bugünüme cnm. Takmazsam kafaya birşey iyiyim takmamaya çalışıyorum
Güzel bir hafta sonu geçirmeyeli uzun zaman oldu ki sıcaklar başladı evde yatmakdan başka bişi yapamaz haldeyim
Ama ıc camasır gıymıceksın dedıler :Saynen canım
ilk provada ama iç çamaşırınla gitmen lazım
olurr ben artık oldum kızlar tamamım demem 3 senemı alırevet kuzum
baglacolanki canım bende çok merak ediyorum,istediğin nişanlığı hatırladım şimdi çok güzeldi, ekleyebilirsen resimleri bekliyoruz
canım kuzum afiyet olsun sana
bende dugun tarıhını merak edıyordum eylul sonu ekım basıymıs
hoşgeldin canım, kolaylıklar diliyorum
o zaman seni baş aşçı yardımcısı adayı yapalım, ama baş aşçı yardımcısı kim olcek kızlarVarmı isteyen.
Aminn.
Dış çekim fotograflarımı almadım ama kuaförde bi kaç fotografım var eklerim birazdan.
bende gorcemmm ama yemeghe gıdıyorummmmm
Amin kuzum hepimizin inşAllah ..
Eylül sonu olmazsa ekimin başında diyoruz ama tam tarih henüz belli değil.:26:
Ama ıc camasır gıymıceksın dedıler :S
olurr ben artık oldum kızlar tamamım demem 3 senemı alır
atanacakmıyım ust kadroya acabaaa
eylül bı arana online olmustu kızlar
canım benim hoşbuldum
canım hoşgeldin, seninde çok az kaldı yaaaaa, çok heyecanlıne zamandı tarihin ekleyelim seni de ana listeye
canım benim hoşbuldum, annemle çarşıya pazara falan gittik alınacaklar varmış beynime güneş geçti çooook sıcak ayyyy annecimle daha 25 gün bilikteyiz sonra 9 saatlik mesafe olucak aramızda böyle düşününce çok üzülüyorum :26: canım düğün tarihim 14 temmuz listeye eklersen beni de çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?