Yeni Bir İş ve İş Sahibi Olmak..

Erkek arkadaşım büro yönetimi okuyor, yığınla dersini görüyor bunların çok kolay birşey değil ama stres yapmayın, sizin kendinizden emin ve özgüvenli olmanız gerekiyor ki çıkacak stres ve sorunları yönetebilin. Kendinize inanırsanız herşyi başarırsınız. Ancak erkek arkadaşınla ortak bir işe girmenden yana biraz tereddüt etmedim değil. Ya ayrılırsanız ne olacak orayı da düşündünüz mü ? Ben kocamla dahi ortak işe girmezdim sanırım.. Büyük cesaret örneği göstermişsiniz inşallah sorun yaşamazsınız..

Erkek arkadaşım 7 yıldır bu piyasada. Çevresi çok geniş. Bende daha önce 1 yıl çalıştım farklı bir şirkette.. Referansımız bayağı var. Onlar müşteri yolluyor bazen.. Aslında bizim amacımız yabancılara ulaşmak. Tanımadığımız insanlarla tanışıp onlarla iş yapmak.

Siz de şöyle çalışın misal bir siteyi 500 yapıyor iseniz ön ödemeli çalışın önce paranın yarısını yatırsınlar sonra geri kalanını yatırsınlar önce iş sonra para diyene sakın yapmayın aslında bu sektörde normalde önce bankaya para yatar sonra iş teslim edilir ve dolar üzerine olur,başkası 500 yapıyorsa onlar genelde ücretsiz tasarım falan kullanıyorlar ücretli kullanmıyorlar ve trafikleri çok sıkışık oluyor herşeyi bir sunucuya sıkıştırıyorlar.

Bu da zamanla olacaktır kesinlikle.
Teklif hazırlayıp firma ziyaretleri yapabilirsiniz.
Ama ondan önce biraz profesyonel bir çizgi çizin ki insanlar ciddiye alsın sizi.

Bu tabiki kafa kurcalıyor.. İlerde ayrılırsakta beni işten kovarsın dedi :) İnşallah sorun yaşamayız dediğiniz gibi.. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Biz yarısını peşin alıyoruz. kalanını iş bittikten sonra alıyoruz. Bizim dunucu açısından problemimiz yok sitelerimiz çok hızlı ve hiç sorun yaşanmıyor. Teşekkürler.

Bu da zamanla olacaktır kesinlikle.
Teklif hazırlayıp firma ziyaretleri yapabilirsiniz.
Ama ondan önce biraz profesyonel bir çizgi çizin ki insanlar ciddiye alsın sizi.

Haklısnız.. Ama bunu nasıl yapacağımızı bilmiyoruz.. Tekliflerimiz ve sözleşmelerimiz hazır. Teşekkür ederim ilginiz için.

Hayırlısı olsun,Allah utandırmasın.
Sosyal medyayı kullanabilirsiniz ilk etapta firmanızı tanıtmak adına.
Kolaylıklar dilerim.

freelancer.com , projekurdu.com ,uzmankirala.com tarzı sitelerde özellikle web tasarım konusunda boooll bol iş var kendinizi tanıtırsınız ben de her yerden iş bulmayı reklam yapmayı denedim bloga kadar herşey açtım el ilanları bastırın ve özellikle yerel gazetelere ilan verin inanın çok fazla müşteri bulur ve adınızı duyurursunuz bu arada hayırlı olsun

Herkes okuyacak diye bir kural yok. Kafasi almiyorsa baska alanlarda calisacak o zaman.

Haklısınız. Ama kafam almadığından değil ailem şehir dışına yollayamadığı için okuyamadım. Bölümüm istanbulda özel üniversitelerde vardı birtek. Onlara yollamadılar.. Bende çalışma hayatına atıldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…