Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

aynen canım
ilk provada ama iç çamaşırınla gitmen lazım

Benmi baş aşçıyım
Hep başı ben çekyorum
baş azam
baş aşçı

evet kuzum

eee resimlerin yokmu tatlım resimde ekle bize resim Merk ederim ben amaa. Türbanını merak ediyorummm

baglacolanki canım bende çok merak ediyorum,istediğin nişanlığı hatırladım şimdi çok güzeldi, ekleyebilirsen resimleri bekliyoruz

yemeğe gidiyorum kızlar...öğle sonu çok az girebilirim galiba..baya yoğunuz... Hepinize afiyetler olsun

canım kuzum afiyet olsun sana

hoşgeldin canım, kolaylıklar diliyorum

ogrenmeye calısıyom nerede bas ascı yardımcılıgı :d
cırak adayıyım ben

o zaman seni baş aşçı yardımcısı adayı yapalım, ama baş aşçı yardımcısı kim olcek kızlar Varmı isteyen.

good heart ,isyannnn, şekerrrr neredesiniz yaaaa bananesi ben oynamıom :) kime kime kına yapıonus bu arada benim kınamı ne zaman yapcas 8 gün sonra kınam....

bunlardageçer nasılsın cnm yazdıklarınızı okuyorum ama katılamadım yoğunluktan...birazdan yemeğe gidicem görüşürüz güzellerrr

good heart ,isyannnn, şekerrrr neredesiniz yaaaa bananesi ben oynamıom :) kime kime kına yapıonus bu arada benim kınamı ne zaman yapcas :d 8 gün sonra kınam....

hoşgeldin canım...nasılsın bakalım sen nereye gittin yaaa ben okudum ama kaçırdım arada yoğunluktan Iyi yolculuklar falan yazmıştı kızlar.:44:

Canım eylülün kınası var dedi yenidendogdum ama ben hatırlayamadım yaaa:44:ama yapıcaz canım .
Senin kini de ne zaman istersen yapalım ama hatırlat bize yine

eee resimlerin yokmu tatlım resimde ekle bize resim merk ederim ben amaa. türbanını merak ediyorummm

güzel geçmesine çok sevindim canım rabbim herzaman yüzünü güldürsün inşş resimleri bekliyoruz
Aminn.
Dış çekim fotograflarımı almadım ama kuaförde bi kaç fotografım var eklerim birazdan.

baglacolanki canım mutlululuğun yazışmalarından belli.allah daim etsin mutluluğunuzu canım,
düğün tarihiniz belli mi?

Amin kuzum hepimizin inşAllah ..
Eylül sonu olmazsa ekimin başında diyoruz ama tam tarih henüz belli değil.:26:

P.ertesi yoğunluğu, düğün telaşı ve öğle arası derken kimse kalmadı sanırım

EVET YAAA BAYA yoğun herkes , bende öyleyim başım ağrıdı valla şimdiden.
sen nasılsın canım?

bunlardageçer nasılsın cnm yazdıklarınızı okuyorum ama katılamadım yoğunluktan...birazdan yemeğe gidicem görüşürüz güzellerrr

canım çok şükür iyiyim bende, güzel bir haftasonundan sonra işe iyi başladım
afiyet olsun canım benim.

good_heart canım sana özelden atıcam atamıyorum posta kutun doldu galiba.

Son düzenleme:

aynen canım
ilk provada ama iç çamaşırınla gitmen lazım
Ama ıc camasır gıymıceksın dedıler :S

olurr ben artık oldum kızlar tamamım demem 3 senemı alır
atanacakmıyım ust kadroya acabaaa

eylül bı arana online olmustu kızlar

canım hoşgeldin, seninde çok az kaldı yaaaaa, çok heyecanlı ne zamandı tarihin ekleyelim seni de ana listeye
canım benim hoşbuldum , annemle çarşıya pazara falan gittik alınacaklar varmış beynime güneş geçti çooook sıcak annecimle daha 25 gün birlikteyiz sonra 9 saatlik mesafe olucak aramızda böyle düşününce çok üzülüyorum :26: canım düğün tarihim 14 temmuz listeye eklersen beni de çok sevinirim

Son düzenleme:

aynı gün evleniyoruz demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…