Başarılar diliyorum arkadaşım . Bende 2 doğum yaptım üstüste ve kilolarla çok mücadele ettim. Şimdi son 4 kilom kaldı hedefime. Geceleri cipsler çikolatalar çerezler aklına ne gelirse çatlayana kadar yerdim. 1 büyük boy sürülebilir çikolatayı 1 günde yediğim zamanlar vardı.
Bir karar verdim ve hepsini bir anda çıkardım evden. Bir daha eve sokmadım, evde olunca insan yiyor çünkü . Şekeri tuzu makarnayı pirinci hamuru bıraktım. Haftada 4 gün de spor yapıyorum, bakalım son 4 kiloyu verebilecek miyim. Benim kadar yemek yemeyi seven ve bu konuda iradesi zayıf olan biri bile abur çubuğu bıraktıysa sen de bırakabilirsin emin ol.
ay evet sormayın benım o:)Ben sizi sanki hatirliyorum.129 dan inmistiniz.Evet o kahrolasi abur cuburlar ,binbir zahmet verilen kiloyu da geri aldiriyor.Şu an diyetisyen kontrolünde baslamışsiniz .Umarim hersey iyi olur
Merhaba. Hedeflerin için tebrik ederim seni. Bende çocukluğumdan beri hep kiloluydum. Diyetisyen yardımıyla 2 ayda 10 kilo verdim geçen sene. Hala bir 10 kilo vermem lazım. Herkesin fazla kilosu kendine göredir kimi 5 kilo vermek ister kimi 30. Ama önemli olan sonuca ulaşmak. Umarım buraya hedefine ulaştığını yazdığın zamanlar da gelir. Ve umarım bende buraya yazabilirim :))
diyet devam
Afiyet olsun gayet doyurucu bir menü. Size başarılar dilerim. Bende p.tesiden beri diyete başladım. Hergün tartılmayacaktım ama dayanamıyorum. Iki sene önce 95 ile başladım 64 e kadar indim üç ay öncesine kadar, geçen tartiya çıktım ki 70 olmuşum
Canım bravo sana kendine İnan ve güven biz kadınların yapamayacağı hiçbir şey yokturgünaydın,
geçen perşembe umarım 115 görürürm tartıda yazmışım,gördüm:)
geçen cuma 13 eylul sonucum 115,7 idi.
şimdi sırada 20 eylül var.nasipse ucundan da olsa 113 bana göz kırpar mı acaba?:)hedef 113,9 diyelim
Canım bravo sana kendine İnan ve güven biz kadınların yapamayacağı hiçbir şey yoktur
Kızını düşün parkta onunla rahat bir şekilde oynayacağın anları düşğn❤❤❤
Merhaba, 22 ay gibi bir sürede verdim. Artık diyetten nefret ediyorumgünaydın yine iyi durmdasınız başladıgınız noktaya dönmemıssınız ve artışı hissettiğiniz anda frene basmışsınız.
kaç ayda vermiştiniz o 31 kıloyu?
Merhaba, 22 ay gibi bir sürede verdim. Artık diyetten nefret ediyorumyapmasamda olmuyor çünkü kilo almaya çok elverişliyim. Küçüklüğümden beri hep tombiktim.
95 ten 64 e inmen ne kdr sürmüştü cnm?Afiyet olsun gayet doyurucu bir menü. Size başarılar dilerim. Bende p.tesiden beri diyete başladım. Hergün tartılmayacaktım ama dayanamıyorum. Iki sene önce 95 ile başladım 64 e kadar indim üç ay öncesine kadar, geçen tartiya çıktım ki 70 olmuşum
Ay yazmışsın görmemişim. Tbrk ederim azminden dolayı. Geçmişte yapmışsın şimdi de yaparsın. O zmn 31 kilo vermişsin şuan 10 kilo vereceksin rahatlıkla başarırsın.Merhaba, 22 ay gibi bir sürede verdim. Artık diyetten nefret ediyorumyapmasamda olmuyor çünkü kilo almaya çok elverişliyim. Küçüklüğümden beri hep tombiktim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?